Faʻapipiʻiina se puʻelala USB i le faʻaaogaina o le HP USB Disk Storage Format

Faʻafesoʻotaʻi i le i-meli i luga o le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte o loʻo i ai ina ia faafaigofie ai le olaga mo nisi tagata na faaaogaina, ona o nisi mafuaʻaga e tatau ona suia pe tatala le numera telefoni. O le mea lea, meli i luga o le VK.com e le o se faʻatagaga, ae o le mea e sili ona fautuaina i faatonuga mo le mafai ona toe faʻaleleia auala faʻafuaseʻi.

Ioe, e pei o le numera o le telefoni, o nisi taimi e manaʻomia le suia o le tuatusi imeli lata mai. I le taimi nei, faamolemole ia matau o le fesoʻotaʻiga ma le suia o le E-Meli i luga o le VK itulau o le mea lava e tasi.

Faʻafefea ona tatala le meli VKontakte

Afai e te manaʻomia le lafoaia o se i-meli mai le itulau, e tusa lava po oa mafuaʻaga na mafua ai ona e faia lenei mea, e tatau ona e maua se i-meli meli fou. E mafua mai i le mea moni e faʻapea afai o loʻo i ai se I-meli i se itulau, e matua le mafai lava ona liʻisiaina, ma tuʻu ai le itulau e aunoa ma se tuatusi imeli.

I le faagasologa o le suʻeina o meli, e tatau ona taʻitaʻia oe i se manatu masani, lea e patino i le le mafai ona suia le tuatusi imeli i le leai o se numera telefoni e fesoʻotaʻi atu i le itulau. O lona uiga, ua fautuaina e aloese mai soʻo se faʻaogaina faʻatasi ma le faʻamaumauga o le resitaraina i le tulaga o se suiga o le tuatusi imeli seia oʻo ina i ai i lau itulau se numera telefoni feaveai e mafai ona e mauaina.

Afai ei ai ni faʻafitauli e leʻi mafaufauina i au faʻamaumauga, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le fesoasoani lagolago.

Sui meli

I aso nei, e mafai ona suia le i-meli ma, o le mea lea, tatala mai le itulau patino, faʻafetai i le faʻaaogaina o tulaga faapitoa a VKontakte.

  1. Alu i lau itulau ma tatala le lisi autu i le taumatau pito i luga o le mata i le kiliki i luga o lau lava faʻailoga vaʻaia.
  2. Faatasi ai ma mea na tuuina atu, filifili se vaega. "Faʻatonu".
  3. Suʻe i le tab "Aoao" e ala i le lisi autu o taʻavale i le itu taumatau o le faamalama faʻatasi ai ma laina.
  4. I se tulaga lautele, o tulaga faataʻitaʻi tatou te manaʻomia o loʻo i luga tonu lava o le itulau autu o lenei fesoʻotaʻiga lautele.

  5. Tusi i luga o le itulau lautele i le vaega "Email".
  6. I tafatafa o le mea e taʻu mai i le Meli, kiliki "Suiga".
  7. I totonu o le fanua "Tuatusi fou" ulufale i lau imeli fou fou.
  8. Faamolemole ia matau o le tuatusi tuai i le tulaga o le fusia manuia o le a maua se faʻamatalaga e uiga i le suiga o faʻamaumauga o le resitaraina. I le pusameli fou, o se tusi ma se fesoʻotaʻiga e faʻamaonia ai le auina atu o le fesoʻotaʻiga.

    A e taumafai e faʻamaonia meli lea ua uma ona faʻaaogaina e se tasi pe tuusaʻoina e oe i lenei fesoʻotaʻiga lautele, o le ae mauaina le mea e tutusa ai.

  9. A uma ona e faʻamaonia se meli fou fou, kiliki "Faʻasaʻo le Tuatusi"tu saʻo i lalo ifo o le fanua ulufale.
  10. Taumafai e aua le galo le faʻamaumauga o le pusameli na e faʻapipiʻiina, talu mai le faʻasalaga faʻavae o se vaega sili ona taua o lau faʻalauiloa patino.

  11. Afai e te suia lou mafaufau e uiga i le suia o le tuatusi mo nisi mafuaaga, e mafai ona e faʻamalo le faagasologa e ala i le kilikiina o le ki "Faaleaoga" i le itu taumatau o le 'E-Mail input field, faʻafouina le itulau faʻasologa poʻo le tuʻuina atu o lenei vaega.

Le faʻamaeʻaina o le faagasologa o le suia o meli tuai i le vafealoaʻi. VKontakte network, e te manaʻomia e faʻamaonia le tuatusi fou.

  1. Pe a uma ona kiliki se ki "Faʻasaʻo le Tuatusi", e tatau ona e faʻamaonia au taga e ala i le lafoina o le code i le telefoni feaveaʻi. Kiliki "Maua le numera"ina ia mafai e le VK.com ona auina atu ia te oe se tusi talafeagai.
  2. I totonu o le fanua "Tulafono Faʻamaoniga" ulufale i numera e lima-numera na maua i luga o le telefoni ma kiliki le ki "Tuuina atu le Faasologa".
  3. Afai ei ai ni faʻafitauli i le tuʻuina atu o le feʻau, e mafai ona e toe faʻafoʻi le numera poʻo le maua o fuainumera e ala i se telefoni mai le robot.

  4. Afai na e faia saʻo mea uma, o le a tuʻuina atu ia te oe se faʻamatalaga.

A e leʻi faʻamaonia le faʻafouina o se tuatusi imeli fou, ua tuʻuina atu ia te oe le avanoa e toe ulufale atu ai i le tuatusi tuai. I le taimi lava e tasi, e leai se manaʻoga e pasia le faagasologa o le faʻamaoniga, faʻatasi ai ma le puipuia o pusa

O le mea moni, o lau imeli e mafai ona mafaufauina ua suia, ae o le a le aoga seiloga e te alu i lau puseli ma faʻamaonia le fesoʻotaʻiga i le faiga o le tusi lesona.

I le tulaga o faafitauli i le tuʻuina atu o le tusi faʻatasi ai ma le faʻamaumauga faʻamaonia, kiliki i luga o le sooga "Resitala imeli" i lalo o le faasilasilaga o loʻo lafoina ile parakalafa "Email".

  1. I le tusi na lafo atu ia te oe, maua le faʻamaufaʻailoga ma kiliki.
  2. I le faaopoopo atu i mea uma, o le ae maua se faʻamatalaga e uiga i le suiga manuia o le tuatusi i le tulaga o se savali patino mai le pulega VKontakte.

Afai e te faʻasalalauina i taimi uma se i-meli, o le manaʻomia e lafo le code i lau telefoni ua matua leai lava. E na o le faʻamaonia muamua lava poʻo le taimi e teʻi ai pe a maeʻa se taimi umi lava pe a uma ona faʻamaonia le meli.

I lenei faiga, o le faʻaitiitia o le I-meli e mafai ona mafaufauina atoa.

Faʻamatalaga Faʻamatalaga

E taua le matauina o faʻamatalaga eseese e aofia ai le tele o faʻamatalaga patino, e pei o savali na lafoina i lau teugatupe, o le a lafoina i lau E-Meli. Mai lenei mea, e moni, e mafai ona e teena, ae naʻo pe afai e matua manaʻomia.

  1. Ina ia tape matala i totonu o faʻasalalauga muamua e faʻaaoga ai le lisi o taʻavale, ia fesuiaʻi i le vaega "Alerts".
  2. Faʻasaga i lalo e poloka "Aleriga i le imeli".
  3. Faʻaaoga mea Tatalo Tele taimi E mafai ona e faʻamaonia pe faʻafia ona tuʻuina atu nei poʻo isi faʻaaliga i lau i-meli pe leai.
  4. I lalo ifo, e mafai ona e filifilia ma le lima ia auiliiliga, e tusa ai o le ae auina atu tusi mai VKontakte. O le, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻamalosi "Savali a le tagata lava ia", teena, i le tutusa, tusi e uiga i lenei i lau meli.

A maeʻa ona faʻatulagaina e oe, e mafai ona e tapunia lenei itulau pe alu i se isi vaega o le upega tafaʻilagi. O tafaoga e faʻaaogaina aunoa, pe a maeʻa a latou aganuʻu.

Matou te moomoo ia te oe le manuia i le i-meli ma le fusia.