Ulufale i le "Tulaga Lelei" i le Windows 7

O faʻataʻitaʻiga o se faiga sili ona lauiloa o faila o le aufaasālalau. E sili ona lauiloa i le tele o faʻalapotopotoga. O le mea moni, i le lalolagi faʻaonaponei e toetoe lava o faʻaaliga uma e faia i komepiuta. O le a tatou iloiloina se tasi o polokalame faʻapitoa mo le fatuina o se faʻataʻitaʻiga. Feiloai - PhotoShow.

I le taimi lava lea, e tatau ona maitauina, e ui lava i le manaia o le aoga, e aoga le polokalame pe a fatuina se ata faasolo o ata. E leai se galuega faʻatasi ai ma tagata taʻitoʻatasi, faatasi ma a latou ata. E le gata i lea, e le o fuafuaina le polokalame e galulue ma le tele o tusitusiga. Ae peitai, PhotoShow e tatau ona gauai.

Faaopoopo ata

I le taimi lava lena, e tatau ona e iloa o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona e faʻaopopoina e le silia ma le 15 ata i le ata faʻataʻitaʻi. Ou te fiafia ona o le polokalame e lagolagoina le tele o faʻatulagaina ata. O le lisiina o na mea uma e le aoga. Sei ou fai atu o le polokalama na "vaʻaia" ata uma na faʻatūina, e aofia ai PSD-faila. Faʻatautaia o le faila i le faʻaaogaina o le pule-in, lea e matua faigofie.

Faʻasalaga Faʻasalalau

O ata taʻitasi i le PhotoShow e mafai ona faʻatulagaina ese. Muamua lava, o le tulaga o le ata, o lona telē ma lona talaaga ua suia. E mafai ona faʻatumu i le lanu lanu, gradient (mai le lisi o faʻataʻitaʻiga), pe suia i soʻo se ata. E tatau ona e iloa e faaopoopo atu i le tusi lesona, o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga mo le faʻaogaina: faʻalautele ma fetaui lelei. I le mea mulimuli, iinei e mafai ona e fetuutuunai le taimi o faʻataʻitaʻiga o le paolo lava ia ma le umi o le suiga.

Faailoga igoa

Ioe, o nisi taimi e te manaʻomia e faʻaopoopo faʻamatalaga i luga o ata. O le auala pito sili ona faigofie e faia ai lenei mea o loʻo i ai faʻamatalaga. O tulaga - naʻo le mea e sili ona talafeagai. E mafai ona e tusia le tusiga oe lava, pe filifili se tasi o mamanu faʻatulagaina, e aofia ai le numera slide, le maualuga o foliga, ma nisi faʻamatalaga EXIF. E mafai ona e filifilia le vai papatiso, o lona tele, o le tusitusi ma le fetaui lelei. Ma o iinei e taua le matauina o ni foliga e lua. Muamua, e le mafai ona e faʻamaonia le tele o le font, ma na o le tilotilo i ai - o pule uma e na o le faʻaaogaina o + - buttons. Lona lua, e leai se avanoa e faia ai ni tusitusiga otooto.

E lava mea e faʻatumu ai: lanu malulu, gradient, poʻo se uiga faʻamalosi. E taua foi le iloa o le avanoa e tusia ai se paʻu (lanu, mafiafia ma le suiga ua filifilia) ma ata lafoia.

Faʻaopoopoina Aafiaga

O le a le faʻataʻitaʻiga e aunoa ma latou! O nisi o aʻafiaga e taulai i le taulai atu i nisi o mea, o isi e faʻaopoopo i ai sina mea faʻafiafia, faia i luga o lanu. O le mea lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, o tafaoga o le susulu, saturation ma lanu lanu. Ma le mea mulimuli, o loʻo i ai se vaega o faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai se mosaic poʻo se ata vali. Toeitiiti lava o aʻafiaga uma ei ai a latou lava vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaega o le leaga poʻo le tikeri o le faamama.

Faʻasologa o le liua

Ua uma ona matou taʻua i luga le saoasaoa o le suiga i le va o ata. I le taimi nei, ua matou oʻo i le suiga o aʻafiaga i latou lava. Mo se amataga, e tatau ona e iloa e mafai ona faʻaaogaina eseese i ata taʻitasi, pe vave i le ata atoa. E mafai foi ona otometi le gaosia o suiga vave. I le tulaga lautele, o le numera o faʻataʻitaʻiga e matuā manaia. O lenei mea ma masani ai suiga, ma "tauaso", ma le faasolosolo, ma sili atu. Ou te fiafia lava i le maua o le avanoa e vaʻai ai i suiga i le taimi moni i luga o le pito i luga.

Faʻaofi mataʻitusi

O le faʻataʻitaʻiga, e manino lava, ei ai se amataga ma se gataʻaga, ma o le a manaʻomia le filifilia o se auala mo le aofia. Fesoasoani i lenei mamanu fausiaina. O le mea moni, o la latou aofaiga ma le tulaga o le a le aofia uma ai manaʻoga, ae i nisi tulaga o le a latou aoga pea. E taua foi le iloa o le i ai o le tulaga e le gata o le faʻatapulaʻaina ae o loʻo faʻaalia foi le vevela.

Faʻaaoga mata mata

Atonu e te faʻaaogaina ma le faʻaaoga lenei galuega, ae e le mafai ona e faia se tala e uiga i ai. O le mea lea, i le vaega "Design", e mafai ona e filifili se tasi o le tele o filifiliga mo mata tioata o le a faʻaalia ai lau ata. E mafai ona avea ma se komepiuta, se laupapa laupapa i le ogatotonu o le toafa, se ata tifaga ma le tele o isi.

Faʻaopoopoina o musika

E masani lava, i le taimi o le faʻataʻitaʻiga, o le failauga e fai mai se mea. O le mea moni, e le talafeagai lenei tulaga uma, o lea e fautuaina ai e faʻaofi musika talafaʻasolopito. Faʻaalia ma mafai ai. E mafai ona e faʻaopopo i le taimi e tasi ni auala se tele, ona faʻatulagaina lea i le poloaiga e manaʻomia, ma, pe a talafeagai ai, faʻafa. E mafai ona faʻafetaui le musika i ata, toe toe fai.

Fausia se ata faʻataʻitaʻi e faʻaaoga ai mamanu

O gaoioiga uma nei e mafai ona faia ma le lima, pe e mafai ona e tuʻuina atu nisi o latou i le polokalama. I lenei tulaga, na o oe e tatau ona e filifilia se tasi o mamanu faʻatulagaina, mulimuli ane o le a vave ona taʻitaʻia oe e le polokalame i tulaga masani: filifiliga o ata ma musika. O mea uma lava - e mafai ona e alu i le mea mulimuli - faasaoina.

Faʻasaʻo le faʻataʻitaʻiga faʻafeiloaʻi

O lenei galuega e foliga mai o le paala e manaʻomia pea ona faia se isi parakalafa. Ma mafuaʻaga uma, i le iʻuga, e mafai ona e fatuina se vitio, DVD, pusa matala mo lau komepiuta, poʻo se faila EXE. O manatu e tautala mo i latou lava, ae o loʻo tatou nonofo faʻamatalaga atili i le faia o le vitio. Muamua, e mafai ona e fatuina ituaiga eseese o vitio: ata AVI, HD-vitio, vitiō mo masini masini ma taʻalo, vitio mo le lolomiina i luga o le upega tafailagi, faʻapea foʻi ma isi faʻatulagaga.

E lava tulaga: faʻasologa o le fausaga, tulaga lelei, komiu leo, faiga o le taʻavale, faʻatulagaina o le faʻatusa, laʻititi o le fua ma le fua faʻatatau. O le liuaina o le vitio ma le maualuga maualuga e manaʻomia ai le tele o taimi, ae i le iʻuga e maua sau vitio e mafai ona taʻalo i soo se masini.

Le lelei o le polokalama

• Faʻaaogaina
• Faʻaauau o faʻataʻitaʻiga
• Maua avanoa

Le lelei o le polokalama

• Taulai atu i le galue ma na o ata
• Vaitaimi

Faaiuga

O lea, PhotoShow - o se meafaigaluega lelei tele mo le fatuina o faʻataʻitaʻiga. E ui lava i lea, e tatau ona manatuaina o lenei polokalama, i luga ma lautele, e taulai i le naʻo le faia o ata.

Faʻasolo le faʻataʻitaʻiga o le polokalame PhotoShow

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

FAAALO LE FAAALO Bolide Slideshow Tagata Foafoa Faʻaauau le gaosiga Polokalama mo le fatuina o ata faʻasolo

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
PhotoShow - se polokalame mo le fatuina o faʻataʻitaʻiga faʻasolosolo musika ma le malosi e faʻaopopo ai foliga lanu, suiga ma mamanu muamua.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: AMS Soft
Tau: $ 15
Toa: 64 MB
Gagana: Rusia
Version: 9.15