Matou te iloa le gafatia moni o le ave taavale afi


Ae, talu ai nei lava na i ai le tele o taimi o le leaga o le faatuatua o nisi o tagata gaosiga (e masani lava le Saina, le lua o le taliga) - aua, e foliga mai, o le taufaatauvalea tupe latou te faatauina atu tele-masini tetele. O le mea moni, o le gafatia o le manatuaga faʻapipiʻi e sili atu nai lo le faʻaalia, e ui lava o meatotino tutusa 64 GB ma le maualuga o loʻo faʻaalia. O le asō o le a matou taʻu atu ia te oe le auala e iloa ai le moni o le malosi o le uila.

Aisea e tupu ai lenei mea ma le auala e iloa ai le moni gafatia o masini komepiuta

O le mea moni, o le aʻoga Saina ua oʻo mai ma se auala atamai e faʻamalamalamaina ai le mafaufau mafaufau - faʻapipiʻiina i lenei auala, o le a faʻamatalaina o le sili atu le malosi nai lo le mea moni lava.

E i ai se mea itiiti e taʻua o h2testw. Faʻatasi ai, e mafai ona e faia se suʻega o le a fuafua ai le faatinoga tonu o lau malosi ave taavale.

Download h2testw

  1. Taumafai le aoga. E le mafai, Siaosi o loʻo galue i totonu, ma mo le faigofie, e sili atu le fesuiaiga i le Igilisi - siaki le siaki e pei ona i ai i le faʻamalama i lalo.
  2. O le laasaga e sosoo ai o le filifilia o se avetaavale lele. Kiliki le ki "Filifili le taulai".

    I totonu o le pusa talanoaga "Saili" Filifili lau taavale.
  3. Faʻaeteete - i le taimi o le suʻega, o le faʻamaumauga o lo o faamaumauina i luga o le kiliva afi o le a soloia!

  4. Ina ia amata suʻesuʻe, kiliki "Tusi + faʻamaonia".

    O le aʻafiaga o le suʻega, o le manatuaina o le taavale afi e faasolosolo malie ona faʻatumu i faila o le auaunaga i le H2W faʻatasi ma se gafatia e 1 GB taitasi. E tele se taimi - e oʻo atu i le 3 itula, pe sili atu foi, o lea e tatau ai ona e onosai.
  5. Mo faʻamatalaga vave, o le faamalama o le polokalama i le pito i tua o le siaki o le a pei o lenei.

    Mo mea sese, o lona uiga.

  6. Mea e makaina - o le mea moni lea o lau taavale. Afai o le ae faʻaaogaina i le lumanaʻi, ona kopiina lea o numera o vaega o loʻo i ai - ua tusia i le taumatau o le moni moni o le moli.

E faʻapefea ona faia lenei kilipa afi e faʻaalia ai le voluma moni

O nei masini e teu ai mea e mafai ona aʻoaʻoina e faʻaalia le gafatia saʻo - mo lenei mea e te manaʻomia e faʻaopoopo le pule e faʻaalia ai faailoilo saʻo. O lenei mea o le a fesoasoani ia i matou i le aoga MyDiskFix.

Talia MyDiskFix

  1. Faʻasaʻo le aoga e fai ma sui o le pule - kiliki i luga o le faila e mafai ona faʻauluina ma le kulimi taumatau ma filifili le mea e faʻatatau i mea autu.

    Aua le fefe i krakozibram - o le polokalame o le Saina. Muamua filifili lau kiliva afi i le lisi pa'ū ile pito i luga.

    Ma le isi, matou te faamanatu atu ia te oe, i le faagasologa, o le a faʻamalo uma faʻamatalaga i luga o le taavale.
  2. I le poloka i le itu tauagavale, maka le pito i lalo o le atigipusa e faʻagasolo ai le faʻatulagaina o tulaga maualalo.

    Vaʻai foi: Laititi o le faʻavasegaina o masini komepiuta

  3. I le poloka i le itu taumatau, i le faamalama saʻo, matou te resitalaina le numera na kopiina muamua o vaega o galuega manatua.

    O le vaega aupito sili lea ona taua o le faʻatinoga - afai e te faia se mea sese, o le a le mafai e le taavale afi ona toilalo!

    I le poloka saʻo e tasi, kiliki i luga le ki luga.

  4. Faamautu le amataga o le faagasologa i le pusa lapatai.

    Faamautu le faatulagaga o faatulagaga.
  5. I le faaiuga o le faʻagasologa, o le a saunia lea kiliva mo le faʻaaoga atili.

Ma le mea mulimuli, matou te fia faamanatu atu ia te oe - o le lelei lelei mo le maualalo o se tau e le mafai, o le mea lea, aua le gauai atu i faaosoosoga o "vaovao"!