W10Privacy 3.1.0.1

Mo le faʻaogaina lelei o le komepiuta i luga o se komepiuta, e tatau ona faʻatulaga lelei. E mafai ona fai lenei mea i ni auala faigofie, o ia mea uma e mafai ai ona e faʻasalalau ni faʻamatalaga patino. I le isi itu, tatou te vaʻavaʻai taitoatasi.

Matou te fetuunai le piano ile komepiuta

O le mea e leaga ai, o mea faʻatautaia Windows e le mafai ai oe ona faʻatautaia mea uma e manaʻomia e le tagata faʻaaoga. O le mea lea, matou te fautua atu e te mafaufau i nisi auala. A e leʻi amataina, e manaʻomia ona e liliuina le piano pe afai o loʻo e faʻaaogaina se mea e le o fausia, ae faʻapipiʻi i se masini fafo. Faitau atili e uiga i lenei faagasologa i totonu o le tusiga i le sooga i lalo.

Faitau atili: Faʻamau le piano ile PC PC

E le gata i lea, e taua foi le matauina o nisi taimi o le komepiuta i luga o se komepiuta e taofia le galue. O le mafuaʻaga mo lenei mea atonu o se faʻaletonu o meafaigaluega poʻo se faʻasologa le saʻo o le faiga faʻaogaina. O a matou tusiga i luga o le sootaga oi lalo o le a fesoasoani e foia ai.

Faitau atili: Aisea e le galue ai le komepiuta i se komepiuta

Metotia 1: Faʻasologa o Meaʻai

E i ai le tele o polokalame faʻapitoa e mafai ai e oe ona faʻasani ma toe faʻamaonia uma ki i luga o le komepiuta. O se tasi oi latou o le Key Key. O lona faʻatinoga e taulaʻi i le sui ma le lokaina o ki. Galuega o loʻo faia i lalo:

Faʻasolo mai le Manoa Faʻatau

  1. A maeʻa le polokalama, e vave ona e oʻo i le faamalama autu. O lenei mea o loʻo faʻatautaia ai faʻamatalaga, laupepa ma faʻatulagaga. Ina ia faaopoopo se parakalafa fou, kiliki "Faalua lua e faaopoopo i ai".
  2. I le faamalama e tatala, faʻamaonia le ala tatau e loka pe sui ai, filifili se tuʻufaʻatasiga poʻo ni ki e sui, seti se setete faapitoa pe faʻatagaina le faʻalua faʻasalaga o faʻataʻitaʻiga. E le gata i lea, o se loka atoa ma se faamau faapitoa.
  3. I le le mafai, o suiga e faʻaaogaina i soo se mea, ae i totonu o se faamalama eseese nofoaga e mafai ona e faaopoopo i ai laupepa e tatau ai poʻo le faʻamalo ai matala. A uma ona fai le lisi, aua nei galo e teu ai suiga.
  4. I le ki autu o le Key Remmaper, o mea na faia na faʻaalia, kiliki i luga o se tasi oi latou i le kī saʻo o le kusi e alu ai i le faʻasologa.
  5. A o lei tuua le polokalame, aua neʻi galo e te tilotilo i le faamalama o le nofoaga e te manaʻomia ai le seti o laina talafeagai ina ia mavae le suia o tofiga autu e leai ni faafitauli.

Metotia 2: KeyTweak

O le faʻatinoina o KeyTweak e talitutusa lava ma le polokalame na faʻatautaia i le metotia muamua, ae e tele ni eseesega eseese. Seʻio tatou tilotilo totoa i le faagasologa o le faʻatulagaina o le piano i lenei polokalama:

Download KeyTweak

  1. I le faamalama autu, alu i le lisi autu "Faʻaogaina le Half Aoao", e fai ai se sui sui.
  2. Kiliki "Siakiina se Ki Nofo" ma lolomiina le ki manaomia i luga o le komepiuta.
  3. Filifili le ki e sui ai ma faʻaaoga suiga.
  4. Afai i luga o lau masini ei ai ki faaopoopo e te le faʻaogaina, ona mafai lea ona e toe faʻamalosia i latou i nisi galuega aoga. Ina ia faia lenei mea, ia gauai atu i le laulau "Pātini Lautele".
  5. Afai e tatau ona toe faʻafoʻisia tulaga faʻafano i le autu KeyTweak, kiliki "Toe faʻafoʻisia uma faʻamaʻi"e toe faʻafoʻi mea uma i lona tulaga muamua.

E tele isi auala e toefaʻailogaina ai ki i le faʻaogaina o le polokalama o Windows. E mafai ona e faitau atili e uiga ia i latou i la tatou tusiga i le fesoʻotoga i lalo.

Vaʻai foi: Toe faʻasolo atu ki i luga o le komepiuta i le Windows 7

Metotia 3: Punto Switcher

O le polokalame Punto Switcher e fesoasoani i tagata faaaoga i le taina. O lona gafatia e aofia ai e le gata o le suia o le gagana e ulufale ai, ae aofia ai foi le suia o le tusi resitala, le faaliliuina o numera i tusi ma sili atu. O loʻo i ai i le polokalame se numera tele o faʻalapotopotoga eseese ma meafaigaluega e faʻamatalaina auiliili ai mea uma.

Vaʻai foi: Auala e faʻafefe ai le Punto Switcher

O le autu autu o le Punto Switcher o le faasaʻoina lea o mea sese i totonu o le tusitusiga ma lona sili ona lelei. E tele isi sui o ia polokalama, ma e mafai ona e faitau atili e uiga ia i latou i le tusiga i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Polokalame mo le faasaʻoina o mea sese i totonu o le tusitusiga

Metotia 4: Faʻamaumauga Faʻasinomaga Windows

Faʻamaufaʻailoga autu o le piano e faʻaaogaina faʻaaogaina meafaigaluega faʻapitoa o le faʻaogaina o le polokalama o Windows. Seʻio tatou tilotilo totoa i lenei laasaga taʻitasi i le laasaga:

  1. Faʻasua-saʻo le pa o le gagana i luga o le faletusi ma alu i "Filifiliga".
  2. I le lisi "Aoao" E mafai ona e faʻamaonia le gagana faʻafeiloaʻi le faʻamaonia ma pulea galuega faʻatulagaina. Ina ia faaopoopo se gagana fou, kiliki le fetaui tutusa.
  3. I totonu o le lisi, saili ia gagana manaʻomia ma tuu i latou. Faʻamaonia lau filifiliga e ala i le faʻaulu "Lelei".
  4. I totonu o le faamalama lava e tasi, e mafai ona e vaʻavaʻai i le faʻaogaina o le komepiuta e faʻaopoopo. O le a faʻaalia ai le nofoaga o tagata uma.
  5. I le lisi "Pusa gagana" faamaʻoti le nofoaga talafeagai, faʻasinomaga le faʻaalia o ata faaopoopo ma igoa o tusiga.
  6. I le lisi "Liliuina o le Keyboard" seti se vevela vevela mo le suia o gagana ma le faʻaaogaina o le Loka Loka. Ina ia faasaʻoina i latou mo laasaga taʻitasi, kiliki i luga "Suia le gaogao keyboard".
  7. Seti se ki vevela e fesuiai ai gagana ma laulau. Faʻamaonia le taga e ala i le faʻaauau "Lelei".

I le faaopoopo atu i tulaga o loʻo taʻua i luga, e mafai e Windows ona faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻia laina o le kesi. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

  1. Tatala i luga "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  2. Saili se vaega iinei. "Keyboard".
  3. I le lisi "Ova" Faʻamosolo tagata taalaelae e sui le tuai aʻo leʻi toe faia, le saoasaoa o le tataʻi ma faʻamalo le mala. Aua neʻi galo e faʻamaonia suiga e ala i le kiliki i luga "Faaaoga".

Metotia 5: Faʻasinomaga le keyboard i luga o le lau

I nisi o tulaga, e tatau i tagata faaaoga ona suʻeina i luga o le komepiuta luga. E mafai ai e oe ona faʻapipiʻi tagata e faʻaogaina le kiopi po o soʻo se isi lava masini faasino. Ae ui i lea, o le luga o le keyboard keyboard e manaʻomia ai foi nisi fetuunaiga mo le faigofie o le faaaogaina. E tatau ona e faia ni nai laasaga faigofie:

  1. Tatala i luga "Amata", i totonu o le suʻesuʻega ulufale "Papa Lisi Mata" ma alu i le polokalama lava ia.
  2. Vaʻai foʻi: Faʻasala le keyboard i luga o se komepiuta ma Windows

  3. O iinei e kiliki i luga "Filifiliga".
  4. Faʻatonu faʻamafaʻai talafeagai i le faamalama e tatala ma alu i le lisi "Puleaina le faʻalauiloaina o le komepiuta i luga o le papa i le saini".
  5. O le a siitia atu oe i se nofoaga e mafai ai ona faʻaogaina le mea e iai le taʻavale manaʻomia. Afai e te faʻaaogaina, o le a amata le taʻavale i luga o le matapiʻa i le masini faʻaogaina. A maeʻa suiga e le galo e teu ai i latou e ala i le faʻaauau "Faaaoga".

Vaʻai foi: Faʻaaogaina le keyboard i Windows XP

O aso nei tatou te tilotilo i ni nai auala faigofie e faʻafaigofieina ai le komepiuta i luga o se komepiuta. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o loʻo i ai se numera tele o faʻamaufaʻailoga i mea faʻapitoa e ono a Windows ma polokalama faʻapitoa. O le anoanoai o tulaga o le a fesoasoani i le fetuunaiga o mea uma taitoatasi ma fiafia i galuega lelei i le komepiuta.