Faʻasalalau Suʻe Suʻesuʻega i le Windows 7

I le taimi nei, o le lalolagi o taaloga i luga o le initaneti e tele atu ma sili atu e pei o le mea moni, i se tulaga e tele naua tagata taaalo fiafia e lolo atu i ai. I lenei lalolagi, e le gata e mafai ona e maua se galuega faʻapitoa, ae e maua ai foʻi tupe moni e ala i le faʻatau atu i luga o le initaneti i luga ole Initaneti. E i ai foi se nuu faapitoa o taʻaloga e taʻua o le Steam Community Market, lea e atiina ae lenei taʻiala mo le faʻatau ma le faʻatauina o mea tau taʻaloga. O loʻo faʻapipiʻiina e le atinaʻeina o polokalama polokalame faʻapitoa ma faʻaopoopoga i luga o le initaneti lea e faafaigofieina ai fefaʻatauaiga lelei ma nei mea faʻaoga. O le tuatusi sili ona lauiloa ile faʻaopoopoga i lenei itu o le Steam Inventory Helper. Sei o tatou aoao atili e uiga i le auala e galue ai le Fesoasoani Fesoasoani i le Opera browser.

Faʻaopoopo faʻaopoopo

O le faafitauli pito sili ona faigata i le faʻapipiʻiina o le Supam Helper Extended extension mo Opera, e leai se faʻamatalaga mo lenei masini. Ae, ae o loʻo i ai se faʻamatalaga mo le Google Chrome browser. E pei ona e iloa, o nei mea uma e lua o loʻo galulue i luga o le Blink engine, lea e mafai ai, pe a e manaʻo ai, ia tuʻufaʻatasia Google Chrome add-ons i Opera ma le fesoasoani o nisi togafiti.

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le Steam Helper Helper i Opera, muamua e tatau ona tatou faʻapipiʻi le Download Chrome Extension, lea e aofia ai Google Chrome faʻaopoopoga i lenei masini.

Alu i le autu Opera menu e faʻaaoga ai le autu autu a le masini, e pei ona faaalia i le ata i lalo.

Ona ulufale lea i le fesili "Download Chrome Extension" i le pusa saili.

Iʻuga o le lomiga alu i le itulau tatou te manaʻomia ni faʻaopoopoga.

I luga o le faʻaopoopoga itulau, kiliki i luga o le lanumeamata lanu meamata "Faʻaopoopo i le Opera".

O le faʻatulagaina o le faʻaopoopoga e amata, lea e na o ni nai sekone e tumau. I lenei taimi, o le kiliki lanu suiga mai le lanumeamata i le samasama.

A maea le faʻapipiʻi, ona toe foʻi lea o le ki lona lanu meamata, ma o le savali "Faʻatonuina" o loʻo faʻaalia i luga. I le taimi lava e tasi, e leai ni ata faaopoopo o loʻo aliali mai i le meafaigaluega, aua o lenei faʻaopoopoga o loʻo faʻapitoa i tua.

O lenei alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia o le Google Chrome browser. Le fesoʻotaʻiga mo le faʻaaogaina o le Fesoasoani Steam Inventory Fesoasoani ua i ai i le pito o lenei vaega.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, i luga o le itulau Fesoasoani Fesoasoani i Steam Itulau o lenei 'upega tafaʻilagi ei ai le "Install" button. Ae, a na tatou le maua mai le Download Chrome Faʻaopoopoga Faʻaopoopoga, o le a le mafai ona tatou vaʻaia. O lea, kiliki i luga o lenei ki.

A maeʻa ona sii mai, ua i ai se savali e iloa ai ua le atoatoa le faʻaopoopoga ona e leʻi sau mai luga mai le ofisa aloaia Opera. Ina ia mafai ai ma le lima, kiliki i le "Go" button.

Matou te ulufale atu i le Opera Browser Extension Manager. Suʻe le poloka ma le faʻalautele Fesoasoani Fesoasoani, ma kiliki i le "Install" button.

A maeʻa le faʻatulagaina lelei, o le a faʻaalia le ata o le fesoasoani i le Steam Inventory Helper extension i le laulau faʻalogo.

Ua faaopoopo nei mea faaopoopo ma sauni e alu.

Faʻapipiʻi le Fesoasoani Fesoasoani i Steam

Galue i le Steam Inventory Helper

Ina ia mafai ona amata galue i le Steam Inventory Helper extension, e tatau ona e kiliki i lana icon i le meafaigaluega.

A e muamua ulu atu i le faʻalautele Fesoasoani Fesoasoani, o loʻo i totonu o le faʻamaufaʻailoga. O le mea lea e mafai ai ona e mafai pe faʻamalosi nisi pātū, seti le eseesega tau i le taimi o se vave faʻatau atu, faʻatapulaʻa le numera o faʻasalalauga, faia suiga i le faʻaopoopoga o fesoʻotaʻiga, e aofia ai le gagana ma foliga vaaia, ma faia foi nisi numera.

Ina ia faia ia gaioiga autu i le faʻaopoopoga, alu i le "Offers Trade" tab.

O loʻo i totonu o le "Offshore Trade" tab e faia ai fefaʻatauaiga mo le faʻatau ma le faʻatau atu o mea taalo ma mea faʻapitoa.

Tuʻuina ma le Aveesea o le Fesoasoani Fesoasoani Faasao

Ina ia mafai ona faʻamalo pe aveese le faʻaopoopoga o le fesoasoani a le Steam Inventory Extend, mai le lisi autu o Opera, alu i le pule faʻaopoopo.

Ina ia aveese le Suʻa Fesoasoani Fesoasoani Lautele, tatou te mauaina se poloka i ai, ma i le tulimanu pito i luga o lenei poloka, kiliki i luga o le satauro. Faʻateleina le faʻateleina.

Ina ia faʻamalo le faʻaopoopoga, kiliki i luga o le "Lafoaʻi" button. I le taimi lava e tasi, o le a faʻaaogaina atoatoa, ma o le a aveesea lona faʻamalo mai le meafaigaluega. Ae, e mafai lava ona faʻaavanoa le faʻaopoopoga i soo se taimi.

E le gata i lea, i le Extension Manager, e mafai ona e natia le Fesoasoani Fesoasoani i Steam mai le meafaigaluega, tausia lona talaaga, faʻatagaina le faʻaopoopoga e aoina mai mea sese ma galue i se tulaga faalilolilo.

O le Fesoasoani Fesoasoani Faʻaopoopoga i le Faʻasalalau o se meafaigaluega taua tele mo i latou o loʻo faʻaaogaina le faʻatau ma le faʻatauina o mea tau taaloga. E sili atu le faʻaaogaina-faʻafefeoloaʻi ma aoga. O le faafitauli ogaoga i le Opera o le faʻapipiʻiina o lenei faʻaopoopoga, talu ai e le o faamoemoe e galue i lenei masini. Ae ui i lea, o loʻo i ai se auala e faʻafeiloaʻi ai lenei tapulaa tulaga ese, lea na matou faamatalaina auiliili i luga.