Aveese le Microsoft .NET Framework


Faatasi ai ma le oʻo mai o le taugofie ma le taugofie o Android smartphones, o le taimi o le "dialers" ma Java o se mea o le taimi ua tuanai. Ae ui i lea, o loʻo maua e J2ME faʻaupuga mo le Android mo i latou e fia taofi mo (pe auai i le vasega).

Java emulators mo Android

Polokalama e mafai ona faʻatino ai le J2ME talosaga (ogatotonu) e toetoe lava a tutusa i le taimi lava e tasi o le polokalama a Google, ae o loʻo i ai pea ni mea moni. Tatou amata i le tali sili ona lauiloa.

J2me loader

O le Java medallet emulator sili ona fou, lea na faʻaalia i le taumafanafana o le 2017. O se faʻaleleia atili o le J2meLoader, faʻafouina pea ma maua ni foliga fou. E le pei o tagata tauva, J2ME Loader e le manaʻomia le liua muamua o faila JAR ma JAD i APKs - e mafai e le emulator ona faia lenei mea i luga o le lele. O le lisi o fesoʻotaiga e sili atu ona manaia nai lo isi tagata faʻaaogaina - o talosaga e pei o le Opera Mini ma toeitiiti uma 2D taaloga e lagolagoina.

Ae o le 3D-taaloga o le tulaga e sili atu ona faigata - e mafai e le emulator ona taufetuli na o nisi oi latou, e pei o lomiga faapitoa o Galaxy i luga o le Fire 1 poʻo le Deep 3D. Faʻanoanoa i latou oe mananao e taaalo i taaloga 3D mo Sony Ericcson - latou te le galue i le J2ME Loader ma e ono le aoga lava. Ae ui i lea, i se tulaga masani, o lenei talosaga o se tasi o le sili ona faʻaoga-faʻapipiʻi le faila JAR i le taʻaloga ma taʻalo i le emulator. Mo tuʻufaʻatasia faʻalautelega o loʻo faʻaaogaina. E leai se faʻasalalauga poʻo soʻo se isi lava ituaiga monetization i le J2ME Loader, ae o loʻo i ai faʻamau (lea, peitaʻi, e vave ona faasaʻoina).

Download J2ME Loader

Java J2ME Runner

E matua tele, ae e talafeagai lava le emulator mo le taina o laumei java. O le autu autu o le faʻaogaina lea o le talosaga: toetoe lava o uiga taua uma (pule, faʻatulagaina o ata, ma isi) e faʻatino e faʻaaoga ai plug-ins. E le mafai ona e faʻapipiʻiina au lava masini poʻo suia mea o loo i ai - e mafai ona e mafai ma faʻaaogaina.

E maualuga tele le fetaui o le emulator, ae o faila JAR e manaʻomia ona liua i le APK e ala i se auala lona tolu poʻo le meafaigaluega na fausia. Lagolago 3D ua matua tapulaa. Faatasi ai ma vaivaiga: e le ogatasi ma masini e taʻavale ai Android 7.0+, o luga o le telefoni (FullHD ma luga) e taitai atu ai i ata kalapu, atinaʻe e le o toe iai. Masalo e mafai ona tatou fautuaina lenei emulator e na o le pau lea o le suiga i le J2ME Loader o loʻo taʻua i luga.

Download Java J2ME Runner

O loʻo i ai isi tagata faʻataʻitaʻi (mo se faʻataʻitaʻiga, JBed, lea sa lauiloa i le 2011-2012), ae o loʻo le talafeagai nei ma faʻaogaina i masini faʻaonapo nei.