Faʻafefea ona tuʻu se ata i luga o le fesootaiga i le Android

O se tasi o filifiliga "Polokalama Muamua Boot" i le BIOS "LS120". E le o tagata uma e faʻaaogaina latou te iloa le uiga o lenei mea ma mai le fea masini i lenei tulaga o le a faʻaaogaina e le komipiuta.

Mafuaʻaga faʻamoemoe "LS120"

Ma "LS120"I le avea ai o se tulafono, o loʻo i ai tagata o loʻo i ai komepiuta tuai ma faʻatautaia vave le komipiuta-faʻaaogaina (BIOS). I totonu o PC fou ma fou fou, o le a le mafai ona iloa, ma o le leai o lenei parakalafa e fesoʻotaʻi saʻo ma suiga i masini masini e teu ai.

O le LS120 o se ituaiga o le mageta lea e fetaui lelei ma fusi faʻalelei, e sili atu i le 1.44 MB. E pei lava o le fulufulu, na talafeagai i le amataga o le 90 o le seneturi talu ai, ae mafai lava ona faʻaaogaina i soʻo se atinaʻe e galulue lelei, ae vaivai i tulaga faʻaonaponei o komepiuta. O se tagata masani e faʻaaogaina se PC mo manaʻoga i aso taʻitasi o le a foliga mai e le tatau ona sui i le BIOS i le LS120, vagana ai, e moni, o loʻo ia te ia se vavega o meafaigaluega a SuperDisk ma faʻapipiʻi e foliga mai:

Afai e te mauaina oe lava i le BIOS ina ia suia le faʻatulagaina o masini, mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻo e teʻa mai se taavale afi po o le disk, ae le iloa pe faapefea ona seti le mea e ave i ai le faamuamua i taʻavale taavale, faitau se isi tusiga.

Faitau atili: Faʻatulaga le BIOS e faʻapipiʻi ai Windows