E faʻafefea ona faʻamalamalama le smartphone HTC One X (S720e)

Soo se tagata atamai tele e manao e fai lelei a latou masini, ia liua i se auala e sili atu ona aoga ma faʻaonapo nei. Afai e le mafai e le tagata faaaoga ona faia se mea i meafaigaluega, ona mafai lea e tagata uma ona faʻaleleia le polokalama. O le HTC One X o se telefoni telefoni ma tulaga lelei telefoni feaveaʻi. E mafai ona toe talanoaina i le tusiga le toe faʻaleleia poʻo le suia o le polokalama i luga o lenei masini.

Mafaufau i le NTS One X mai le manatu o le mafai gafatia o le firmware, e tatau ona matauina o le masini e "tetee" i le faalavelave i lona vaega o polokalama. O lenei tulaga o le mataupu e mafua mai i le tulafono a le kamupanī, o le mea lea ao leʻi tuʻuina le firmware, e tatau ona totogi le tausiga faʻapitoa i le suʻesuʻeina o faʻamatalaga ma faʻatonuga, ma pe a maeʻa le malamalama atoatoa i le uiga o le faagasologa e tatau ona tatou faʻaauau le faʻaogaina o manipulations ma le masini.

O gaioiga taʻitasi e ono lamatia ai le masini! O le matafaioi mo iuga o manipulations ma le atamai e taʻoto atoa i le tagata e faʻaaogaina!

Sauniuniga

E pei lava o le mataupu i isi masini komepiuta, o le manuia o taualumaga a le HTC One X e tele lava ina fuafuaina le sauniuniga saʻo. Matou te faia galuega sauniuni nei, ma aʻo leʻi faia ni faʻataʻitaʻiga ma le masini, matou te suesue i faatonuga faʻatulagaina e oʻo i le iuga, utaina faila talafeagai, ma saunia meafaigaluega matou te faʻamoemoe e faʻaaoga.

Avetaavale

O le auala pito sili ona faigofie e faʻaopoopo ai vaega i le polokalama mo le fegalegaleaiga o meafaigaluega komepiuta ma le Vaega X mo mafaufauga o le faʻapipiʻiina lea o le HTC Sync Manager, le polokalama a le kamupanī mo le galulue faatasi ma au smartphones.

  1. Download Sync Manager mai le upega tafaʻilagi aloaia aloaia a le Google.

    Download le Sync Manager mo le HTC One X (S720e) mai le nofoaga aloaia

  2. Taumafai le faʻatonutonuina o le polokalama ma mulimuli i ona faatonuga.
  3. I le faaopoopo atu i isi vaega, ao faʻatulagaina le Pule o le Sync Manager, o le a faʻatulagaina avetaavale talafeagai mo le tuʻuina o le masini.
  4. E mafai ona e siakiina le faʻatulagaga o vaega i le "Pule Faʻatonu".

Vaʻai foi: Faʻapipiʻi avetaavale mo le firmware firmware

Faamatalaga Faʻamau

O le faʻaaogaina o metotia nei e faʻapipiʻi ai masini komepiuta i le masini o loʻo fesiligia e aofia ai le soloia o faʻamatalaga o tagata o loʻo aofia i le telefoni. A uma ona tuʻuina le OS, e tatau ona e toe faʻafoʻiina le faʻamatalaga, lea e le mafai e aunoa ma se faʻasologa o mea na fai muamua. O le auala aloaia e teu ai faʻamaumauga o loʻo mulimuli mai.

  1. Tatala le mea na faʻaaogaina i luga e faʻapipiʻi ai le avetaavale o le HTC Sync Manager.
  2. Faʻafesoʻotaʻi le masini i le komipiuta.
  3. O le taimi muamua e te faʻafesoʻotaʻi ai le mata o le One X, o le a talosagaina oe e faʻafeiloaʻi ma le Sync Manager. Matou te faʻamaonia le sauniuni mo faʻatinoga e ala i le polokalama i le kilikiina o le ki "Lelei"i le muamua tuʻuina o se faailoga "Aua le toe fesili".
  4. Faatasi ai ma fesoʻotaʻiga mulimuli ane, matou te faʻatuai le vaʻaia o faʻamatalaga i luga o le telefoni i lalo ma tapuni le faʻasalalauga "Pule HTC Sync".
  5. A uma ona e fuafuaina le masini i le NTS Sink Manager, alu i le vaega "Faʻasalalau ma le Lagolagoina".
  6. I le faamalama e tatala, kiliki "Fausia le taofiga i le taimi nei".
  7. Faʻamaonia le amataga o le faʻamaumauga o faʻamaumauga e ala i le kiliki "Lelei" i totonu o le faamalama talosaga talosaga.
  8. E amata le faagasologa o le sau, sosoo ai ma le faailo i le pito i lalo o le pito i lalo o le faamalama o le HTC Sync Manager.
  9. A maeʻa le faʻatinoga, o le a faʻaalia le faamalama o le faʻamaoniga. Push button "Lelei" ma vavae le telefoni mai le komepiuta.
  10. Ina ia toe faʻaleleia faʻamatalaga mai se faʻamaumauga, faʻaaoga le ki "Toe faʻafoʻisia" i le vaega "Faʻasalalau ma le Lagolagoina" HTC Sync Manager.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻasaʻoina mea faʻapipiʻi Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

Manaomia

Mo faʻatinoga ma vaega o le mafaufauga o le HTC One X, faʻaopoopoga i avetaavale, o le ae manaʻomia le i ai o se PC atoa ma meafaigaluega faʻapitoa ma faʻaaogaina. E faʻatagaina le sii mai ma faʻapipiʻi i le aʻa o le taavale C: se afifi faʻatasi ma le ADB ma le Fastboot. I lalo ifo i le faʻamatalaga o auala e nonofo ai i luga o lenei lomiga, matou te le, o lona uiga o le Fastboot o loʻo i totonu o le polokalama a le tagata.

Download ADB ma le Fastboot mo le firmware HTC One X

Ae e te leʻi mulimuli i faatonuga o loʻo i lalo, e fautuaina oe e faamasani oe lava i meafaitino, lea e talanoaina ai mataupu lautele o le galulue faatasi ma le Fastboot pe a faʻapipiʻi le masini komepiuta i se masini Android, e aofia ai le faʻalauiloaina o le meafaigaluega ma gaoioiga faʻavae:

Lesona: Faʻapefea ona moli le telefoni poʻo le papaa e ala i le Fastboot

Taumafai i auala eseese

Ina ia faʻapipiʻi masini polokalama telefoni, e tatau ona e fesuiai lau telefoni i ni faʻaoga faʻapitoa o le taʻavale. "BootLoader" ma "Toe Maua".

  • Le siitia atu o le smartphone i "Bootloader" lolomi i luga o le masini komepiuta "Tusi-" ma taofi o ia "Enable".

    O ki e tatau ona taofi seia oʻo i le ata o ata e tolu i le pito i lalo o le laupepa ma aitema o loʻo lisiina i luga atu. O le faʻaogaina o mea, faʻaaoga le ki, ma le faʻamaoniga o le filifiliga o se galuega faapitoa "Meaai".

  • Le uta i totonu "Toe Maua" manaʻomia e faʻaaoga le filifiliga o le mea lava e tasi i le lisi "BootLoader".

Lafoaʻi le uta uta

O faatonuga mo le faʻapipiʻiina o le firmware modified i lalo o loʻo fautua mai e tatala le uta o le masini uta. E fautuaina e faʻatino le faʻatinoga muamua, ma ua faia lenei mea e faʻaaoga ai le auala aloaia na faʻatulaga e HTC. Ma ua manatu foi, ao lei faatinoina le mea o loʻo mulimuli mai, ua faʻapipiʻiina le Sync Manager ma le Fastboot i le komepiuta a le tagata faʻaoga, ma ua maeʻa uma le telefoni.

  1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le HTC Developer Center ma kiliki "Tusi Resitala".
  2. Faatumu le fomu fomu ma taomi le lanu lanumeamata. "Tusi Resitala".
  3. Alu i le meli, tatala se tusi mai le team HTCDev ma kiliki le sootaga e faʻaagaoioia ai lau faʻamatalaga.
  4. A maeʻa le faʻagaoioia o lau faʻamatalaga, ulufale i lou igoa ole igoa ma le upega tafailautusi i tulaga talafeagai i le itulau o le Web Developer Center ma kiliki "Faʻatasi".
  5. I le eria "Tatala le uta uta" matou kiliki "Amata".
  6. I le lisi "Faiga Faʻalagolagoina" e tatau ona e filifilia uma ata faʻalagolago ma faʻaaoga le ki "Amata le Tatala Bootloader" ia agai i luma i nisi laasaga.
  7. Matou te faʻamaonia le iloa o le lamatiaga o le faʻatinoga e ala i le kiliki "Ioe" i le pusa talosaga.
  8. Le isi, seti le faailoga i pusa e lua ma kiliki le ki e alu i faatonuga mo le tatala.
  9. I le faʻamatalaga tatala ua tatou faʻafefe uma laasaga.

    ma tusi i totonu o faatonuga seia oo lava i le faaiuga. E na o se fanua e manaʻomia e faʻaofi ai se faʻamatalaga.

  10. Tuu le telefoni ile faiga "Bootloader". I le lisi o poloaiga e tatala, filifili "FASTBOOT", ona faʻafesoʻotaʻi lea o le masini i le PC cable YUSB.
  11. Tatala le laina o le poloaiga ma tusi mea nei:

    CD C: ADB_Fastboot

    Faʻamatalaga auiliili:
    Valaau le "Poloaiga Faʻatonu" i le Windows 7
    Le tamoe i se laina o le tulafono i le Windows 8
    Tatala se laina o le tulafono i le Windows 10

  12. O le isi laasaga o le sailia lea o le taua o le mea e iloagofie ai masini, lea e manaʻomia ina ia maua ai le faʻatagaga e tatala ai mai le atinaʻe. Mo faʻamatalaga, e tatau ona e ulufale i mea nei i le faʻamafanafanaga:

    O le telefoni e faʻapipiʻi

    ma amata amataina le faʻatonuina e ala i le uia "Ulufale mai".

  13. O le mea na tupu o tagata o loʻo filifilia e faʻaaoga ai faʻamau i luga o le papa poʻo le kio,

    ma kopi le faamatalaga (faʻaaogaina se tuufaatasiga o "Ctrl" + "C") i le tulaga talafeagai i luga o le itulau o le HTCDev. E tatau ona galue i lenei auala:

    Ina ia alu i le isi laasaga, kiliki "Auina atu".

  14. Afai e maeʻa maeʻa laasaga o loʻo i luga, matou te mauaina se imeli mai le HTCDev o loʻo i ai Unlock_code.bin - Faila faapitoa mo le fesiitaʻi i le masini. Matou te utaina le faila mai le tusi ma tuu i luga o le faʻailoga ma le Fastboot.
  15. Matou te lafoina se poloaiga e ala i le faʻamafanafanaga:

    fastboot flash unlocktoken unlock_code.bin

  16. O le tamoe i le poloaiga o loʻo i luga o le a taʻitaʻia ai le faʻaalia o le talosaga i le mata o le masini: "Tatala le uta uta?". Seti le faailoga lata ane "Ioe" ma faʻamaonia le saunia e amata le faagasologa e faʻaaoga ai le faamau "Enable" luga o le masini.
  17. O le iʻuga, o le a faʻaauau le faʻaauau ma o le a tatala le uta uta.
  18. Faʻamaoniga o le tatala faʻamalosi o le tusiga lea "*** UNLOCKED ***" i le pito i luga o le foliga autu autu "Bootloader".

Faʻatulagaga o le faʻaleleia o aganuʻu

Mo soʻo se manipisi ogaoga ma le polokalama telefoni feaveaʻi HTC One X o le ae manaʻomia se faʻaleleia o le siosiomaga (toe faʻaleleia o aganuʻu). Tuuina atu le tele o avanoa mo lenei faataitaiga a le ClockworkMod Recovery (CWM). Faʻamau se tasi o le ported versions o lenei siosiomaga faʻaleleia i le masini.

  1. Lisi le afifi o loʻo i ai le ata o le siosiomaga mai le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo, faʻaaogaina ma toe faʻaigoa le faila mai le 'upega tafaʻilagi i cwm.img, ona tuʻu ai lea o le ata i totonu o le faʻamaumauga ma le Fastboot.
  2. Download ClockworkMod Recovery (CWM) mo HTC One X

  3. Totogi le X X i le faʻatulagaga "Bootloader" ma alu i le tulaga "FASTBOOT". O le isi, faʻafesoʻotaʻi le masini i le USB port o le PC.
  4. Tatala Fastboot ma sau mai le piano:

    fastboot flash recovery cwm.img

    Matou te faʻamaonia le faʻatonuga e ala i le tigā "Ulufale mai".

  5. Aveese le masini mai le PC ma toe faʻaleleia le avetaavale e ala i le filifilia o le poloaiga "Toe Toe Bootloader" luga o le mata.
  6. Matou te faʻaaogaina le poloaiga "Toe Maua", lea o le a toe amataina le telefoni ma amata ai le toe faʻaleleia o le siosiomaga ClockworkMod.

Faamaumauga

Ina ia mafai ona aumai nisi faʻaleleia atili i le masini komepiuta o le masini o loʻo fesiligia, faʻafouina le Android i le sili atu pe itiiti foi le talafeagai, faʻapea foʻi ma le faʻavasegaina o galuega, e tatau ona e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le firmware.

Mo le faʻaleleia o aganuʻu ma ports, o le ae manaʻomia se faʻaleleia o le siosiomaga, lea e mafai ona faʻatulagaina e tusa ai ma faʻatonuga o loʻo i luga i le tusiga, ae faʻamuamua e mafai ona e faʻafouina le faʻamatalaga o le polokalama faʻapitoa.

Metotia 1: Faʻaaogaina o le Android Update Application

Na pau lava le auala na faatagaina e le kamupanī e galulue ma le polokalama o le telefoni o le faʻaogaina o le meafaigaluega na fausia i le firmware aloaia. "Faamaumauga o Meafaigaluega". I le taimi o le taamilosaga o le masini, o lona uiga, seiloga ua tuʻuina atu faʻamatalaga o le polokalama mai le kamupanī, o lenei avanoa e masani ona faamanatu mai ia te ia lava i faʻamatalaga faifai pea i luga o le masini.

I le taimi nei, ina ia faʻafouina le aloaia aloaia o le OS poʻo le mautinoa le talafeagai o le vaega mulimuli, e tatau ona faia mea nei.

  1. Alu i le vaega o le HTC One X, tusi i lalo le lisi o galuega ma kiliki "E uiga i le telefoni"ma filifili le laina pito i luga - "Faamaumauga o Meafaigaluega".
  2. A maeʻa ona e ulu i totonu, o le siaki mo faʻamatalaga i luga o le 'auʻaunaga a Amerika o le a otometi ona amata. I le i ai o se faʻamatalaga sili atu ona lata mai nai lo le faʻatulagaina i totonu o le masini, o le a faʻaalia le faʻasalalauga talafeagai. Afai ua uma ona faafou le polokalama, matou te maua le lau (2) ma e mafai ona matou agai atu i se tasi o auala nei e faʻapipiʻi ai le OS i le masini.
  3. Push button "Download", faʻatali mo le faʻafouga e sii mai ma faʻapipii, mulimuli ane o le a toe amataina le telefoni, ma o le a faʻafouina le faiga o le polokalama i le taimi aupito lata mai.

Metotia 2: Android 4.4.4 (MIUI)

E mafai e le 'aufaipisinisi ona faʻaleleia le ola fou i le masini. O le filifiliga o se faʻafesuiaiga ua folasia i luga o le faʻaaogaina, o le seti avanoa eseese mo le faʻatulagaga e lautele. Mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo ifo, o le firmware e faʻatautaia e le MIUI Russia mo le HTC One X o loʻo faʻaaoga, lea e faavae i le Android 4.4.4.

Vaʻai foi: Filifilia le firmware MIUI

  1. Matou te faʻapipiʻi le faʻaleleia o le toe faʻaleleia i le auala ua faʻamatalaina i luga i taualumaga sauniuni.
  2. Faʻapipiʻi le poloketi polokalame mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le MIUI Russia:
  3. Download MIUI mo HTC One X (S720e)

  4. Matou te tuʻuina le pusa-togi i totonu o le mafaufau o le masini.
  5. Filifiliga. Afai e le totogia le telefoni i le telefoni, lea e le mafai ai ona kopi kopi i le mafaufau mo le toe faʻaopoopoina, e mafai ona e faʻaogaina uiga o le OTG. O lona uiga, kopi le afifi mai le OS i le USB flash drive, faʻafesoʻotaʻi e ala i le mea faʻapipiʻi i le masini ma, faʻaopoopoga i le toe faʻaleleia, faʻaalia le ala i "OTG-Flash".

    Faitau foi: Taiala i le fesoʻotaʻiina o masini faʻapipiʻi USB i Android ma iOS smartphones

  6. Tii le telefoni i "Bootloader"atili i "Toe faʻaleleia". Ma e tatau ona matou faia se faʻamaumauga e ala i le filifilia o mea tutusa i le CWM i le tasi.
  7. Vaʻai foi: E faʻapefea ona faʻamalo Android e ala i le toe faʻaleleia

  8. Matou te fufuluina (faamamaina) o le vaega autu o vaega. Mo lenei mea e te manaʻomia se mea "solo faamaumauga / toe fausiaina fale".
  9. Alu i totonu "faapipii zip" i luga o le laupepa autu o le CWM, matou te faailoa atu i le polokalama le ala i le polokalama zip zip software, pe a uma ona filifilia "filifili zip mai le teuina / sdcard" ma amata le faʻapipiʻi MIUI kiliki "Ioe - Faʻatonu ...".
  10. O loʻo tatou faʻatali mo le faʻaalia o le faʻamaoniga o le manuia - "Faʻamau mai le sd card maeʻa"Toe foʻi i le mata o le siosiomaga ma filifili "alualu i luma", ona toe toe fai lea o le masini i le uta.
  11. Tuʻu le firmware i le teuina ma le kopi boot.img i le tusi faʻamau ma le fastboot.
  12. Matou te tuʻuina atu se masini i le faiga "FASTBOOT" Mai le kamuta, faʻafesoʻotaʻi i le PC pe a vaʻai. Tau le laina laina o le Fastboot ma faʻamalosi le ata boot.img:
    fastboot flash boot boot.img

    O le isi mea e tatau ona e kiliki "Ulufale mai" ma faʻatali mo le faiga e faʻatino ai faatonuga.

  13. Toe amata i le faafouina Android, faʻaaogaina le mea "FOU" i le lisi "Bootloader".
  14. E tatau ona faʻatali mo le amataina o vaega o le MIUI 7, ona faʻatautaia lea o le faatulagaga muamua o le polokalama.

    E taua le matauina, MIUI i le HTC One X galue lelei.

Metotia 3: Android 5.1 (CyanogenMod)

I le lalolagi o masini komepiuta, e le tele ni telefoni feaveaʻi ua maeʻa manuia a latou galuega mo le sili atu ma le 5 tausaga ma i le taimi lava e tasi e lauiloa i tagata atinaʻe ma le fiafia e faʻaauau pea ona fatufatu ma tuʻuina faʻamaumau e faʻavae i le Android o lomiga fou.

Masalo, o tagata o le HTC One X o le a matua ofo lava ona mafai ona faʻaaogaina le Android 5.1 atoatoa i totonu o le masini, ae o le faia o mea nei, matou te maua tonu lenei taunuuga.

Laasaga 1: Faʻatu le TWRP ma le New Markup

Faatasi ai ma isi mea, o le Android 5.1 e tauaveina le manaomia ona toe makaina le manatuaga o le masini, o lona uiga, o le faʻafouina o vaega e maua ai iuga sili ona lelei i tulaga o le mautu ma le gafatia e faʻatino galuega ua faʻaopoopoina e le au atinaʻe i le fou o le polokalama. E mafai ona faatino le toe atiaʻe ma faʻapipiʻi i luga o le faavae o le Android 5, e faʻaaoga ai na o se faʻamatalaga faapitoa o le TeamWin Recovery (TWRP).

  1. Faʻasolo le image TWRP mai le fesoʻotaʻiga i lalo ma tuu le faila i luga o le pusa i le Fastboot, pe'ā uma ona toe faʻaigoa le faila i twrp.img.
  2. Faʻafou le TeamWin Recovery Image (TWRP) mo le HTC One X

  3. Fai laasaga o le metotia mo le toe faʻaleleia o aganuʻu faaleaganuu, faʻamatalaina i le amataga o le tusiga, ma na o le pau lava le eseesega tatou te le lauiloa cwm.img, a twrp.img.

    A maeʻa le faʻaleleia o le ata i le Fastboot, e aunoa ma le toe faʻafouina, e tatau ona matou toese le telefoni mai le PC ma ulufale i le TWRP!

  4. Mulimuli i le ala: "Tape" - "Faʻamaumauga Faʻamaumauga" ma tusi "Ioe" i le fanua e aliali mai, ona faʻasaga lea o le ki "Alu".
  5. Faatali mo le foliga mai o le tusiga "Manuia"tulei "Toe foi" faalua ma filifili le mea "Wipe maualuga". A uma ona tatala le lau ma igoa o vaega, ona seti lea o atigipusa i mea uma.
  6. Matou te faʻaaogaina le ki "Swipe ia solo" taumatau ma matamata i le faagasologa o le faamamaina o le mafaufau, mulimuli ane o le tusiga "Manuia".
  7. Matou te toe foʻi atu i le laumua o le siosiomaga ma toe fai TWRP. Meataitasi "Toefaʻatonu"ona "Toe Maua" ma sui le fesuiaiga "Swipe ia Toe Toe" i le taumatau.
  8. O loʻo matou faʻatali mo le faʻaleleia o le toe faʻaleleia e toe faʻafou ma faʻafesoʻotaʻi le HTC One X i le USB USB o le PC.

    Aʻo saʻo mea uma o loʻo taʻua i luga, o le a faʻaalia e le Explorer vaega e lua o le manatua o le masini e aofia ai: "Manatu i Totonu" ma le vaega "Isi Faʻamatalaga" 2.1GB gafatia.

    A aunoa ma le momotuina o le masini mai le PC, alu i le isi laasaga.

Laasaga 2: Faʻasaoina o le aganuʻu

O le mea lea, ua uma ona faʻaogaina le masini fou i luga o le telefoni, e mafai ona e faʻaauau le faʻatulagaina o masini faʻapitoa i le Android 5.1 e fai ma faavae. Faʻapipiʻi CyanogenMod 12.1 - se vaʻavaʻa faʻasalalauga lē aloaia mai se 'au e le manaʻomia se folasaga.

  1. Faʻapipiʻi le pusa CyanogenMod 12 mo le faʻapipiʻi i le masini o loʻo fesiligia i le fesoʻotaʻiga:
  2. Tikiake CyanogenMod 12.1 mo HTC One X

  3. Afai e te fuafua e faʻaaoga auaunaga Google, o le ae manaʻomia se afifi mo le faʻapipiʻiina o vaega e ala ile toe faʻaleleia o aganuʻu. Tatou faʻaaoga le OpenGapps punaoa.
  4. Download Gapps mo HTC One X

    Pe a faʻavaeina le faʻasologa o le pusa tuʻufaʻatasia ma Gapps, filifili mea nei:

    • "Faigaluega" - "ARM";
    • "Andriod" - "5.1";
    • "Variant" - "nano".

    Ina ia amata le download, ia taomi le polo lapotopoto ma le aū i lalo.

  5. Matou te tuʻuina pusa ma firmware ma Gapps i le mafaufau loloto o le masini ma vavae le telefoni mai le komepiuta.
  6. Faʻatonu le firmware e ala i le TWRP, mulimuli i le ala: "Faʻamau" - "cm-12.1-20160905-UNOFFICIAL-endeavoru.zip" - "Swipe ia Faamaonia Flash".
  7. I le maea ai o le faʻaaliga "Suʻega" tulei "Aiga" ma faʻapipiʻi Google galuega. "Faʻamau" - "open_gapps-arm-5.1-nano-20170812.zip" - matou te faʻamaonia le amataga o le faʻapipiʻi e ala i le faʻaogaina o le ki i le taumatau.
  8. Toe fai le feau "Aiga" ma toe foʻi i le kamupanī. Fuaiupu "Toefaʻatonu" - galuega "Bootloader".
  9. Tuʻu le afifi cm-12.1-20160905-UNOFFICIAL-endeavoru.zip ma siitia boot.img mai i le tusi faʻatasi ma le Fastboot.

  10. A uma lena matou te suisui "faila"e ala i le faʻapipiʻi o Fastboot ma auina atu mea nei i le faʻamafanafanaga:

    fastboot flash boot boot.img

    Ona faʻamaonia lea o le faʻaoga e ala i le lafoina o le poloaiga:

    faʻapipiʻi vave o le cache

  11. Ave ese le masini mai le uafu USB ma toe amata i totonu o le faafouga Android mai le mata "Fastboot"e ala i le filifilia "FOU".
  12. O le uluai downloadga o le a faʻaalu pe a ma le 10 minute. O lenei mea e mafua mai i le manaʻomia e amataina le toe faʻaleleia o vaega ma talosaga.
  13. Matou te faia le uluai setup o le polokalama,

    ma fiafia i le galuega o le fou o le Android, faʻaleleia mo le telefoni o loʻo fesiligia.

Metotia 4: Faʻamaumauga faʻapitoa

Afai ei ai se manaʻoga poʻo se manaʻoga e toe foʻi atu i le firmware aloaia mai HTC ina ua maeʻa ona faʻatulaga agaifanua, e tatau ona e toe foʻi atu i avanoa e faʻaleleia ai le toe faʻaleleia ma le Fastboot.

  1. Tulaʻi le version o le TWRP mo le "faailoga tuai" ma tuu le ata i totonu o le faʻailoga faatasi ai ma Fastboot.
  2. Tusia le TWRP e faʻapipiʻi le firmware firm HTC One X

  3. Aumai le pusa ma le firmware aloaia. I lalo o le fesoʻotaʻiga i lalo - OS mo le vaega o Europa 4.18.401.3.
  4. Faʻamau le firmware aloaia HTC One X (S720e)

  5. Faʻalogo le ata o le toe faʻaleleia o falemaʻi HTC.
  6. Faʻamauina le Faʻasalalau Faletupe mo le HTC One X (S720e)

  7. Tuʻu le archive ma le firmware aloaia ma kopi boot.img mai le faʻamaumauga mulimuli i le faʻailoga faatasi ai ma Fastboot.

    O iina tatou te tuʻu ai le faila toe maua mai_4.18.401.3.img.imgaofia ai le toe faʻaleleia o faʻatau.

  8. Folau le boot.img mai le firmware aloaia e ala i le Fastboot.
    fastboot flash boot boot.img
  9. Le isi, faʻapipiʻi TWRP mo le pine tuai.

    vave faʻaleleia le toe faʻaleleia vave twrp2810.img

  10. Ave ese le masini mai le PC ma toe fai i totonu ole siosiomaga toe faaleleia. Ona tatou o ai lea i le auala lenei. "Tape" - "Wipe maualuga" - maka le vaega "sdcard" - "Toe faʻaleleia pe Suia Faiga Faʻamaumauga". Faʻamaonia le amataga o le faila i suiga o le faila ma le ki "Suiga Faiga Faʻamaumauga".
  11. O le isi, oomi le faamau "FAT" и сдвигаем переключатель "Swipe to Change", а затем дожидаемся окончания форматирования и возвращаемся на главный экран TWRP с помощью кнопки "Aiga".
  12. Filifili se mea "Mauga", ma i luga o le isi ata - "Enable MTP".
  13. O le faʻauluina, faia i le laasaga muamua, o le a mafai ai e le telefoni ona fuafua le faiga e avea ma se avetaavale aveese. Matou te faafesootai le X X i le USB-port ma kopi le pusa-zip faatasi ma le firmware aloaia i le mafaufau i totonu o le masini.
  14. A uma ona kopi le afifi, kiliki "Misa MTP" ma toe foi i le matala o le toe faaleleia.
  15. Matou te fufulu uma vaega sei vagana ai "sdcard"e ala i le uia o manatu: "Tape" - "Wipe maualuga" - filifilia o vaega - "Swipe ia solo".
  16. Ua saunia mea uma e faʻapipiʻi le firmware aloaia. Filifili "Faʻamau", faʻamautinoa le ala i le afifi ma amata le faʻapipiʻi e ala i le faʻaogaina o le ki "Swipe ia Faamaonia Flash".
  17. Pātene "Toe Faʻafouina", lea o le a aliali mai i le maeʻa ai o le firmware, o le a toe faʻafouina le telefoni i le tulaga aloaia o le OS, e tatau lava ona e faʻatali mo le isi e amataina.
  18. Afai e manaʻomia, e mafai ona e toe faʻafoʻisia le faʻalauteleina o le 'auʻaunaga o le Fastboot team:

    fastboot flash recovery recovery_4.18.401.3.img

    Ma le loka o le avetaavale:

    Tatala loka oem

  19. O le mea lea tatou te toe faʻaleleia atoa ai le faʻauʻuga aloaia o le polokalama mai le HTC.

I le faaiuga, ou te fia toe manatuaina le taua o le mulimuli ma le faʻaeteete i faatonuga pe a faʻapipiʻi le polokalama o le polokalama i le HTC One X. Faʻaalu ma le faʻaeteete le firmware, iloilo le laasaga taʻitasi aʻo leʻi faʻaaogaina, ma ausia le taunuʻuga ole manaʻoga e mautinoa!