Sui le atunuu ile Google Play


Mozilla Firefox e matua ese lava mai isi 'upega tafaʻilagi iloga i luga o le tele o tulaga, e mafai ai e oe ona faʻauigaina auiliiliga laiti. Aemaise lava, e faʻaaoga ai le Firefpx, o le tagata faʻaaoga o le a mafai ona faʻapipiʻi le sui, lea, o le mea moni, o le a talanoaina atili auiliiliga i le tusiga.

I le avea ai o se tulafono, e manaʻomia e le tagata faʻapipiʻi ona faʻapipiʻi se faʻaufaʻailoga sui i Mozilla Firefox i le tulaga o loʻo i ai se manaʻoga mo galuega le amanaʻiaina i le Initaneti. I le taimi nei, e mafai ona e maua se numera tele o sapalai sui e totogi ma leai se totogi, ae manatu o au faamaumauga uma o le a faʻasalalauina e ala ia i latou, e tatau ona e faʻaeteete i le filifilia o se sui lagolago.

Afai ua uma ona i ai faʻamatalaga mai se faʻamaufaʻailoga faʻamaonia faatuatuaina - lelei, ae afai e te leʻi filifili i le masini, o lenei fesoʻotaʻiga e maua ai se lisi saoloto o saini sui.

Faʻafefea ona seti se sui i Mozilla Firefox?

1. Muamua lava, ae tatou te leʻi amata fesoʻotaʻi atu i le server sui, tatou te manaʻomia le faʻamautuina o le tatou IP moni, ina ia mafai ona faʻamaonia le suia o le tuatusi IP pe a uma ona fesoʻotaʻi atu i le server sui. E mafai ona e siaki lau tuatusi IP e ala i lenei fesoʻotaʻiga.

2. O le taimi nei e taua tele le faʻamamaina o kuki o loʻo teuina faʻamaumauga faʻatagaina i luga o na nofoaga lea ua uma ona e ulufale i Mozilla Firefox. Talu ai ona o le a maua e le faʻaufaʻailoga le avanoa i lenei faʻamatalaga, e te lamatia le leiloa o au faʻamatalaga pe afai e aoina e le faʻaufaʻailoga faamatalaga mai tagata faʻapipiʻi fesoʻotaʻi.

E faʻapefea ona faʻamamaina kuki i le Mozilla Firefox browser

3. O lenei sei o tatou agai saʻo atu i le faʻatonuga o le faʻatulagaina o le faʻatonuga. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le masini autu o le masini ma alu i le vaega. "Faʻatonu".

4. I le itu tauagavale, alu i le lisi "Faaopoopo"ona tatala ai lea o le subtab "Fesootaiga". I le vaega "Sooga" kiliki le faamau "Customize".

5. I le faamalama e tatala, tusi le pusa "Faʻatonuina le faʻatulagaga o faʻamaumauga faʻasologa o tusi".

O le isi vaega o le faʻavae o le a eseese e faʻatatau i le ituaiga o faʻaufaʻailoga e te faʻaaogaina.

  • HTTP sui. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻamaonia le tuatusi IP ma le taulaga e faʻafesoʻotaʻi i le faʻaufaʻailoga. Ina ia faʻafesootai Mozilla Firefox i le sui filifilia, kiliki le "OK" button.
  • HTTPS sui. I lenei tulaga, e tatau ona e ulufale i nei tuatusi IP ma ports ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi i le vaega faʻamaonia SSL. Faasaoina suiga.
  • SOCKS4 sui. A faʻaaogaina lenei ituaiga o fesoʻotaʻiga, e tatau ona e ulufale i le tuatusi IP ma le tau mo le fesoʻotaʻiga lata i le poloka "SOCKS", ma lalo ifo, filifili le filifili "SOCKS4" ma se togi. Faasaoina suiga.
  • Sui SOCKS5. Faʻaaogaina lenei ituaiga o sui, e pei o le mataupu talu ai, faʻatumu pusa i tafatafa o le "SOCKS Node", ae o le taimi lenei o loʻo tatou maka ai le mea "SOCKS5". Faasaoina suiga.

Mai lenei taimi i luga, o le a faʻaalia lou sui i lau Mozilla Firefox browser. Afai e te manaʻo e toe faafoi atu lau tuatusi IP moni, e tatau ona e tatalaina le faʻamaufaʻailoga o faʻasologa ma toe siaki le pusa "E aunoa ma se sui".

I le faʻaaogaina o se sui faifaʻatasi, aua neʻi galo o le a pasi uma i totonu ia te oe lau logini ma lau upega tafaoga, o lona uiga o loʻo i ai pea se avanoa e pa'ū ai au faʻamatalaga i lima o tagata faʻalavelave. A leai, o se sui faifaʻailoga o se auala sili lea e faʻasaoina ai le le iloa, e mafai ai ona e asiasi i soʻo se punaoa i luga o le upega tafaʻilagi.