Faʻapefea ona tatalaina le "Pule Faʻatonu" i le Windows 7


O le tele o tagata masani masani o le Windows 7 latou te popole tele e uiga i foliga mai o le komepiuta ma elemene iloga. I lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i le auala e suia ai le "foliga" o le tino, ma sili atu ona matagofie ma aoga.

Suia foliga vaaia o le laulau

O le komepiuta i Windows o le nofoaga lea tatou te faia ai galuega autu i totonu o le polokalama, ma o le mafuaaga lena e taua ai le matagofie ma le aoga o lenei avanoa mo galuega lelei. Le faʻaleleia o nei faailoilo, o meafaigaluega eseese o loʻo faʻaaoga, o mea uma e fausia ma fafo. I le muamua e mafai ona taʻuina le avanoa e faia ai "Taskbar", fetuu, kī "Amata" ma isi. I le lona lua - o autu ua faʻapipiʻiina ma download gadget, faʻapitoa foi polokalame faʻapitoa mo le faʻapipiʻiina o le vāega o galuega.

Filifiliga 1: Polokalame timuga

O lenei polokalama e mafai ai e oe ona faʻaopopo i lau taʻaloga o ni gaioiga eseese ("paʻu"), ma "autu" atoa ma se foliga vaaia patino ma le gaioiga masani. Muamua e te manaʻomia e sii mai ma faʻapipiʻi le polokalama i lau komepiuta. Faamolemole ia matau e aunoa ma se faʻamatalaga faapitoa o le faʻavae mo le "fitu" na o le tuai 3.3 talafeagai. I sina taimi mulimuli ane o le a matou taʻu atu ia te oe pe faapefea ona fai le faʻamatalaga.

Tikiai le timuga mai le nofoaga aloaia

Polokalame polokalame

  1. Taʻu le faila download, filifili "Faʻatulagaga Faʻatulagaina" ma tulei "Lisi".

  2. I le isi faʻamalama, tuʻu uma mea e le aoga ma kiliki "Faʻamau".

  3. A maeʻa le faʻagasologa, kiliki le ki "Fai".

  4. Toe toe fai le komipiuta.

Paʻu paʻu

A maeʻa ona toe faʻaleleia, o le a matou vaʻai i le faʻafeiloaʻi o le polokalama ma le tele o mea na faʻapipiʻiina. O nei mea uma o se "paʻu" tasi.

Afai e te kiliki i luga o soʻo se elemene faatasi ai ma le kulutiti o le kosi saʻo (RMB), o le a faʻamatalaina le faʻasologa o talaʻaga ma faʻamaumauga. Iinei e mafai ona e tape pe faʻaopoopo mea gaogao o loʻo maua i le seti i luga o le komepiuta.

Alu i le itu "Faʻatonu", e mafai ona e faʻamatalaina meatotino o le "paʻu", e pei o le manino, tulaga, amio faʻatau, ma isi.

Faʻaaogaina o "paʻu"

Sei o tatou liliu atu i mea e sili ona manaia - o le suʻeina ma le faʻapipiʻiina o "paʻu" fou mo le Rainmeter, talu ai ona o le tulaga faʻamaonia e mafai ona valaʻau matagofie e naʻo se faʻalautele. O le mauaina o ia mea e faigofie, faigofie lava ona e ulufale atu i le fesili i totonu o le sailiga suʻesuʻe ma alu i se tasi o punaoa i le mataupu.

Faʻaavanoa ona faia se faʻamalologa e le o paʻu "paʻu" uma e faigaluega ma foliga e pei ona taʻua i le faʻamatalaga, ona o latou faia e tagata fiafia. O lenei mea e oʻo mai ai i le suʻega suʻesuʻega o se "faʻailoga" i le faiga o le fesuiaiga o galuega eseese i le lima. O le mea lea, filifili lava le mea e fetaui ma foliga, ma sau.

  1. A uma ona sii mai, matou te maua se faila ma le faʻaopoopoga .rmskin ma le ata e tutusa ma le Rainmeter polokalama.

  2. Faalua-lua i ai ma kiliki le ki. "Faʻamau".

  3. Afai o le seti o se "autu" (e masani lava ona taʻu mai i le faʻamatalaga o le "paʻu"), ona faʻaalia loa lea o elemene o loʻo i totonu o se faatulagaga faapitoa i luga o le laulau. A leai, e tatau ona tatalaina i le lima. Ina ia faia lenei mea, kiliki le RMB i luga o le ata o le polokalama i le nofoaga faʻalauiloa ma alu i "Peʻu".

    Faʻasaga le fetuu i le paʻu faʻapipiʻi, ona i ai lea i le elemene manaʻomia, ona kiliki lea o lona igoa i le pepa .ini.

    O le a filifilia le aitema i luga o lau laulau.

E mafai ona e iloa auala e faʻaaogaina ai galuega o "paʻu" taitoatasi i le seti poʻo le "autu" atoa i le taimi e tasi e ala i le faitauina o le faʻamatalaga i luga o le punaoa na sii mai ai le faila pe faʻafesoʻotaʻi le tusitala i faʻamatalaga. E masani lava, faʻafitauli e tulaʻi mai pe afai e te masani muamua i le polokalama, ona tupu mea uma e tusa ai ma le faʻafanua masani.

Faʻafouina le polokalame

Ua oo i le taimi e talanoa ai e uiga i auala e faafou ai le polokalama i le lomiga lata mai, talu ai o "paʻu" na fatuina faatasi ma le a le faapipiiina i luga o le tatou lomiga o le 3.3. E le gata i lea, pe a taumafai e faʻapipiʻi le tufatufa lava ia, o le a faʻaalia se mea sese ma le tusitusiga "Rainmeter 4.2 e manaʻomia ni faʻamalama 7 ma faʻafouina faʻalauiloa".

Ina ia faʻaaogaina, e tatau ona e faʻatulagaina ni faʻamatalaga se lua mo le "fitu". Muamua o le KB2999226manaʻomia mo le saʻo o le faʻaogaina o tusi talosaga mo atinaʻe fou o le "Windows".

Faʻaopoopo: Tikiake ma faʻafou le update KB2999226 i le Windows 7

Lua - KB2670838, o se auala e faʻalauteleina ai le faʻatinoina o le faʻamalama o le Windows lava ia.

Faʻafou le faʻafouga mai le ofisa aloaia

O le faʻatulagaga e faia i le auala tutusa e pei o le tusiga i le fesoʻotaiga i luga, ae ia gauai atu i le laʻititi o le OS (x64 po o le x86) pe a filifilia se afifi i le itulau download.

A uma ona tuʻuina atu nei faʻafouga e lua, e mafai ona e alu i le faʻamatalaga.

  1. Faʻasani saʻo i luga o le Rainmeter icon i le nofoaga faʻalauiloa ma kiliki le mea "Ua maua le faʻamatalaga".

  2. O le itulau download i luga o le nofoaga aloaia o le a tatalaina. O iinei tatou te siiina ai le tufatufaga fou, ona faʻapipiʻi lea i le auala masani (silasila i luga).

Faatasi ai ma lenei polokalame, matou te maeʻa ai i le Rainmeter program, ona matou iloiloina lea pe faapefea ona sui elemene elemene o le polokalama faʻatino.

Filifiliga 2: Autu

Autu o se seti o faila lea, pe a faʻapipiʻiina i totonu o le tino, suia foliga vaaia o faamalama, ata, fetuu, fonuka, ma i nisi tulaga faaopoopo a latou lava poloka leo. O autu e lua "moni", faʻapipiʻiina e le le mafai, ma sii mai mai le Initaneti.

Faʻamatalaga auiliili:
Sui le autu i le Windows 7
Faʻatulaga autu e tolu i le Windows 7

Filifiliga 3: Ata

Faʻafiafiaga - o le talafaʻasolopito lenei o le "Windows". E leai se mea faigata iinei: ia na o le mauaina o le ata o le faatulagaga manaomia e tutusa ma le iuga o le mataʻituina, ma tuu i totonu o nai kiliki. E i ai foi se metotia e faʻaaoga ai le vaega o le faatulagaga "Faʻatinoga".

Faitau atili: Faʻafefea ona suia le talaaga o le "Desktop" i le Windows 7

Filifiliga 4: Gaoioiga

O gaioiga masani "fitu" e talitutusa lava i le faʻamoemoe i elemene o le polokalame Rainmeter, ae eseese i latou eseesega ma foliga vaaia. O lo latou le mautinoa o le leai lea o se manaʻoga e faʻapipiʻi isi polokalama i totonu o le polokalama.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻapipiʻi gaini i le Windows 7
Faʻasagaga Temperature Fua mo le Windows 7
Papamaa Tapeneta mo le Windows 7
Radio Gadget mo le Windows 7
Windows 7 Weather Gadget
Kata e tape ai le komepiuta i le Windows 7
Uati Taini mo le Windows 7 Papamaa
Itūlaʻau mo le Windows 7

Filifiliga 5: Ata

Pepa "fitu" ata atonu e foliga le le fiafia pe na o le le fiafia i le taimi. E i ai auala e suia ai, tusi lesona ma semi-aunoa.

Faitau atili: Suiga Ata i le Windows 7

Faʻasalaga 6: Cursors

O se mea e foliga mai e le mafaamatalaina, e pei o le pusi o le kusi, o loo i luma tonu o tatou mata. O ona foliga vaaia e le taua tele mo le silafia lautele, ae peitai e mafai ona suia, ma le isi, i ni auala se tolu.

Faitau atili: Suia le foliga o le kusi o le kiona i le Windows 7

Filifiliga 7: Amata amata

Nofoaga a le Atunuu "Amata" e mafai foi ona suia e se malamalama sili atu pe sili atu le itiiti. E lua polokalama o loʻo faʻaogaina iinei - Windows 7 Amata Orb Changer ma / poʻo le Windows 7 Faʻamatalaga Faʻatonu Papa.

Faʻamatalaga: Auala e suia ai le amataga o le button i le Windows 7

Filifiliga 8: Taskbar

Aua "Taskbar" "Fitu" e mafai ona e faʻavasegaina le faʻavaeina o ata, suia le lanu, faʻafeiloaʻi i se isi vaega o le lau, faʻapea foʻi ma faʻaopopo i ai poloka fou o mea faigaluega.

Faitau atili: Suiga o le "Taskbar" i le Windows 7

Faaiuga

I aso nei, ua tatou iloiloina auiliiliga uma e ono suia ai le foliga vaaia ma le faagaoioiga o le komepiuta i le Windows 7. Ona filifili lea o le fea o mea faigaluega e faaaoga. Rainmeter e faaopoopo atu i mea matagofie, ae manaʻomia se faʻaopoopoga faʻaopoopo. O meafaigaluega e faʻatapulaʻa i galuega, ae e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma le faʻaaogaina o le masini ma le masini komepiuta ma le sailiga o mea.