E faʻafefea ona tape mea e leʻi faʻaleleia i le Android


Afai e te manaʻo e fatu se masini komepiuta pulou USB pe tusi i le pusa tufatufa o soʻo se aoga / polokalame, e te manaʻomia le polokalama talafeagai. O lenei tusiga o le a tuʻuina atu nisi o polokalame sili ona faigofie ma faigofie ona faʻaoga ma mea aoga. E totoe na o le filifilia o le mea sili ona talafeagai mo oe lava.

Faiga Faʻavae Faʻasalalauga

O le fofo muamua o le polokalama aloaia mai Microsoft, ua taʻua o le Media Creation Tool. O lona faʻatinoga e laʻititi, ma o mea uma e mafai ona ia faia o le faʻaleleia lea o le faʻasalalauga o Windows i le taimi nei 10k ma / poʻo le mu o lona ata i se masini komepiuta USB.

Ma le isi, o le a laveaʻiina oe mai le sailiga mo se ata mama ma galue, faʻafetai i le mea moni e tusi i le USB le faʻasalalauga faʻasalalau.

Faʻasalalauga Mea Faʻatulagaina Faʻatulagaga

Rufus

O se polokalame e sili atu ona ogaoga lea e iai galuega uma e manaʻomia e fatuina ai le telefoni feaveaʻi o le USB-drive. Muamua lava, ua fautuaina e Rufus le faatulagaina ao lei tusia le tufatufaga. Lona lua, e vaʻaia ma le totoa le avetaavale moli mo le i ai o le faʻaleagaina o vaega, ina ia e suia le pusa, pe a tatau ai. Tolu, e ofoina atu ituaiga e lua o le faatulagaina: anapogi ma tumu. Ioe, o le lona lua o le a sili atu ona aveese le faʻamatalaga.

Rufus e lagolagoina ituaiga uma o faila ma o se polokalama feaveaʻi. I le auala, faʻafetai i le avanoa o Windows To Go, e mafai ona e tusiaina le Windows 8, 8.1, 10 i se masini komepiuta USB ma tafe lenei polokalama i luga o soʻo se PC.

Tusia Rufus

WinSetupFromUSB

O le isi fofo o Win Setap Frome YUSB. E le pei o le polokalama talu ai, o lenei aoga e mafai ona faamaumauina ata e tasi i le taimi e tasi, fatuina o se televise faalauiloa.

Aʻo leʻi faʻaaogaina, na ia ofoina atu e faia se kopi kopi o faʻamatalaga uma i luga o le aufaasālalau, faʻapea foʻi ma le seti o le faʻailoga kulutū. Ae ui i lea, o le aoga e le o le Rusia, ma o le lisi e auala mai ai le pulega e fai si faigata.

Faʻaola WinSetupFromUSB

SARDU

O lenei polokalame o le a faʻaolaina ai oe mai le mauaina o tufatufa saʻo i luga o le Initaneti, talu ai e mafai ona e filifilia mea e te manaʻomia saʻo i lona atinaʻe. O ia lava o le a ia maua mea uma e te manaʻomia mai nofoaga aloaia ma tusitusi i le tusitala manaʻomia. O le ata na faia e mafai ona faigofie ona tofotofoina mo le mafai ona faʻaaogaina e ala i le masini QEMU ua fausia, lea e le o le mataupu i vaifofo faʻapipiʻi muamua.

Le aunoa ma ona toesea. O le mea moni o le tele o ata e mafai ona sii mai e ala i le SARDU interface mo faʻamatalaga mulimuli i luga o le 'aufaasālalau pe a maeʻa ona faʻatau le faʻasologa o le PRO, a leai o le filifiliga e tapulaa.

TALA SARDU

Xboot

O lenei polokalame e faigofie ona faʻaaogaina. Pau lava le mea e manaʻomia e amata ai, o le faʻaaogaina lea o le kiore e toso ai tufatufa talafeagai i totonu o le faamalama o polokalama autu. E mafai foi ona e faʻavasegaina ma faia se faʻamatalaga mo le faigofie. I le faamalama autu, e mafai ona e iloa le aofaiga atoa o tufatufaina atu na lafoina i le polokalama ina ia mafai ai ona filifili le tele o le aufaasālalau manaomia.

E pei ona i ai i le faaiuga talu ai, e mafai ona e sii maia ni ata mai le Initaneti i luga o le faʻaoga o Xbox. O le filifiliga, ioe, e laʻititi, ae o mea uma lava e saoloto, e le pei o le SARDU. Na pau le polokalama o le leai o le gagana Rusia.

Download XBoot

Pulu

O se faʻaaoga lenei na faia e se tagata faʻapitoa Rusia, lea e leʻo ese mai fofo muamua. Faatasi ai, e mafai ona e tusia ni ata se tele ma fatu ni igoa tulaga ese mo i latou, ina ia aua nei fenumiai.

Pau lava le mea o loʻo faʻamaonia mai ai i isi polokalama tutusa o le mafai lea ona filifili le mamanu o le lisi o lau aufaasālalau i luga atu o le lumanai, ae e mafai foi ona e filifilia le tulaga masani masani o tusitusiga. O le mea leaga o le mea lea, e le mafai e Butler ona tuʻuina atu le avanoa e fai ai le formatting o se avega afi ao le i pueina.

Download Butler

UltraISO

O le UltraISO o se polokalama multifunctional mo le pueina o ata e le gata i luga o se komepiuta flash flash, ae i CD foi. E le pei o nisi polokalama muamua ma mea aoga, o lenei mea e mafai ona fatuina se ata mai se disk o loʻo i ai faʻatasi ma le tufatufaina o Windows mo le faʻamauina mulimuli ane i se isi ala.

O le isi vaega lelei o le faia lea o se ata mai se faʻagaoioiga faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina i luga o le puʻupuʻu. Afai e te manaʻo e momoli se pusa tufatufa, ae leai se taimi e faamaumauina ai, o loʻo tuʻuina atu se galuega faʻavae e mafai ai e oe ona faia lenei mea. I le faaopoopo atu i nei mea uma, e mafai ona e puʻeina ma liliu mai ata i isi faatulagaga. O le polokalame e na o le tasi le toe totogi: ua totogi, ae o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga mo le suʻega.

Download UltraISO

UNetBootin

O se faʻaoga faigofie ma faigofie mo le pueina o ata i luga o se masini komepiuta USB. E pei ona iai i nisi polokalama muamua ma mea aoga, o le galuega a JunetButin e gata i le tusia o se ata o loʻo i ai nei i le aufaasālalau ma le mafai ona faʻapipiʻiina le manaʻoga mai le Initaneti e ala i lona atinaʻe.

Ole aʻafiaga autu o lenei fofo o le le lava lea o le tomai e faʻamaumau faʻatasi ai ata i luga o le tasi taavale.

Faʻaola UNetBootin

PeToUSB

O le isi mea faʻaaogaina e leai se totogi mo le fatuina o ala o faasalalauga. I ona foliga, e taua le matauina o le faatulagaga o le drive USB aʻo leʻi tusitusi, lea e manino lava le leai o UNetBooting tutusa. Ae ui i lea, ua leva ona le toe lagolagoina e le kamupanī lana fanau.

Faʻapipiʻiina o le pueina o le OS i luga o le pulou flash USB i se gafatia e le sili atu i le 4 GB, lea e le lava mo faʻavae uma. E le gata i lea, o le aoga e lei oʻo i le taimi nei o Rusia.

Faʻalogo PeToUSB

WinToFlash

Maea le filifilia o se polokalama faʻatino mo le pueina o ata - WinToFlash. Faatasi ai, e mafai ona e faamaumauina ni tufatufa atu i le taimi e tasi ma fatuina le tele o faasalalauga, e ese mai le Rufus lava. E pei ona i ai i le UltraISO, e ala i lenei polokalama, e mafai ona e fatuina ma susunuina se ata o se disk oi ai faatasi ma le tufatufaina o Windows. O le isi mea e tatau ona iloa o le galuega lea o le saunia o le aufaasālalau mo le tusia - faatulagaina ma le siaki mo le i ai o vaega leaga.

Faatasi ai ma foliga o loʻo i ai foi se galuega e fatuina ai se masini komepiuta puʻeina faʻamalosi i le MS-DOS. I VinTuFlesh o loʻo i ai se mea eseese e mafai ai ona e fatuina se LiveCD, lea atonu e talafeagai, mo se faataitaiga, e toe faʻafoʻi ai Windows. E iai foi totogi o lenei polokalama, ae ui i lea, o le gaioiga o le free free version ua lava tele mo le faia faigofie o se masini moli feaveaʻi poʻo se pu. O le mea moni, WinToFlash ua faʻaputuina ia te ia uma itu aoga o vaifofo faʻapitoa na talanoaina i luga.

Talia WinToFlash

O polokalame ma mea taua uma o loʻo lisiina atu i lenei tusiga e mafai ai ona e fatuina se masini pulou USB flash, ma o nisi foi CD. O nisi oi latou e tauagafau i tulaga o galuega, ao isi e ofoina mai le tele o filifiliga. E na ona e manaʻomia e filifili le tali sili ona fetaui ma sau mai.