O le a le saoasaoa o vasega o kata faʻamanatu?

BImage Studio o se polokalame faʻapitoa lea e mafai ai ona faʻavave vave le tele o ata. E maua ai le tomai e sii mai ai le numera o faʻataʻitaʻiga, o le a faʻaaogaina taʻitasi i le faʻaaogaina o le seti seti. Ae e le o mea lelei uma lava lenei sui.

Faʻapipiʻi ata

I le BImage Studio, o le failaina o le faila e faigofie tele mo tagata faʻaoga. E lua auala, ma e mafai e tagata uma ona fiafia i le sili ona faʻalelei. E mafai ona e gaoioi faila i le faamalama autu pe tatala foi e ala i se sailiga i totonu o faila. A maeʻa ona tatala, o le a faʻaalia i le itu taumatau i le potu faigaluega, pe a faʻapea o le vaaiga o elemene o loʻo faʻafetaui i lalo.

Faʻafouina

O le taimi nei e tatau ai ona vavae le muaʻi faatulagaina. Faʻamatala mai le tele mulimuli o ata i laina atofaina. Tau lava ia faʻaeteete - afai e tele naua lau fofo, o le a sili atu le leaga nai lo le uluai kopi. E le gata i lea, o le pasene pasene poʻo le faateleina o le tele o loʻo maua. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻaaogaina le fesuiaiga, ma o le a faʻaaogaina ata taitasi ao faagasolo i le itu saʻo.

Faʻaaogaina o filiga

O ata taʻitasi e mafai ona gaosia e ala i filiga, mo lenei mea e na o le pau lava le mea e te manaʻomia e faia ai se faila faila e ala i le kilikiina i luga o le kuluma taumatau. I le lisi ma faʻamau, e faʻamaonia le malamalama, vaʻaia ma le gamma e ala i le faʻaogaina o le taʻavale. O le mea na tupu na matauina vave i le itu tauagavale o le faamalama.

Faaopopo le suavai

Ua saunia e le polokalame le faaopoopoina o ituaiga o faailoilo e lua. Muamua o se tusitusiga. E na ona e tusia le tusiga ma filifili le nofoaga o le a faaali ai i luga o le ata. E mafai ona e filifilia lenei nofoaga e ala i le kiliki i luga o le 'upega tafaʻilagi i se faamalama faapitoa, poʻo le faʻamautuina o oe lava nofoaga faʻatasi. Afai latou te le saʻo, ona sui loa lea i totonu o le faamalama lava e tasi.

O le ituaiga lona lua o se faailoga faʻaalia i le foliga o se ata. E te tatalaina le ata e ala i lenei lisi ma faʻaoga e fetaui ma le poloketi. E mafai ona toe faʻafouina i le pasene, ma, pei o le filifiliga muamua, le filifiliga o le nofoaga o le ituaiga.

Filifilia le igoa ma le faatulagaga o le ata

O le laasaga mulimuli e tumau. E mafai ona e faʻamaonia se igoa se tasi, ma o le a faʻaaoga i faila uma lava ma le faʻaopoopoga o numera. E le gata i lea, e tatau ai ona faʻaalia le faʻauiga mulimuli o ata ma le lelei e faalagolago i ai lo latou tele. E lima ni tusitusiga eseese e maua. Ona totoe lea na o le faatali mo le iuga o le gaioiga, e le tele se taimi e alu ai.

Mama

  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Pulega talafeagai;
  • Le malosi e faʻaaoga ai le filiga;
  • Faʻatasi faʻatasi o faila faila e tele.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia.

O le BImage Studio o se polokalame e sili ona lelei e leai se totogi e fesoasoani ia vave ona e suia le tele o ata, o latou faatulagaga ma uiga lelei. E faigofie ma manino le faʻaaogaina, e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani e mafai ona iloa.

Tikiake BImage Studio mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

R-STUDIO Wondershare Scrapbook Studio DVDVideoSoft Free Studio Faʻavasega Ata Lanu

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
BImage Studio o se polokalama e leai se totogi e fesoasoani ai i tagata faʻaaoga e vave suia le tele, faatulagaga ma le faʻatulagaga o ata. E faigofie ona faʻaaoga ma e le manaʻomia se poto faʻapitoa e faʻaaoga lelei ai.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupulaina: Stefano Perna
Tau: Faʻatau
Toa: 3 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.2.1