Faʻasaʻoina o se upega tafailagi i le ata i totonu o le iPhone

E mafai ona e teuina ata i luga o le iPhone e pei o faʻamau i se tusi faʻatusa. "Ata", ma i tusi talosaga mai le Faleoloa Store. E tele tagata e popole e uiga i le malupuipuia oa latou faʻamaumauga, o lea latou te mananaʻo ai e taofiofia le faʻaogaina o latou faʻamatalaga.

Photo Kupuhipa

iOS ofo atu le faʻapipiʻiina o se numera saogalemu e le gata i luga o ata taʻitasi, ae faʻapea foi i luga o le talosaga atoa "Ata". E mafai ona e faʻaaogaina se mea faapitoa. Taiala Access i totonu o le masini masini, e pei foi o le sii mai o se talosaga lona tolu e teu ma lokaina a latou faamatalaga.

Vaʻai foi: Tatalo le iPhone pe a gaoi

Metotia 1: Faamatalaga

O lenei metotia e le mafai ai ona e setiina se upega tafaila i luga o ata na faia muamua o loʻo teuina i le tusi talosaga. "Ata". Ae peitaʻi, afai e ave e le tagata faʻaaoga se ata mai faʻamaumauga ia i latou lava, ona mafai loa lea ona ia poloka le faʻaaogaina o se tamatamailima po o se siaki malupuipuia.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi ata mai le iPhone i le komepiuta

Faaleleia uiga

  1. Alu i "Faʻatonu" lau masini.
  2. Faʻasaga i lalo ma maua le mea. "Faamatalaga".
  3. I le faamalama e tatala ai, ia e le toe faia le galuega "Faasaoina o Faasalalauga i Ata". Ina ia faia lenei mea, ia sii le siata ile itu tauagavale.
  4. Vaʻai nei i le vaega "Upu".
  5. Faʻatoaga le galuega "Faʻaaogāina ID Faʻamau" pe mafaufau i lau upega tafailagi. Atonu e aofia ai tusi, fuainumera ma faailoga. E mafai foʻi ona e faʻamaonia se faʻamatalaga, lea o le a faʻaalia pe ae taumafai e matamata i se tusi loka. Kiliki "Fai".

Totoina o le loka photo

  1. Alu i le tusi talosaga "Faamatalaga" i luga o le iPhone.
  2. Faʻasaga i le faʻailoga pe a e manaʻo e fai se pepa.
  3. Kiliki le ata e fatu ai se tusi fou.
  4. Tapuni le ata pueata e fatu ai se ata fou.
  5. Filifili "Ave se ata po o se vitio".
  6. Ave se ata ma lolomi "Faaaoga le ata".
  7. Saili se ata Fetufaai i luga o le lau.
  8. Tapuni "Faʻamaumauga o le Block".
  9. Ulufale i le upu faʻamaufaʻailoga muamua ma faʻasalalau "Lelei".
  10. Ua tapuni le loka. Tapu le loka i le pito i luga taumatau.
  11. O se tusi na i ai se ata na puʻeina. Ina ia iloa, e tatau ona e ulufale i se upu fai upu po o se tamatamailima. O le ata filifilia o le a le faʻaalia i totonu o le ata o le iPhone.

Metotia 2: Taiala Access Access

IOS e ofoina atu i lona faʻaaogaina se mea faʻapitoa - Taiala Access. E mafai ai ona e tatalaina na o ata patino i luga o le masini ma faʻasaina ai le toe liliuina o le album. O lenei mea o le a fesoasoani i na tulaga e manaʻomia ai e le tagata o iai le iPhone ona tuʻuina atu lana masini ina ia mafai ai e le isi tagata ona tilotilo i le ata. A maeʻa le galuega, o le a le mafai ona ia matamata i isi ata e aunoa ma le iloa o le tuufaatasiga ma le upu faila.

  1. Alu i tulaga o le iPhone.
  2. Tatala le vaega "Manatu taua".
  3. Filifili se mea "Avanoa Lautele".
  4. I le pito o le lisi, saili Taiala Access.
  5. Faʻatoaga le gaioiga e ala i le faʻaogaina o le paʻali i le taumatau ma le lomitusi "Faʻasologa o Faʻasologa o Upu".
  6. Seti se upu faila i le kilikiina "Seti se taiala-passcode", poʻo le faʻatagaina le faʻamalosia o tamatamailima.
  7. Tatala le ata e te manaʻomia i totonu o le talosaga "Ata" i luga o le iPhone e te manaʻo e faʻaalia i se uo, ma faʻasalalau 3 taimi i luga o le ki "Aiga".
  8. I le faamalama e tatala, kiliki "Filifiliga" ma faʻagasolo le faasee i le agavale agaʻi i luma o le laina "Press". Kiliki "Fai" - "Faaauau".
  9. Taiala taiala ua amataina. I le taimi nei, ina ia amata amataina i le album, toe kiliki 3 taimi i luga o le ki. "Aiga" ma ulufale i le upu faʻamaonia po o le tamatamailima. I le faamalama e aliali, kiliki "Faapipii i luga".

Metotia 3: Faaaogaina o le Tali

Afai e manaʻo le tagata e faʻafefe le avanoa i le talosaga atoa "Ata"e talafeagai le faʻaaogaina o se galuega faapitoa "Faaaogaina o le Tali" i luga o le iPhone. E mafai ai e oe ona poloka nisi polokalama mo sina taimi pe faʻavavau. O le faagasologa o lona faaaofiaina ma le faʻatulagaga e ese si ese i luga o ituaiga eseese o iOS, o lea ia matua faitau ai ma le faʻaeteete a tatou tusiga i le fesoʻotoga i lalo.

Faitau atili: Tuu le uputatala i luga o le talosaga i le iPhone

Metotia 4: Talosaga Tolu

E mafai ona e setiina se faʻaupuga mo se ata patino ae na o le fesoasoani o faʻasalalauga tolu mai le Faleoloa Store. O le filifiliga a le tagata e tele, ma i luga o la tatou upega tafaʻilagi tatou te mafaufau ai i se tasi o filifiliga - Tausi. E matua saoloto ma ei ai se atunuʻu faʻalogo i le gagana Rusia. Faitau pe faʻapefea ona tuʻuina se faʻauluuta i luga "Ata"i le isi mataupu.

Faitau atili: Faʻapefea ona natia se ata i luga o le iPhone

I lenei tusiga, matou talanoaina auala faigofie e seti ai se faʻaupuga mo ata taʻitasi ma le tusi lava ia. O nisi taimi atonu e te manaʻomia ni polokalama faapitoa e mafai ona sii mai i le Faleoloa Store.