Aveese se faʻamatalaga Microsoft i le Windows 10

E te manaʻo e taumafai e fatu lau lava kata faʻatasi ma ni uiga tauagafau ma se fuafuaga lelei? O lenei mea e manaʻomia ai se polokalame faʻapitoa mo le tusiaina o tagata ma le fatuina o mea faʻafiafia. O se tasi o polokalame sili ona lelei o lenei ituaiga o Autodesk Maya.

Autodesk Maya o se polokalama mamana mo le galulue i ni ata faʻataʻitaʻiga tolu-tolu ma faʻafiafiaga e tolu-faʻapipiʻiina komepiuta. E mafai ai e oe ona uia uma laasaga o le fatuina o se taʻaloga - mai le faʻataʻitaʻiga ma le faʻaogaina i le suʻega ma le tuʻuina atu. O le polokalame e tele le tele o meafaigaluega, o le tele o nei mea o loʻo misi i le lauiloa MODO, ma o le tulaga masani i le fale tifaga.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi polokalama mo le faia o kata

Tului
Autodesk Maya e sili ona lauiloa i le tifaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, faatasi ai ma lana fesoasoani, o tagata o na ata tifaga ma ataata e pei o le "Shrek", "Pirates of the Caribbean", "WALL-E", "Zeropolis" ma isi na faia.

Sueina

Autodesk Maya o loʻo ofoina atu se tele o mea faʻatagata e mafai ai ona e "moni" uiga. O le tele o pulumu, faʻafefiloi faʻafuaseʻi o le susulu ma ata, faʻatusatusaina o le amio o le meafaitino - o nei mea uma ma sili atu o le a mafai ai oe ona fatuina se uiga uigaese.

Faʻatupulaia le faʻafiafiaga

A maeʻa le fatuina o se tagata, e mafai ona e ola. I Autodesk Maya mo lenei mea o loʻo i ai uma meafaigaluega talafeagai. O le polokalama e iai ni seti o tulaga masani e mafai ona e faʻaofiina i totonu o le vitio, ma e mafai foi ona e faʻaaogaina aafiaga. Autodesk Maya o se faʻataʻitaʻiga ata vitio atoa.

Anatomy

Faatasi ai ma le fesoasoani a Autodesk Maya, e mafai ona e faamatalaina le uiga o lau amio e tusa ai ma le moni moni o le tino o le tagata. O iinei e mafai ona e galue ai ma soʻo se elemene o le tino: mai le tulivae tuʻufaʻatasia i le phalanx o le tamatamailima. O lenei mea o le a fesoasoani ia te oe e faʻaleleia ai le gaioiga o le amio.

Faʻaalia ata

O le faʻaaogaina o meafaigaluega o le a mafai ai e oe ona maua se ata mataʻutia tele i Autodesk Maya. E iai foi i le polokalama le tele o aʻafiaga e mafai ai ona e faʻasaʻo le ata ma fetuunai le polokalama.

Totoina o avanoa

O le uiga taua o Autodesk Maya o le mafai lea ona vali faʻatasi ma se pulumu i le avanoa. Faatasi ai ma lenei mea faigaluega e mafai ona e vave ma faigofie ona maua le vao, fulufulu mamoe ma lauulu. E sili atu ona faigofie le valivali faʻatasi ma se pulumu nai lo le "vane" ia lau o le mutia ma meafaigaluega mo le faia o faʻatagata.

Mama

1. Atinaega faauo;
2. Malosiaga malosi o le soifuaga lautele ma le amio;
3. Se fuainumera tele o meafaigaluega eseese;
4. Faʻaolaina o tino vaivai ma vaivai;
5. O se numera tele o mea aʻoʻoga.

Faʻafitauli

1. Le le lava o le faʻamalolo;
2. E faigata tele ona aʻoaʻoina;
3. Manaoga maualuga.

Autodesk Maya - o le taitai o le fale tifaga. E mafai e lenei taʻitaʻifolu tolu ona faʻafetaui le fisiki o tino vaivai ma vaivai, faʻavasega le amio o le ie, tusi faʻamalamalama ata, tusi ata tolu-tolu ma se pulumu ma sili atu. I luga o le upega tafaʻilagi aloaia, e mafai ona e sii mai le 30 aso aso malolo demo o Autodesk Maya ma suʻesuʻe uma ona foliga.

Tikiake Autodesk Maya Trial

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia.

Autodesk 3ds max MODO O polokalama sili mo le fatuina o ata taʻavale Faʻataʻitaʻiga falemaʻi pro

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Autodesk Maya - polokalama tuai mai se lauiloa iloga, ua mamanuina e fatufatu ma faasaʻo mea e tolu-vaega.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Autodesk Inc
Tau: $ 329
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2018.1