Paragon Hard Disk Manager 16.18.1

I le taimi muamua, na lauiloa Paragon Backup & Recovery; na ia faatinoina galuega o le toe faʻaleleia ma le toe faʻaleleia o faila. O le taimi nei ua faʻalauteleina le avanoa o lenei polokalama, ma ua toe faaigoa e le au atinaʻe i le Paragon Hard Disk Manager, faʻateleina mea sili ona manaia ma aoga. Sei o tatou faamasani i le gafatia o lenei sui i nisi auiliiliga.

Faʻasalalauga Lagolago

Toeitiiti lava o polokalama uma, o le autu autu o le taulai atu i le galue i masini, o loʻo i ai se masini e fausia-mo le faaopoopoina o galuega. I le Hard Disk Manager e avanoa foi. E na o le tagata e faaaogaina e faitau ia faatonuga ma filifili laina talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi o le laasaga muamua, e na ona e manaʻomia le tuʻuina atu o le igoa o le kopi, ma afai e te manaʻo e faʻaopopo se faʻamatalaga.

Ma le isi, filifili mea e faʻaaogaina. E mafai ona avea ma komepiuta atoa ma faʻaletonu talafeagai ma faʻaletino, se tasi puʻupuʻu poʻo se vaeluaga, nisi ituaiga o laupepa i luga o le PC atoa, poʻo nisi o faila ma faila. I le itu taumatau o se ata o le setete o le malo malo, o fesoʻotaʻiga mai fafo ma CD / DVD.

Paragon Hard Disk Manager e ofoina atu se faʻamaumauga i luga o se punaoa mai fafo, se isi vaeluaga o le puʻe puʻe, faʻaaoga se DVD poʻo se CD, ma o loʻo i ai se avanoa e teu ai se kopi i luga o le upega tafailagi. E faʻaaoga e tagata taʻitasi se tasi o filifiliga taʻitasi mo i latou lava. I le taimi lenei, o le faagasologa o le sauniuni e kopi ua maeʻa.

Faiga Faʻapipiʻi

Afai o le ae faia ni faʻamaumauga i vaitaimi masani, ona oʻo mai lea o le tagata e faʻatulagaina fuafuaga e laveai. E filifilia e le tagata le taimi talafeagai o le kopiina, faatulaga le aso tonu ma seti isi faʻaopoopo. E taua le maitauina o le faia o le kopi o le kopi o le kopi e toetoe tutusa lava ma le muamua sei vagana ai le i ai o se tagata faʻatulaga.

Faʻatino galuega

O le faamalama autu o le polokalama o loo faaalia ai kopi o kopi o loo i ai nei, o loʻo faia nei. E mafai e le tagata faʻapipiʻi ona kiliki i le faiga o loʻo manaʻomia i le 'aufaʻatasi o le kuki e maua ai faʻamatalaga faavae e uiga ia te ia. Faʻatonu le kopiina o loʻo tupu foi i lenei faamalama.

Afai e te fia vaʻai i le lisi atoa o fuafuaga, faʻatinoga ma maeʻa faʻatinoga, alu i le isi faʻamaufaʻailoga, pe a faʻapipiʻi mea uma ma o le faʻamatalaga taua e tatau ona faʻaalia.

Faamatalaga Lelei

I le lisi "O laʻu komepiuta" O fesoʻotaʻiga faigata fesoʻotaʻiga ma a latou vaega o loʻo faʻaalia. Ua lava lea e filifili ai se tasi oi latou e tatala se isi vaega faaopoopo faʻamatalaga. O iinei e mafai ona e vaʻaia ai le faila o le palota, le aofai o le avanoa ma avanoa avanoa, le tulaga ma le tusi. I le faʻaopoopoga, mai iinei e mafai ona vave faia se faʻamaumauga o le voluma pe matamata i ona meatotino faaopoopo.

Isi faʻaopoopoga

O le taimi nei, o le Paragon Hard Disk Manager e le gata ina faia le galuega o le kopiina ma le toe faʻaleleia. I le taimi nei, o se polokalama atoatoa lenei mo le galulue faatasi ma masini komepiuta. E mafai ona fusia, vaevaeina, fatufatu ma vavae vaega, vavae avanoa avanoa, faʻatulagaga ma faʻagasolo faila. O nei faʻataʻitaʻiga uma o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai fesoasoani fesoasoani, o loʻo i ai faʻamatalaga, ma e na o le tagata na te manaʻomia le filifilia o mea e manaʻomia e ia.

Toe faʻafoʻi vaega

O le Toefuataiga o vaega o le soloia muamua na faia i se isi faamalama, ma faʻaaoga ai foi le masini ua fausia. I totonu o le faamalama lava e tasi, o loʻo i ai se isi meafaigaluega - o le vaevaega o le tasi vaega i le lua. E te le manaʻomia soʻo se tomai faʻapitoa poʻo se malamalamaaga, mulimuli i faatonuga, ma o le a otometi lava ona faia e le polokalame mea uma e tatau ai.

Kopi ma faʻamaumauga

Afai e le amanaia tulaga mai fafo ma se teutusi, ona fatuina lea o le kopiina ma le teuina o faamaumauga o se faagasologa sili ona taua. Ina ia suia tulaga, o le a manaomia le tagata e alu i tulaga ma filifili le vaega talafeagai. E tele naua mea e mafai ona faʻasalaina. E tatau ona manatuaina e le manaʻomia e tagata faʻapitoa masani nei tulaga, e sili atu ona fetaui mo tagata tomai faapitoa.

Mama

  • O le polokalame e atoatoa i le gagana Rusia;
  • Ata matagofie i aso nei;
  • Fomai ua fausia-mo le faia o gaoioiga;
  • Maua avanoa.

Faʻafitauli

  • Le tufatufaina o le Disk Manager i se totogi fuapauina;
  • O nisi taimi e le faalēaogāina le faʻamaumauga e aunoa ma le toe amataina o le polokalama.

Paragon Hard Disk Manager o se polokalama lelei ma lelei mo le galue i masini. O lona gaioiga ma mea e fausia-i totonu o le a lava lea mo tagata uma e masani ona faʻaaoga ma se tagata tomai faapitoa. O le mea e leaga ai, o lenei polokalama e tufatufaina atu mo se pili. E ui o nisi meafaigaluega e faʻamapulaʻaina i le lomiga o le faamasinoga, matou te fautuaina pea le downloadina ma le masani i ai aʻo leʻi faʻatauina.

Faʻataʻitaʻi kopi o le Paragon Hard Disk Manager

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻasaina se 'avelaavale taavale i Paragon Hard Disk Manager Faʻatonu Faʻatonu Paragon WonderShare Disk Manager Win32 disk imager

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Paragon Hard Disk Manager - o se seti o meafaigaluega ma galuega mo le galue i ni faʻafitauli faigata. E i ai mea uma e te manaʻomia i le taimi o le faʻatinoga o galuega eseese. O le faagasologa lava ia e faafaigofie e faufautua ua fausia-mo le faaopoopoina o gaoioiga.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻaausiaina: Paʻagon
Tau: $ 75
Toa: 143 MB
Gagana: Rusia
Version: 16.18.1