Fetuunaiga o le lagona o le kiore i le Windows 10


O loʻo galue i le Mozilla Firefox browser, e masani ona matou resitaraina i ni 'upega tafaʻilagi fou e manaʻomia ai ona faʻatumu uma lava foliga tutusa i taimi uma: igoa, ulufale, tuatusi imeli, tuatusi nofomau, ma isi. Ina ia faafaigofieina lenei galuega mo tagata faaaoga Mozilla Firefox browser, o le faaopoopoga o Autofill Forms ua faatinoina.

Autofill Forms o se faʻaopoopoga faʻaopoopoga mo le Mozilla Firefox web browser, o lana galuega autu o le faʻaaogaina o auto-fill. Faatasi ai ma lenei faʻaopoopoga, e le toe manaʻomia ona e faʻatumu faʻamatalaga tutusa i nisi o taimi pe a mafai ona faʻaofiina i le kiliki se kuki.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Autofill Forms mo Mozilla Firefox?

E mafai ona e vave sii mai le fesoʻotaʻiga faʻaopoopoga i le pito o le tusiga, ma maua oe lava.

Ina ia faia lenei, kiliki i luga o le menu autu Mozilla Firefox, ona tatala lea o le vaega "Faʻaopoopoga".

I le tulimanu pito i luga taumatau o le upega tafaʻilagi o loʻo i ai se faʻailoga suʻesuʻe lea e te manaʻomia e ulufale ai i le igoa o le faʻaopoopoga - Pepa autofill.

O iʻuga i le ulu o le lisi o le a faʻaalia ai le faʻaopoopoga o loʻo matou sailia. Ina ia faaopoopo i le masini, kiliki le ki. "Faʻamau".

Ina ia maeʻa le faʻapipiʻiina o le faʻaopoopoga, e tatau ona toe toefaʻalo le masini. Afai e tatau ona e faia i le taimi nei, kiliki le ki talafeagai.

O le taimi lava e faʻapipiʻiina ai le Autofill Forms add-on i totonu o lau sailiga, o le ai ai se penitala peni i le tulimanu pito i luga.

E faʻapefea ona faʻaaoga pepa autofill?

Kiliki i le arrow arrow, lea o loʻo i le itu taumatau o le atigipusa-faaopoopo, ma i le lisi faʻaalia, alu i "Faʻatonu".

O le a faʻaalia e le pupuni se faamalama ma faʻamaumauga patino e te manaʻomia e faʻatumu. E mafai ona e faʻatumu faʻamatalaga e pei o le saini, igoa, numera o le telefoni, imeli, tuatusi, gagana, ma isi mea.

O le faʻamaufaʻailoga lona lua i le polokalama e valaʻaulia "Faʻamaumauga". E manaʻomia pe afai e te faʻaaogaina le tele o filifiliga mo le faʻatumuina o auto-faʻatumu i faʻamaumauga eseese. Ina ia fatuina se talaaga fou, kiliki i le faamau. "Faaopoopo".

I le lisi "Manatu taua" E mafai ona e faʻapipiʻia mea o le a faʻaaogaina.

I le lisi "Avanoa" O loʻo tuʻuina i luga mea e faʻapipiʻi ai: iinei e mafai ona e faʻatinoina faʻamatalaga faʻanatinati, faʻailoa mai pe faʻasili atu fomu o se faila i se komepiuta ma sili atu.

Taofi "Faʻatonu" e mafai ai e oe ona faʻasalalauina alavave alalaupapa, gaoioiga o le kiore, ma foliga o le faʻaopoopoga.

A maeʻa lau faʻamaumauga i le polokalama, e mafai ona e faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e te lesitala i luga o se upega tafaʻilagi lea e tatau ona faʻatumu ai le tele o laufanua. Ina ia mafai ai ona faʻamaeʻaina le fanua, naʻo oe e tatau ona e kiliki tasi i luga o le atigipusa faaopoopo, pe a maeʻa o le a otometi lava ona tuʻuina atu faʻamaumauga talafeagai ile koluma talafeagai.

I le tulaga e te faʻaaoga ai le tele o faʻasologa o talaʻaga, o le ae manaʻomia le kiliki i le aū i le taumatau o le atigilima faaopoopo, filifili "Pule Faʻatonu"ma maka le faʻailoga e te manaʻomia i le taimi nei.

Autofill Forms o se tasi lea o mea e sili ona aoga mo le Mozilla Firefox web browser, ma o le faʻaaogaina o se masini komepiuta o le a sili atu le faigofie ma aoga.

Tikiake Autofill Forms mo Mozilla Firefox mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia