Aomei Backupper Standard 4.1


Aomei Backupper Standard o se polokalama faʻanatura mo le teu ma le toe faʻaleleia o pepa, directories, faʻailoga faigofie ma faiga. O le polokalama e aofia ai foʻi meafaigaluega mo le pueina o ata ma le faʻaogaina o le tui puipui.

Reservation

O le polokalama e mafai ai e oe ona toe faila faila ma faila i totonu o le lotoifale poʻo le nofoaga o fesoʻotaiga.

O le faʻatinoina o faʻamaumauga faʻasaʻo ma vaega e faʻataga ai oe e fatuina ata puʻe, e aofia ai le malosi, mo le faʻaaogaina mulimuli ane i se isi auala.

O loʻo i ai se isi galuega mo le faʻamaumauga o se vaega o vaega. O le polokalama i lenei mataupu e puipuia ai le amio saʻo ma le faʻaaogaina o faila faila ma le MBR, lea e talafeagai mo le faʻavaʻa masani o le faʻaogaina o le tino i le maeʻa ai ona faʻapipiʻiina i se isi pu.

O kopi na faia e mafai ona faʻafouina e ala i le toe faʻalagolagoina o faʻamatalaga. E mafai ona faia lenei mea i ni auala se tolu.

  • Faatasi ai ma se faʻamaumauga atoatoa i talaane o le tuai, ua faia ai se kopi fou o faila uma ma tafaoga.
  • I le faʻaopoopoga o faʻatulagaga, na o suiga i le fausaga poʻo mea o loʻo i totonu o faʻamaumauga e faʻaolaina.
  • Faʻasalaga eseʻese o lona uiga o le faʻasaoina o faila poʻo a latou vaega na suia ina ua maeʻa le aso na faia ai se faʻamaumauga atoa.

Faʻaolaina

Mo le toe faʻaleleia o faila ma laupepa, e mafai ona e faʻaogaina se kopi o kopi na faia muamua, faʻapea foi ma filifili ia elemene taʻitasi o loʻo aofia ai.

Ua toe faʻafouina faʻamatalaga i le uluaʻi nofoaga, ma i totonu o soʻo se isi lava pusa poʻo luga o se pu, e aofia ai le aveeseina poʻo le fesoʻotaʻiga. E le gata i lea, e mafai ona e toe faʻaleleia aia tatau, ae na o le polokalama NTFS.

Pulega o Reservation

Mo faʻamaumauga e te fatuina, e mafai ona e filifili se tulaga faʻafoliga e teu ai le avanoa, faʻaopoopo le faʻamalosia faʻamalosia o kopi faʻaopoopo pe eseʻese pe a oʻo mai se maualuga lautele, filifili le tekinolosi o le a faʻaaogaina mo le faʻasologa (VSS poʻo le masini o le AOMEI).

Fuafuaga

Fuafuaga e faʻatagaina ai oe e faʻaputu faʻamaumauga faatulagaina, ma filifili ai le ala (atoatoa, faʻaopoopoga poʻo le eseesega). Mo le pulea o galuega, e mafai ona e filifilia uma le polokalama a le Windows ma le Aomei Backupper Standard service.

Faʻaloʻo

O le polokalama e faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻiina lelei faʻasalalauga ma vaega. O le eseesega mai le faʻamaumauga e le o le kopi na faia e le o faasaoina, ae o loʻo vave ona tusia i luga o faʻamatalaga autu ua faʻamaonia i totonu o le faatulagaga. O le fesiitaiga o loʻo faʻatinoina ma le faʻasaoina o le fausaga o vaega ma aia tatau.

E ui lava i le mea moni o le faʻaogaina o vaega o vaega e maua i na o se lomiga faʻapolofesa, e mafai ona faʻaaogaina lenei galuega e ala i le oso mai le puʻe toe faʻaleleia.

Faʻasalalau ma faʻatau atu

E lagolagoina e le polokalame le faʻatinoga o oloa e auina atu i fafo ma oloa faaulufale mai o ata ma faʻatautaia galuega. E mafai ona tuʻuina atu faʻamatalaga tuʻufaʻatasia i lalo o le faʻatautaia o se Aomei Backupper Standard faʻapipiʻiina i luga o le isi komepiuta.

Meli meli

E mafai e le masini komepiuta ona auina mai i-meli ni faʻamatalaga e uiga i nisi o mea na tutupu i le faagasologa o le sau. O se faʻamaoniga manuia pe le atoatoa o le taotoga, faʻapea foʻi ma tulaga e manaʻomia ai le mea e faʻaaogā ai tagata. I le Faʻasalalau tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina na o tagata meli meli lautele - Gmail ma Hotmail.

Mekasini

O le ogalaau e teuina faʻamatalaga e uiga i le aso ma le tulaga o le taʻavalega, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga sese.

Lavea mai le disk

I tulaga e le mafai ona faatino ai le toe faʻaleleia o faila ma faʻagasologa mai se polokalama faʻaogaina, o se pulou puʻe e mafai ona fatuina tuusao i le faʻatonuga o le polokalame o le a fesoasoani. E ofoina mai e le tagata faʻapitoa ituaiga e lua o tufatufaga - e faʻavae i luga o le Linux OS poʻo le Windows PE toe faaleleia.

I le siiina mai o se auala, e le gata e toe maua mai ai faʻamaumauga, ae e mafai foi ona faʻapipiʻiina faʻamalosi, e aofia ai polokalama.

Faiga faʻapolofesa

O le Tomai Faʻapitoa, e ese mai i mea uma o loʻo i luga, e aofia ai galuega o le faʻaloʻoina o le vaeluaina o mea, tuufaatasia o faʻamaumauga, puleaina mai "Laina o poloaiga", auina atu faʻasalalauga i pusa meli i luga o faʻamatalaga a tagata atiaeina poo a latou lava, faʻapea foʻi ma le mafai ona vave maua mai ma toe faʻafouina faʻamatalaga i luga o komepiuta i luga o le upega tafailagi.

Mama

  • Fuafuaga tuʻufaʻatasia;
  • Faʻafoʻi faila taʻitasi mai se kopi atoa;
  • Faʻamatalaga Email;
  • Faʻasalaga ma faʻatau atu faʻatauga;
  • Fausia le disiki toe faʻaleleia;
  • Faʻamatalaga faigofie.

Faʻafitauli

  • Tapulaa o galuega tauave i totonu o le Faʻasalalau;
  • Faʻamatalaga faʻamatalaga ma faʻamatalaga i le Igilisi.

Aomei Backupper Standard o se polokalama lelei mo le galue ma faʻamaumauga o faʻamatalaga i luga o se komepiuta. O le faʻamaloiloina o galuega e mafai ai e oe ona "siitia" i se isi puʻupuʻu e aunoa ma ni faʻafitauli faʻapitoa, ma o le aufaasālalau ma le tagata toe faʻaleleia e tusi i ai e mafai ona mautinoa e le mafai ona faʻaaogaina le masini komepiuta.

Faʻafou le Aomei Backupper Standard mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻafoʻaiga o Mea AOMEI Fesoasoani Vaega ChrisTV PVR Standard Faatonuga mo le faia o se faʻamaumauga o le Windows 10

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Aomei Backupper Standard - se polokalama mo le fatuina ma le puleaina o faʻamaumauga ma le toe faʻaleleia o faʻamaumauga. Mafai ona faʻapipiʻi puʻe ma vaeluaga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: AOMEI Tech Co., Ltd
Tau: Faʻatau
Toa: 87 MB
Gagana: Igilisi
Version: 4.1