Faʻamaumauga puʻe album

O tagata e faʻapipiʻi faʻamaumauga i se 'auʻaunaga o le faʻatautaia o YouTube e le masani ona manaʻo e maimoaina e isi tagata. I lenei tulaga, o le a manaomia e le tusitala ona suia ia avanoa avanoa i le pueina ina ia le faaalia i le sailiga ma i luga o le auala. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo i le faagasologa o le natiaina o vitio i YouTube.

Matou te natia le vitio i luga o YouTube i luga o le komepiuta

Muamua e tatau ona e fatuina se auala, ave se vitio ma faatalitali mo le faagasologa. E mafai ona e faitau atili e uiga i le faia o nei mea uma i totonu oa tatou tala.

Faʻamatalaga auiliili:
Auai i YouTube
Fausia se ala i YouTube
Faʻaopoopoina vitio i YouTube mai se komepiuta

O lenei ua maeʻa le talafaamaumau, e tatau ona e nanaina mai le prying eyes. Ina ia faia lenei mea, ia mulimuli i faatonuga:

  1. Saini i totonu o lau YouTube ma alu i "Atinaʻe Fausia".
  2. Vaʻai foi: Fofoina o faafitauli i le taina i totonu o le YouTube

  3. I totonu o le lisi i le itu tauagavale, filifili le vaega "Pule Vitio".
  4. Suʻe le vitio manaʻomia i le lisi ma kiliki "Suiga".
  5. O le a tatalaina se faamalama fou, i le mea o le a e manaʻomia ai e maua ai se faʻailoga fou e lalagaina "Avanoa avanoa". Faʻaaogaina ma tuʻuina atu le vitio i se isi tulaga. Avanoa i le sootaga e aveese ai le tusitusiga mai le sailiga ma e le faʻaalia i luga o lau alalaupapa, e ui lava oi latou o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga i ai e mafai ona latou matamata i soo se taimi. Faʻasalaga avanoa - e naʻo oe ma i latou e faʻaaogaina le vitio na e faatagaina le maimoaina e ala i le imeli.
  6. Faasaoina tulaga ma toe sii le itulau.

Ua maeʻa lenei faagasologa. I le taimi nei e na o tagata faapitoa e faʻaaogaina poʻo i latou e iloa le sootaga i ai e mafai ona matamata i le vitio. E mafai ona e toe foʻi i le pule i soo se taimi ma suia le tulaga o le faamaumauga.

O le uuina o le vitio i le polokalama feaveaʻi YouTube

O le mea e leaga ai, i le telefoni feaveaʻi a le YouTube, e leai se faʻamaumauga o faʻamaumauga o faʻamaumauga i totonu o le pepa. Ae ui i lea, o le tele o galuega tauave o loʻo i ai i le talosaga. Faʻaoʻo le vitio i le Youtube i luga o le telefoni e faigofie lava, e manaʻomia ona e faia ni nai taga:

  1. Kiliki i lau avatar i le pito i luga taumatau ma filifili "O laʻu auala".
  2. Kiliki le lisi "Vitio", saili le ulufale manaʻomia ma kiliki le ata i le tulaga o ni vaega se tolu latalata i ai e tatala ai se lisi o mea pop-up. Filifili se mea "Suiga".
  3. O le a tatalaina se faamalama fou o suiga o faamatalaga. O iinei, pei o luga o se komepiuta, e tolu ituaiga o agatapuia. Filifili le mea talafeagai ma ia teuina ia faatulagaga.

Kiliki taʻitasi i le tab "Vitio"I le i ai o se tulaga patino o le avanoa, o loʻo i ai se faʻamaufaʻailoga e faʻapipiʻi i ai, lea e mafai ai ona vave fuafua le le faalauaiteleina, e aunoa ma le alu i le faatulagaga. O le faailoga i le tulaga o se loka o lona uiga o le avanoa faatapulaaina o loo aoga, ma i le tulaga o se sootaga, pe afai ei ai se vitio vitio.

Fefaasoaaʻi se tifaga ma se avanoa e tapulaa

E pei ona taʻua i le taimi muamua, o vitio natia e naʻo oe ma tagata faʻaaoga oe ua e faatagaina e matamata i ai. Ina ia faʻasoa se faʻamatalaga natia, mulimuli i laasaga nei:

  1. Alu i "Atinaʻe Fausia".
  2. Filifili se vaega "Pule Vitio".
  3. Saili le vitio e te manaʻo ai ma kiliki "Suiga".
  4. I le pito i lalo o le faamalama, saili le faamau Fetufaai.
  5. Ulufale i tuatusi imeli o tagata e manaʻomia ma kiliki "Lelei".

I le YouTube mobile app, e mafai ona e faʻasoa vitio i le auala lava e tasi, ae o loʻo i ai ni nai eseesega laiti. Ina ia tatalaina vitio faatapulaa i nisi o tagata faaaoga, e tatau ona e:

  1. Faʻafesoʻotaʻi le avatar i le pito i luga o le matapiuta YouTube ma filifili "O laʻu auala".
  2. Alu i le tab "Vitio", faʻamaonia le ulufale mai faʻatasi ai ma le avanoa faʻapitoa ma filifili Fetufaai.
  3. Faamautu e alu i le filifilia o tagata faaaoga.
  4. Vaʻai nei ni fesoʻotaʻiga telefoni pe tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga i soʻo se fesoʻotaʻiga lautele.

Faitau foi: Fofoina o faafitauli i le gaioiga YouTube i le Android

O aso nei matou te talanoa auʻiliʻili pe faʻapefea ona natia le vitio YouTube mai tagata faʻaoga. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o lenei mea e faigofie lava, faʻatasi ai ma nai kiliki. E na o le tagata e faaaogaina e mulimuli i faatonuga ma aua nei galo e teu ai suiga.