Tikiake avetaʻavale mo le komepiuta Samsung NP300V5A


Mo komipiuta ma aemaise lava komipiuta, e taua tele le i ai o le masini komepiuta mo vaega taʻitasi: e aunoa ma avetaavale, e oʻo lava i kata vitio ma sili atu ona atamamai ma toetoe lava leai se aoga. O aso nei matou te fia faailoa atu oe i metotia o le mauaina o polokalama mo le komepiuta Samsung NP300V5A.

Tatala taavale taʻavale mo Samsung NP300V5A

E lima ni mea masani e faʻaaoga ai polokalama komepiuta mo le komepiuta e fesiligia. O le tele lava oi latou e lautele, ae o nisi e talafeagai mo na o tulaga patino, o lea matou te fautuaina ai e muamua ona e iloa tagata uma.

Metotia 1: Nofoaga Faʻatagata

O Samsung ua lauiloa mo lana lagolago umi mo ana oloa, lea e faafaigofieina e se vaega tele o le siiina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.

Samsung i luga o le upega tafaʻilagi

  1. Faaaoga le sootaga i luga e alu i le punaoa a Samsung. A maeʻa lenei mea, kiliki "Lagolago" i le ulutala o le saite.
  2. Ua oʻo mai le taimi taua. I le pusa saili, ulu NP300V5A, ma atonu o le a e vaʻaia nisi o masini.

    O le mea moni o le igoa NP300V5A e patino i le laina o le komepiuta, ae le o se masini faapitoa. E mafai ona e mauaina le igoa tonu o au suiga faapitoa i faatonuga mo le masini poʻo luga o se mea e pipii i se numera telefoni, lea e masani lava ona i luga ole pito i lalo o se PC feaveaʻi.

    Faitau atili: Faʻapefea ona maua le numera telefoni o le komepiuta

    A maeʻa ona maua faʻamatalaga talafeagai, toe foʻi atu i le initaneti suʻesuʻe i le upega tafailagi a Samsung ma kiliki i lau masini.

  3. O le itulau lagolago mo le komepiuta filifilia ua matala. Matou te manaʻomia se meataitasi "Taiala ma Taiala", kiliki i luga.
  4. Faʻatau i lalo sina mea seʻia e vaʻaia se vaega. "Manatu". O avetaavale nei mo masini uma o le komepiuta. Faʻalogo mea uma i totonu o se kulupu o le a le galue, aua e manaʻomia ona e suʻe uma vaega uma i le tasi, kiliki i luga o le ala talafeagai e sosoo ma le igoa o le avetaʻavale.


    Afai e le oi ai le polokalama faʻapitoa i le lisi autu, ona e suʻe ai lea i le lisi lautele - ia faia lenei, kiliki "Faʻaalia atili".

  5. O se vaega o faʻalapotopotoga atonu o le a teuina i totonu o le fale teu oloa, masani i le faatulagaga ZIP, o lea e te manaʻomia ai se tusi e teu ai faamaumauga.

    Vaʻai foi: E faʻapefea ona tatala se archives ZIP

  6. Tuʻu le 'upega tafaʻilagi ma alu i le suʻega e maua ai. O iina e maua ai le faila faila o le faʻapipiʻi ma taʻe. Faʻatu le masini komepiuta e mulimuli i faatonuga i le tusi talosaga. Toe faia le auala mo avetaavale taʻitasi.

O lenei metotia e sili atu ona faatuatuaina ma sili ona lelei, ae atonu e le faamalieina oe i le saoasaoa o le saoasaoa o nisi o vaega: o loʻo tuʻuina atu le 'auʻaunaga i Korea i Saute, lea e faʻaititia ai e tusa lava pe iai sau fesoʻotaiga vavave televave.

Metotia 2: Samsung Update Utility

O le tele o kamupani gaosi komepiuta e maua ai le polokalama faʻapitoa e faafaigofie ai le avega o avetaavale ia latou masini. Samsung Kamupani e le o se tuusaunoaga, aua matou te ofoina atu ia te oe se metotia o le faʻaaogaina o le talosaga talafeagai.

  1. Alu i le itulau lagolago o le masini manaʻomia i le faʻaaogaina o le metotia o loʻo faʻamatalaina i Laasaga 1 ma le 2 o le faatonuga talu ai, ona kiliki lea i le filifiliga "Sooga talafeagai".
  2. Suʻe se poloka "Samsung Update" ma faʻaaoga le sooga "Faitau atili".

    O le a faʻaalia e le masini le faʻapipiʻi download le window - faʻafeiloaʻi i soʻo se tusi talafeagai ile HDD. E pei o le tele o avetaavale, o le Samsung Update setup ua teuina.

    Vaʻavaʻai foi: Faʻasaʻoloto tagata faʻatautaia WinRAR

  3. O le faʻapipiʻi ma mea uma faʻapipiʻi manaʻomia e tatau ona aveeseina, ona faʻatautaia lea o le faila faila. Faʻatonu le polokalama i le mulimuli i faatonuga.
  4. Mo nisi mafuaaga, o le Samsung Update e le fatuina ai se alalaupapa i "Papamaa", aua e mafai ona e tatalaina le polokalama mai le lisi autu "Amata".
  5. O loʻo i ai se laina suʻesuʻe i le pito i luga taumatau o le faamalama o le tusi talosaga - ulufale i le numera o le ata o loʻo e suʻeina NP300V5A ma kiliki Ulufale.

    E pei o le tulaga aloaia o le nofoaga aloaia, o se taunuuga, ia maua se lisi umi o suiga. Na matou talanoaina i le auala muamua, laasaga 2, i le auala e iloa ai mea e te manaʻomia saʻo. Saili ma kiliki le igoa.
  6. I ni nai sekone, o le aoga o le a saunia ai faʻamatalaga e uiga i le polokalama mo le komepiuta filifilia. I le faaiuga o lenei faiga o le faamaoti mai lea o le faiga faʻaogaina.

    Faʻalogo! O nisi faʻataʻitaʻiga mai le laina NP300V5A e le lagolagoina nisi suiga o faiga faʻaaogā!

  7. O le a toe amataina le faʻapipiʻiina o faʻamaumauga, o le taimi nei e uiga i avetaavale e maua mo le vailaau masini filifilia ma le OS. Siaki le lisi ma aveese le le talafeagai, pe a manaʻomia. Ina ia sii mai ma faapipii mea, faaaoga le faamau. "Fafo atu".

O lenei auala faʻalagolago e le ese mai le faʻamaumauga ma le 'upega tafaʻilagi aloaia, ae e iai foʻi faʻafitauli e tasi i le tulaga o le maualalo o le saoasaoa o le saoasaoa. E mafai foi ona sii se vaega e le talafeagai po o mea e taʻua o le fugalaau: polokalama le aoga.

Metotia 3: Atinaʻe avetaavale tʻatolu

O le mea moni, o le polokalama faʻafouina o le polokalama e le gata o loʻo i ai i le aoga faʻapitoa: o loʻo i ai se vasega atoa o talosaga a isi vaega ma ni gafatia tutusa. O le a tatou tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o se fofo e faʻavae i le polokalame Snappy Driver Installer.

Faʻasaʻo le Polokalame o le Avetaavale i Snappy

  1. O le aoga e le mafai ona faʻaaogaina o lenei talosaga o le faʻafeiloaʻiga: faigofie le tatalaina o le teutusi ma tatala le faila e fetaui ma le loloto o le Windows faʻapipiʻiina.
  2. I le amataga o le faʻaaliga, o le talosaga o le a ofoina atu se tasi o le tolu mea e fai ai le taʻavale. Mo o tatou faʻamoemoega, e talafeagai le filifiliga. "Faʻasalaga faʻasino" - kiliki lenei ki.
  3. Faatali seiloga e utaina vaega - e mafai ona e siakiina le alualu i luma i le polokalama lava ia.
  4. I le maeʻa ai o le maua mai o faʻamatalaga, o le a amata e le tusi ona iloa vaega o le komepiuta ma faʻatusatusa le faʻaaogaina o avetaʻavale ua maeʻa ona tuʻuina atu ia i latou. Afai e misi ni avetaʻavale mo se tasi pe sili atu vaega, o le Snappy Driver Installer o le a filifilia le fetaui talafeagai.
  5. Lenei e te manaʻomia e filifili vaega e faʻapipiʻi. Ina ia faia lenei mea, filifili mea talafeagai e ala i le siakiina o le atigipusa i autafa o le igoa. Ona maua lea o le faamau "Faʻamau" i le lisi i le itu tauagavale ma kiliki.

O isi polokalama o le a faia e aunoa ma le auai o le tagata faʻaaoga. O lenei filifiliga atonu e le saogalemu - masani o le algorithms talosaga e le saʻo le fuafuaina o le toe iloiloga o le vaega, o le mea lea latou te faʻapipiʻi ai avetaʻavale le talafeagai. Ae ui i lea, o le Snappy Driver Installer ua faʻaleleia pea, ona o faʻamaumauga taʻitasi e ono itiiti ma itiiti ifo le tulaga o le toilalo. Afai e le fetaui oe i le polokalama ua taʻua, ae o le isi sefulu o isi o loʻo i lau auʻaunaga.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Metotia 4: Faʻatonu ID

Fesoʻotaʻiga maualalo i le va o le tino ma le masini faʻapipiʻi e faia e ala i le ID ID - o se igoa faʻapitoa e tulaga ese i masini taʻitasi. O lenei ID e mafai ona faʻaaogaina e suʻe ai avetaavale, talu ai o le tulafono i le tele o mataupu e fetaui ma le tasi ma le tasi le masini. E faʻapefea ona aʻoaʻoina le ID o meafaigaluega, ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina, o se isi tusitusiga lautele.

Lesona: Faʻaaogaina o se ID e suʻe ai avetaavale

Metotia 5: Meafaigaluega Faigaluega

I le mea e sili ona leaga, e mafai ona e faia e aunoa ma ni fofo-tolu - i mea e mafai "Pule Sili" O loʻo iai i le Windows se faʻafouina o se avetaʻavale poʻo le faʻapipiʻiina o latou mai le maina. O le auala e faʻaaogā ai lenei meafaigaluega o loʻo faʻamatala auʻiliʻili i mea talafeagai.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale i le "Pule Faʻatonu"

Ae ia faʻaeteete - o le mea lea, atonu o le a le mafai ona e mauaina le polokalama mo nisi masini faatau atu faapitoa e pei o mea e siakiina ai le masini.

Faaiuga

O laʻasaga taʻitasi e lima e iai ona lelei ma faʻafitauli, ae e leai se tasi e faigata ona o se tagata e leai se poto masani.