Matou te tape faʻamaumauga i le Odnoklassniki

I luga o Facebook i aso nei, o nisi faigata e tulaʻi mai i le faagasologa o le faʻaaogaina o le 'upega tafaʻilagi e le mafai ona fofoina ei tatou lava. I lenei itu, e tatau ona faia se talosaga i le lagolago lagolago a lenei risosi. O le aso o le a tatou talanoa e uiga i metotia o le auina atu o ia savali.

Faʻafesoʻotaʻi le Support Faʻatonu a Facebook

O le a matou gauai atu i auala autu e lua e fai ai se talosaga i le lagolago faʻapitoa i le Facebook, ae e le na o le pau lea o le ala e alu ese ai. E le gata i lea, aʻo leʻi faʻaauau ona faitau nei faatonuga, ia mautinoa e asiasi ma taumafai e suʻe se fofo i le nofoaga fesoasoani o lenei fesoʻotaʻiga lautele.

Alu i le Nofoaga Autu Fesoasoani a le Facebook

Metotia 1: Faʻamatalaga Faʻamatalaga

I lenei tulaga, o le auala mo le faʻafesoʻotaʻiina o le lagolago lagolago e faʻaititia i le faʻaaogaina o se faʻaaliga faʻapitoa. O le faʻafitauli iinei e tatau ona faʻamatalaina sao i le mafai. O le a tatou le taulai atu i lenei vaega i le lumanaʻi, talu ai e tele tulaga ma e mafai ona faamatalaina uma i latou i auala eseese.

  1. I luga o le laulau pito i luga o le saite, kiliki i luga o le ata. "?" ma alu i le vaega e ala i le faasologa o le lisi "Lipoti se faafitauli".
  2. Filifili se tasi o filifiliga na faʻaalia, pe o se faʻafitauli i galuega o le 'upega tafaʻilagi poʻo se faitioga e uiga i mea o loʻo faʻaogaina e isi tagata faʻaoga.

    Faʻalagolago i le ituaiga o togafitiga, o suiga o finagalo faaalia e suia.

  3. O le faigofie e faʻaaoga o le filifiliga "E le o galue se mea". Ma e tatau ona e filifilia muamua le oloa mai le lisi pa'ū. "O fea na tupu ai le faafitauli".

    I totonu o le fanua "O le a le mea na tupu" ulufale i se faʻamatalaga o lau fesili. Taumafai e faʻaalia manino ou mafaufauga, ma afai e mafai, ile Igilisi.

    E fautuaina foi e faʻaopopo se faʻamalama o lou faafitauli, pe a uma ona suia le gagana i le gagana Igilisi. A maeʻa ona lolomiina le faamau "Auina atu".

    Vaʻai foi: Suia le gagana faʻasalalauga i le Facebook

  4. O faʻamatalaga mai le lagolago faʻapitoa o le a faʻaalia i se isi itulau. O iinei, i le i ai o talanoaga, o le a mafai ona tali atu e ala i le pepa tali.

Pe a faʻafesoʻotaʻi se faʻamaoniga o se tali o loʻo misi, e tusa lava pe faʻamalamalama le faafitauli i le sao e mafai ai. Ae paga lea, e le faalagolago i soo se itu.

Metotia 2: Fesoasoani i le Komiuniti

E le gata i lea, e mafai ona e fesiligia se fesili i le fesoasoani a le Facebook i le sootaga o loʻo i lalo. O iinei e tali mai ai tagata tali tutusa, e faapena foi ia oe, o le mea moni o lenei filifiliga e le o se valaau i le auaunaga fesoasoani. Ae peitai, o nisi taimi o lenei auala e mafai ona fesoasoani i le fofoina o le faigata.

Alu i le Community Help Community

  1. Ina ia tusi e uiga i lou faafitauli, kiliki "Fai se fesili". Aʻo lei faia lenei mea, e mafai ona e taʻalo i totonu o le itulau ma faʻasasani oe lava i fesili ma fuainumera o tali.
  2. I totonu o le fanua o loʻo aliali mai, tusi se faʻamatalaga o lou tulaga, faʻamaonia le mataupu ma kiliki "Lisi".
  3. Faitau ma le faʻaeteete ia autu tutusa ma afai e le maua le tali i lau fesili, faʻaaoga le ki "E i ai laʻu fesili fou".
  4. I le mea mulimuli, e tatau ona faʻaopopo se faʻamatalaga auiliili i soʻo se gagana talafeagai. E fautuaina foi e faapipii nisi faila i le ata o le faafitauli.
  5. Ina ua uma lena kiliki "Lolomi" - o lenei taualumaga e mafai ona mafaufauina atoa. O le taimi e maua ai se tali e faʻalagolago i le lavelave o le fesili ma le numera o tagata faʻaoga i luga o le 'upega tafaʻilagi o loʻo iloa le filifiliga.

Talu ai ona o tali a tagata faaaoga i lenei vaega, e le o fesili uma e mafai ona foia e ala i le laugaina. Ae tusa lava pe mafaufau i lenei, fatuina autu fou, taumafai e mulimuli i tulafono o le Facebook.

Faaiuga

O le faafitauli autu i le fatuina o le lagolago i luga o Facebook o le manaʻoga e faʻaaoga muamua le Igilisi. I le faʻaaogaina o lenei laiga ma manino le faʻapipiʻiina o ou mafaufauga, e mafai ona e mauaina se tali i lau fesili.