Faʻafefea ona fai se pese ile iTunes


Microsoft i le taimi lava na maeʻa ai le faʻasalalauga o le Windows 10 na faʻaalia ai e le foliga mai o le a faʻaalia le fou fou o le OS, ma nai lo lea, o le a taulai le atinaʻe i le faaleleia ma le faʻafouina o le kopi o loʻo iai. O le mea lea, e taua le faʻafouina o le "pito sili ona sefulu" i se taimi talafeagai, lea o le a matou fesoasoani ai ia te oe i le asō.

Auala ma filifiliga mo le faʻafouina o le Windows 10

I le tautala manino, e naʻo le lua auala mo le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga o le Os o loʻo fesiligia - faʻapitoa ma le tusi lesona. O le filifiliga muamua e mafai ona tupu i le taimi lava e aunoa ma le auai o le tagata faʻaaoga, ma i le lona lua na te filifilia po o le a le faʻamatalaga e faʻapipiʻi ma pe afea. Muamua e sili ona lelei ona o le faigofie, aʻo le lua e faʻatagaina ai oe e aloese mai faʻafitauli pe a faʻapipiʻi ni faʻamatalaga e taʻitaʻi atu ai i nisi o faafitauli.

O le a tatou iloiloina foi le faaleleia o lomiga faapitoa poo lomiga o le Windows 10, talu ai o le tele o tagata e le o iloa le tulaga o le suia o le masani masani i se mea fou, e ui i le faaleleia i le saogalemu ma / pe faateleina le faaaogaina o le polokalama.

Filifiliga 1: Toe faʻafouina o le Windows

Faʻafouina faʻafouina o le auala pito sili lea ona faigofie e maua ai ni faʻafouga, e leai ni faʻatinoga faaopoopo e manaʻomia mai le tagata faʻaaoga, e tupu mea uma lava.

Ae ui i lea, o le tele o tagata faʻaaoga e le fiafia i le manaʻoga e vave toe vave amata mo se faʻamatalaga, aemaise lava pe a fai e gaosia e le komepiuta faʻamatalaga taua. O le mauaina o faʻamatalaga ma toe faʻatulagaina faʻasologa i tua atu ia i latou e mafai ona faigofie ona fetuunai, mulimuli i faatonuga o loʻo i lalo.

  1. Tatala i luga "Filifiliga" piano pipiʻi Toa + I, ma filifili le mea oi ai "Faʻafouina ma le Puipuiga".
  2. O le vaega o le a tatalaina, lea o le a faʻaalia ai le faaletonu. "Faʻafouina faʻafouga". Kiliki i le sooga "Suia le vaitaimi o gaoioiga".

    I totonu o lenei faʻasologa, e mafai ona e faʻasoa se vaitau galue - o le taimi e faʻaaogaina ai ma faʻaogaina le komepiuta. A maeʻa le fetuunaiga ma mafai ai lenei faiga, o le a le popole le Windows i le manaoga o le toe faʻafouina.

I le faaiuga o le nofoaga, tapuni "Filifiliga": Ole taimi nei o le a toe faʻafouina le OS, ae o faʻafitauli uma o le a paʻu i le taimi e le faʻaaoga ai le komepiuta.

Filifiliga 2: Faʻafou le lima o le Windows 10

Mo nisi tagata faʻamalosia, o fuataga o loʻo faʻamatalaina i luga e le lava. O se filifiliga talafeagai mo i latou o le faʻapipiʻiina lea o nei mea poʻo isi faʻamatalaga i le lima. O le mea moni, o lenei mea e sili atu le faigata nai lo se masini faʻapipiʻi, ae o le faʻatinoga e le manaʻomia ai ni tomai patino.

Lesona: Faʻaleleia ma le faʻalelei le Windows 10

Filifiliga 3: Faʻaleleia le Windows 10 Home i le Pro Edition

Faatasi ai ma le "sefulu", ua faʻaauau pea ona tausisia e Microsoft le fuafuaga mo le faʻatuina atu o lomiga eseese o le OS mo manaoga eseese. Ae ui i lea, o nisi o lomiga e le mafai ona fetaui ma tagata e faaaogaina: o le seti o meafaigaluega ma gafatia i ia mea uma e ese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tagata faʻapitoa e faʻaaogaina le tulaga o le Home version atonu e le lava - i lenei tulaga o loʻo i ai se auala e faʻaleleia ai i le faʻataʻitaʻiga Pro atoatoa.

Faitau atili: Faʻaleleia le Windows 10 Aiga i Pro

Faʻasili 4: Faʻatulagaina Faʻasologa o Faiga Faʻavae

O le fale aupito lata mai o loʻo fausia nei 1809, na faʻatuina ia Oketopa 2018. Na aumaia ai ma le tele o suiga, e aofia ai i le atinaʻe, lea e le fiafia tagata uma. Mo i latou o loʻo faʻaaoga pea le uluai faʻasalaga faʻamalolo, e mafai ona matou fautuaina le faʻaleleia i le faʻaliliuga 1607, le Anniversary Update, po o le 1803, na tusia i le masina o Aperila 2018: o nei fonotaga na aumaia faatasi ma i latou suiga sili ona taua, faʻatasi ai ma le tatalaina o le Windows 10.

Lesona: Faʻaleleia le Windows 10 e Fausia 1607 poʻo le Fausia 1803

Filifiliga 5: Faaleleia Windows 8 i le 10

E tusa ai ma le tele o amateurs ma nisi o tagata faapitoa, o le Windows 10 o se "valu" na oʻo mai i lou mafaufau, e pei o Vista ma le "fitu". Ae ui lava i lea, o le sefulu o lomiga o "faamalama" e sili atu ona aoga nai lo le lona valu, o lea e talafeagai ai le faʻaleleia: o le atigilima e tutusa, ma o le gafatia ma le faigofie e sili atu.

Lesona: Faʻaleleia mai le Windows 8 i le Windows 10

Faaleaogaina o nisi faafitauli

Ae paga lea, i le faagasologa o le faʻaopoopoina o faʻamatalaga o le polokalama e ono toilalo. Seʻio tatou tilotilo i le tele o taimi, faʻapea foʻi ma auala e faʻaumatia ai.

O le faʻaleleia o faʻamatalaga e le gata
O se tasi o faʻalavelave sili ona faʻalavelave o le faʻaogaina o le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga peʻa o seevae komipiuta. O lenei faafitauli e tupu mo mafuaaga eseese, ae o le tele lava oi latou o loʻo i ai pea le polokalama. Auala mo le faasaʻoina o lenei toilalo e mafai ona maua i le tusiga i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Faʻafitauli i le faʻafitauli i le faʻaogaina e le gata o faʻalauiloa Windows 10

I le taimi o le faʻalauiloa, ua tupu se mea sese i le codex 0x8007042c
O le isi faafitauli masani o le faʻaalia o mea sese i le faagasologa o le faʻaopoopoina o faʻamatalaga. O faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i le faafitauli o loʻo i ai se faʻailoga e le mafai ai ona e faʻatatauina le mafuaʻaga ma saili se metotia e toe faaleleia ai.

Lesona: Faʻasalalau sese pe a faʻafou le Windows 10 ma le code 0x8007042c

Laʻasaga "E le mafai ona faʻalauteleina faʻamatalaga a Windows"
O le isi le lelei le toilalo lea e tupu i le taimi o le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga o polokalama o se mea sese "Ua le mafai ona faʻaleleia faʻamatalaga faʻamalama". O le mafuaʻaga o le faʻafitauli o loʻo i totonu o faila o le faʻaaogaina o le "talepeina" poʻo le faʻaogaina o mea.

Faitau atili: Faʻaitiitia o mafuaʻaga o faʻafitauli pe a faʻaeʻeina faʻamatalaga a Windows

E le amataina le polokalama pe a uma le faʻafouina.
Afai o le polokalama pe a maeʻa le faʻatulagaga o le faʻafouga ua muta le tamoe, ona ono foliga mai ai lea o se mea sese i le faatulagaga na i ai muamua. Masalo o le mafuaʻaga o le faafitauli o loʻo taoto i le mataala lona lua, pe atonu o se siama ua mau i totonu o le tino. Le faamaninoina o mafuaaga ma tali talafeagai e faitau ai le taiala lenei.

Lesona: Faʻapipiʻi le faila o le amataga o le Windows 10 i le maeʻa ai

Faaiuga

O le faʻaleleia o faʻamatalaga i le Windows 10 o se faiga faigofie lava, e tusa lava po o le a le lomiga ma le fonotaga faapitoa. E faigofie foʻi ona faʻaleleia mai se Windows matua. 8. Mea sese e tupu i le taimi o le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga, e tele lava ina faigofie ona faʻatulagaina e le tagata e leai se poto masani.