Faʻafefea ona faʻafouina le NET Framework

E ala i le faʻapipiʻiina o se isi polokalama, e masani ona faʻafefea e le aufaʻatasi ia manaoga o le maua o se fou fou o le .NET Framework. O ona tagata gaosiga, Microsoft, latou te faʻaauau pea ona faʻafouina a latou oloa. I luga o le upega tafaʻilagi e mafai ona e siiina mai i taimi uma le lomiga o le vaega mo le leai o se totogi. E faʻafefea ona faʻafouina le NET Framework i le Windows 7?

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le Microsoft .NET Framework

Faʻafouina Microsoft Update .NET Framework

Faʻafouina Tusi

I le avea ai, o le faʻamatalaga i le NET Framework e le o iai. E tupu o se polokalama faʻapipiʻi masani. O le eseesega o le tuai lea o le lomiga tuai e le manaʻomia ona faʻamutaina, o le faʻamatalaga i luga o isi lomiga. Ina ia faʻapipiʻiina, alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le Microsoft ma sau i le fou NET Framework. A maeʻa faʻalauiloa lenei faila "Exe".

O le faʻatulagaga faʻapipiʻi e tusa ma le 5 minute, ae le sili atu. A maeʻa ona toe faʻafouina le komepiuta, e maeʻa le faʻamatalaga.

Faʻafou le faʻaaogaina o le ASoft .NET Version Detector utility

Ina ia aua le sailia mo le taimi umi le faila faila manaʻomia, e mafai ona e faʻaaoga le ASoft .NET Version Detector. I le taimi lava na faʻatalosolo ai, o le meafaigaluega o le a mataʻituina le komepiuta mo faʻapipiʻiina o le NET Framework.

Fuaiupu e le i totonu o le tino e faailogaina i le lanu, o lanu lanumeamata e maua ile itu. I le kilikiina i luga, e mafai ona e siiina le NET Framework manaomia. O le vaega lenei e manaʻomia ona faʻapipiʻi ma toe faʻaleleia le faiga.

O lenei mea ua maeʻa ai le faʻafouina o le NET Framework, o lona uiga, e leai se eseesega mai le tuʻuina o se vaega.

Ae peitaʻi, afai ua e faʻaleleia i le lomiga lata mai o le NET Framework, o le a le mafai ona e faʻasalalau muamua, o le polokalama o le a tupu mai ai se mea sese.