Sui le gagana VKontakte


O le faletusi o le nxcooking.dll o se vaega o tekinolosi a le PhysX, lea e faʻaaogaina o se afi mo le atinaʻeina o le fisiki i le tele o taaloga. Faʻafitauli i le faila o loʻo fesiligia e mafua mai ona o le le saʻo o le faʻatulagaina o avetaavale poʻo le taaloga lava ia, faʻapea foi ma le faaleagaina i le faletusi. Le faʻaalia o loʻo faʻaalia i luga o ituaiga uma o Windows, e amata i Vista.

Tali i nxcooking.dll faafitauli

Ona o le natura o le faafitauli, e tele auala o loʻo avanoa e foia ai. Muamua o le toe faʻafoʻatoaina lea o le taʻaloga, o le lona lua o loʻo i totonu o le faiga lava lea e tasi mo avetaavale NVIDIA, o le lona tolu o le faʻapipiʻiina lea o le faletusi i totonu o le masini. Mafaufau i ai i le faasologa.

Metotia 1: Toe faʻafou le taʻaloga

I le tele o tulaga, o le mafuaʻaga o le faafitauli o loʻo i totonu o le faʻatulagaga le saʻo o se komepiuta komepiuta e faʻaaoga ai le masini PhysX. E mafai ona e foia lenei faafitauli e ala i le toe faʻafoega uma o lenei masini i le faʻamamaina o le resitala.

  1. Faʻatino le faʻaaogaina o polokalama faʻatautaia mea tau taaloga. Mo le faʻatuatuaina sili atu, matou te fautuaina le faʻaaogaina o tusi faʻapitoa - mo se faʻataʻitaʻiga, Revo Uninstaller.

    Lesona: Faʻaaogaina o Revo Uninstaller

  2. A maeʻa le tapeina o le taaloga, faʻamama le resitala. Matou te fautua atu foi ia te oe e fai lenei taʻaloga ma le fesoasoani o se fofo mai se atinaʻe lona tolu - o le lomiga lata mai o CCleaner o le a faia se galuega sili ona lelei i le galuega.

    Faitau atili: Faʻamāina le Ofisa Resitala ma le CCleaner

  3. Aumai le pusa tuʻufaʻatasiga tufatufaina o le taaloga ma faʻapipiʻi, mulimuli i faatonuga a le faʻapipiʻi. E fautuaina foi e faʻapipiʻi ma isi polokalama faʻapitoa - Microsoft Visual C ++, .NET Framework ma DirectX paʻu.

Afai e saʻo le taʻaloga, e tatau ona foia le faafitauli.

Metotia 2: Toe faʻatulagaina avetaavale kata (NVIDIA only)

Ua leva ona umia e le NVIDIA le tekinolosi FI, o lea o vaega uma lava e manaʻomia mo le faʻaaogaina o lenei afi ua tufatufa atu o se vaega o avetaavale mo le GPU o lenei gaosiga. Ioe, e oo lava i se tagata faatau igoa tele e masani lava ona faatagaina ai e ia le faʻamalologa o polokalama e leʻo faʻamaonia atoatoa, lea e mafai ona mafua ai le faaletonu o le polokalame e faʻaalia ai ia lava. O le faafitauli o le toe faʻaleleia o avetaavale, sili atu i se lomiga lata mai nai lo le taimi nei. Mo faʻamatalaga o le faʻataʻitaʻiga, ia tagaʻi i le vaega talafeagai o le tusi lesona i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Lesona: Faʻafefea ona toe faʻaleleia avetaavale kiliva

Afai o le NVIDIA GeForce Experience program e faʻaaoga e faʻaogaina ai avetaavale, matou te fautuaina oe ia faamasani oe lava i le taiala faafouina o polokalama faakomepiuta ma lona fesoasoani. I le tulaga o faafitauli, ua saunia e le au tusitala ni auiliiliga auiliili e uiga i le aveesea.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻapipiʻi Avetaʻavale ma le NVIDIA GeForce Experience
Faʻasalalau sese pe a faʻapipiʻi avetaavale NVIDIA

Metotia 3: Faʻatulagaina o le Faletusi Tusi Tusi

Mai lea taimi i lea taimi, o se faʻafitauli i le faila nxcooking.dll e faʻaalia i luga o masini faʻapitoa ata o le Intel poʻo AMD e le galulue ma le PhysX. Le mafuaʻaga mo lenei mea e le o malamalama atoatoa, ae o le auala aʻoaʻoga sese e iloa - e tatau ona e togiina le DLL o loʻo misi i le lisi C: / Windows / System32 poʻo C: / Windows / SysWOW64e faʻalagolago ile laʻititi o le faiga faʻaogaina.

Mo nisi faʻamatalaga i le auala e siitia ai potutusi potopoto, faʻamatalaina i totonu o se isi tusitusiga - faitau. Ma le isi, e ese mai le faʻatautaia saʻo ma le faila, o le ae manaomia foi le lesitalaina o le DLL i totonu o le tusi resitala.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻapipiʻi le DLL i le polokalama Windows
Tusi le faila DLL i le Windows OS

O nei fautuaga o le a fesoa- soani ia te oe e taulima ai faafitauli i totonu o le faletusi nxcooking.dll.