Faʻasalaga o le Lomiina o le Lomiina o le Lotoifale i le Lotoifale Leʻo le Faʻasalalau le Faʻasalalau i le Windows 7

Pe a taumafai e faʻafesoʻotaʻi se masini lomitusi fou ma i nisi mataupu e fesoʻotaʻi ma mea lolomi mai le komepiuta, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona fesagaʻi ma le mea sese "E le faʻamaonia le komiti lolomi o le lolomiina." Sei o tatou iloa pe o le a lea, ma le auala e faʻaleleia ai lenei faafitauli ile PC ma le Windows 7.

Vaʻai foi: Faʻasalaga o mea sese "Lolomiina le konetineta e le maua" i Windows XP

O mafuaʻaga o le faʻafitauli ma pe faapefea ona toe faaleleia

O le mafuaaga sili ona masani o le mea sese na suʻesuʻeina i lenei tusiga o le faʻasaʻo lea o le fesoʻotaʻiga fetaui. Atonu e mafua mai ona o le faʻaaogaina ma le faʻaeteete poʻo le sese e se tasi o tagata e faʻaogaina i le PC, o le tele o galuega faʻaletonu komipiuta, ma e mafua mai foi i siama siama. O auala autu e foia ai lenei tulaga faaletonu o le a faamatalaina i lalo.

Metotia 1: Pule Faʻatonu

O se tasi o auala e amata ai le auaunaga manaomia o le faʻaaogaina lea e ala i Pule Faʻatonu.

  1. Kiliki "Amata". Alu i "Lisi Pulea".
  2. Kiliki "Polokalama".
  3. Le isi, kiliki "Polokalama ma Vaega".
  4. I le itu tauagavale o le atigi tatalaina, kiliki "Faʻamamaina poʻo le le lafoaia o vaega o le Windows".
  5. Amata Pule Faʻatonu. Atonu e te faatali mo sina taimi ao fausia le lisi o mea. Saili i totonu ia i latou le igoa "Lolomiina ma le Galuega Faamaumauga". Kiliki i le faʻailoga faaopoopo, lea o loʻo i le itu tauagavale o le pito i luga.
  6. Ma le isi, kiliki le pusa i le itu agavale o le tusiga "Lolomiina ma le Galuega Faamaumauga". Kiliki seia oʻo ina leai.
  7. Ona toe kiliki lea o le atigipusa. Ia tatau loa ona siaki le atigipusa ile pito i luma. Faatu le faailoga tutusa e lata ane i mea uma o loʻo aofia ai i le upusii o loʻo i luga, pe afai e le faʻapipiʻi. Le isi, kiliki "Lelei".
  8. A maeʻa lena, o le a faia le taualumaga mo suiga galuega i Windows.
  9. A maeʻa le faʻamautuina o galuega, o le a tatalaina se pusa talanoaga, lea o le a ofoina atu ai oe e toe toe faʻafoʻi le PC mo le suiga faaiu o faʻasologa. E mafai ona e faia lenei mea i le kiliki i luga o le ki. Toe Toe Maua Nei. A o leʻi faia lena mea, aua nei galo e tapunia uma polokalama ma pepa faʻamalosi, ina ia aloese mai le leiloloa o faʻamaumauga e leʻi faʻaolaina. Ae e mafai foi ona e kilikiina se faamau. "Toe sii mai mulimuli". I lenei tulaga, o le a faʻaaogaina suiga pe a uma ona e toe amataina le komepiuta i le ala masani.

A maeʻa ona toe faʻafouina le PC, o le mea sese o loʻo matou suʻesuʻeina e tatau ona mou atu.

Metotia 2: Pule Faʻatonu

E mafai ona e faʻagaoioia le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi e faʻaumatia le mea sese o loʻo matou faʻamatalaina. Pule o Auaunaga.

  1. Alu i "Amata" i "Lisi Pulea". E faʻapefea ona fai lenei mea i totonu Metotia 1. Le isi, filifili "Faigaluega ma le Puipuiga".
  2. Sau i totonu "Pulega".
  3. I le lisi e amata, filifili "Auaunaga".
  4. Faatoagaina Pule o Auaunaga. O lea e tatau ai ona maua le mea Lolomiga Pule. Mo se sailiga vave, fausia uma igoa i le faasologa ole alafapeta e ala i le kilikiina o le igoa o le koluma. "Igoa". Afai i totonu o le koluma "Tulaga" leai se aoga "Galuega"o lona uiga o le auaunaga ua faʻaaogaina. Ina ia amataina, kiliki i luga le igoa i le faamaumatau agavale.
  5. E amataina le atinaʻe o meatotino. I le eria Ala amata mai le lisi na lisiina filifili "Aunoa". Kiliki "Faaaoga" ma "Lelei".
  6. Toe foʻi i "Dispatcher", toe-filifili le igoa o le mea lava e tasi ma kiliki "Tamoe".
  7. O loʻo i ai se faʻagasologa o le faʻatoaga.
  8. Ina ua uma lona faamuta ile latalata i le igoa Lolomiga Pule e tatau ona avea ma tulaga "Galuega".

O lenei o le mea sese o loʻo matou suʻesuʻeina e tatau ona mou ese ma e le toe i ai pe a taumafai e faʻafesoʻotaʻi se masini lomitusi fou.

Metotia 3: Faʻafoisia faila faila

O le mea sese o loʻo tatou suʻesuʻeina atonu o se taunuuga o le solia o le fausaga o faila masani. Ina ia aloese mai se tulaga faapena, pe, i se isi itu, ia faasaʻo le tulaga, e tatau ona e siakia le komepiuta ma le aoga. "SFC" faatasi ai ma taualumaga mulimuli ane e toe faʻaleleia elemene o le OS pe'ā tatau.

  1. Kiliki "Amata" ma fai i totonu "Polokalama uma".
  2. Alu i le faila "Tulaga Faataatia".
  3. Vaavaai "Poloaiga Poloaiga". Kiliki i luga o le mea lenei ma le ki o le kuki saʻo. Kiliki "Faʻamasino e avea ma pule".
  4. Faatoagaina "Poloaiga Poloaiga". Ulufale i totonu le faaupuga lea:

    sfc / scannow

    Kiliki Ulufale.

  5. O le faagasologa o le siakiina o le saʻo o ona faila o le a amataina. O lenei faagasologa o le a umi se taimi, o lea ia saunia e faʻatali. Aua nei tapunia lenei mea. "Poloaiga Poloaiga"ae afai e tatau ai e mafai ona e taʻavale i luga "Taskbar". Afai e iai ni feteenaiga i le fausaga o le faiga faʻaogaina, o le a vave ona faʻasaoina.
  6. Ae ui i lea, o le filifiliga e mafai pe afai, i le i ai o mea sese ua iloa i faila, o le faafitauli e le mafai ona foia vave. Ona tatau lea ona e toe faia le siaki. "SFC" i "Ala Lelei".

Lesona: Iloiloina o le saʻo o le fausiaina o faila i le Windows 7

Metotia 4: Siaki mo faʻamaʻi pipisi

O se tasi o mafuaaga autu o le faafitauli o loʻo suʻesuʻeina atonu o se siama siama o le komepiuta. A iai na masalosaloga e manaʻomia e siakiina le PC se tasi o meafaigaluega. E tatau ona e faia lenei mea mai se isi komepiuta, mai se LiveCD / USB pe ala i le taina i totonu o lau PC "Ala Lelei".

Aʻo iloa e le faʻaaogaina se siama siama o se komepiuta, galue e tusa ai ma fautuaga o loʻo tuʻuina mai. Ae tusa lava pe ua maeʻa le togafitiga, e foliga mai o le tulafono leaga na mafai ona suia ai le faatulagaga o le polokalama, o le mea lea, ina ia aveesea ai le suauu o le lomiga lolomi a le atunuu, o le a tatau ona toe fetuunai le PC e faaaoga ai algorithms o loo faamatalaina i auala muamua.

Lesona: Vaaia lau PC mo siama e aunoa ma le faapipiiina o le antivirus

E pei ona mafai ona e vaʻaia, i le Windows 7 e tele auala e faʻaaogaina ai le mea sese. "O le komiti lolomiina o le lomitusi e le o taamilo". Ae le tele naua i latou pe a faʻatusatusa i fofo mo isi faafitauli komipiuta. O le mea lea, o le a le faigata le faʻaitiitia o le faaletonu i le tulaga o le manaʻoga e taumafai nei metotia uma. Ae, i soo se tulaga, matou te fautuaina e siaki le PC mo siama.