O se itulau i Google Chrome - faʻafefea ona faʻaumatia

Afai e te vaʻai i taimi uma i le itulau "Faʻafuaseʻia le kiliaina o le Google Chrome ...", atonu o loʻo i ai i lou tino soʻo se faʻafitauli. Afai e tupu se mea sese i lea taimi ma lea taimi - e le o se mea mataʻutia, ae o faʻafitauli faifaipea e mafua mai i se mea e tatau ona faasaʻoina.

E ala i le taina i le pusa o le address Chrome chrome: //faʻalavelave ma le ulu atu i totonu, e mafai ona e iloa pe faʻafia ona e faʻalavelave (pe a faʻapipiʻi le lipoti o faʻalavelave i luga o lau komepiuta). O se tasi lenei o itulau aoga natia i Google Chrome (ou te matau ia te aʻu lava: tusi e uiga i nei itulau uma).

Siaki mo polokalama e mafua ai feeseeseaiga.

O nisi masini komepiuta i luga o lau komepiuta e mafai ona faʻalavelave ai i le Google Chrome browser, e mafua ai se paʻu laʻititi, se faʻalavelave. Sei o tatou o atu i se isi itulau o le suʻesuʻeina natia e faʻaalia ai se lisi o polokalame feteʻenaʻi - chrome: // feteʻenaʻiga. O le mea o le a tatou vaʻaia o se taunuuga o loʻo faʻaalia i le ata oi lalo.

E mafai foi ona e alu i le "Polokalama na paʻu ai Google Chrome" i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le browser //support.google.com/chrome/answer/185112?hl=en. I luga o lenei itulau e mafai foi ona e sailia ni auala e togafitia ai le faaletonu o chromium, pe afai e mafua mai i se tasi o polokalama ua lisi.

Siaki lau komepiuta mo siama ma mea leaga

Eseese ituaiga o siama ma trojan e mafai foi ona mafua ai faʻalavelave masani Google Chrome. Afai talu ai nei o le itulau ua avea ma au itulau e sili ona vaʻai i ai - aua e te paie e siaki lau komepiuta mo siama ma se virus lelei. Afai e te le maua lenei mea, ona mafai lea ona e faʻaaogaina le 30-day version, o le a lava lea (silasila i le Free Antivirus versions). Afai ua uma ona e faʻaogaina le antivirus, atonu e te manaʻomia le siakia o lau komepiuta i se isi antivirus, faʻaumatia le taimi tuai e aloese mai feteʻenaʻiga.

Afai e osofaia e Chrome le taimi e taʻalo ai Flash

O le faʻapipiʻi faʻapipiʻi na fausia i Google Chrome e mafai ona paʻu i nisi tulaga. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻamalo le moliuila i totonu o Google Chrome ma mafai ai ona faʻaogaina le moli flash plug-in, lea e faʻaaogaina i isi masini. Vaʻai: Faʻafefea ona faʻamalo le tagata taʻavale i totonu o Google Chrome

Suʻe i se isi faʻamatalaga

O faʻaletonu o chrome ma le faʻaalia o le itulau e mafai ona mafua mai i mea sese i le faʻailoga faʻapipiʻi. E mafai ona e suʻeina pe o le tulaga lea e ala i le fatuina o se faʻailoga fou i luga o le itulau o le mea e teu ai le masini. Tatala tulaga ma kiliki "faaopoopo le tagata fou" i le "Tagata faaaoga". A maeʻa le fausiaina o le talaaga, sui i ai ma vaai pe faʻaauau pea faʻaletonu.

Faʻafitauli i faila faila

Google fautuaina le faʻatinoina o le polokalama. SFC.EXE / SCANNOW, ina ia siakiina ma faasaʻo mea sese i faila a le komipiuta Windows, lea e mafai foi ona mafua ai toilalo i le faiga o faagaioiga ma le Google Chrome browser. Ina ia mafai ona faia lenei mea, tamoe i le faʻatonuga vave o le faʻatonuina o le pule, ulufale i le tulafono i luga ma faʻasalaga Enter. O le a siaki e Windows le faila o faila mo mea sese ma faasaʻo pe a maua.

I le faaopoopo atu i mea uma o loʻo i luga, o faafitauli tau komipiuta i meafaigaluega e mafai foi ona avea ma mafuaʻaga o le toilalo, aemaise lava, toilalo RAM - afai e leai se mea, e tusa lava pe lelei le faʻatulagaga o Windows i luga o se komepiuta, e mafai ona faʻaumatia le faafitauli, e tatau ona siaki lenei filifiliga.