Auala e ave ai tupe mai Steam

E toʻatele tagata e faʻaaogaina le taʻaloga sili ona lauiloa e fiafia i le fesili - pe mafai ona aveʻesea tupe mai Steam? E matua moni lava lenei mea pe afai ua e pa'ūina se mea taugata ma ua e faʻatau atu. O le iʻuga, o loʻo i ai lau aofaiga tele i luga o le tupe a le Steam. Faitau e aʻoaʻo ai pe faapefea ona toesea tupe mai le Steam.

Faatasi ai ma le toina o tupe mai Steam e le faigofie. Ioe, e mafai ona e toe faafoi le tupe na faʻaaluina i le taaloga e te leʻi fiafia i ai. I le auala e toe faafoi ai tupe mo le taaloga i le Steam, e mafai ona e faitau i lenei tusiga. I lenei tulaga, e mafai ona e toe faafoi le tupe e le gata i lau atotupe Steam, ae i lau kata aitalafu. Afai e te manaʻo e teu tupe mai lau atotupe Steam, o le a ou feagai ma ni faʻafitauli.

E leai se faʻafesoʻotaiga saʻo o tupe mai le atotupe Steam i nisi o tala o le faʻaogaina o eletise eletise poʻo i se faletupe i luga o le upega tafailagi, o lea e tatau ai ona e faʻaogaina auaunaga a tagata faufautua. O le a latou faʻafesoʻotaʻi le tupe manaʻomia i lau atotupe, ma o le a manaʻomia le fesiitaiga i totonu ole vaʻa. O le ae manaomia le tuʻuina atu o le lisi, ma faia ai se ituaiga faʻafefe mai le atotupe i le atotupe Steam.

Aveesea o tupe mai Steam

E faʻapefea ona toesea tupe mai lau atotupe Steam, e mafai ona e faitau i lenei tusiga. O loʻo faʻamatalaina le faagasologa o le tuʻuina atu o tupe i se teugatupe faʻaeletoroni QIWI. Afai e te faʻaaoga isi faiga faʻaeletoroni poʻo se kata fai aitalafu, ona faʻapena tutusa lea o le faagasologa. E tatau foi ona e faaopoopoina se puluvaga i uo i Steam, ona tuu atu lea o mea ia te ia mo se aofaiga o tupe. E le gata i lea, o loʻo i ai se filifiliga ma le faʻatau mai o se meataitasi mai se tagata faufautua mo se aofaiga patino.

A maeʻa lena, o le tagata faufautua (kamupani poʻo le tagata) o le a faʻafeiloaʻi le tupe i lau teugatupe i fafo atu o le vaʻa. E tatau ona e amanaia o ia suiga e masani lava ona noatia i se komiti talafeagai, lea e faalagolago i manaoga o tagata faufautua. E masani lava, o le tele o le komiti e mai i le 30-40% o le tau fefaʻatauaiga (lea e tele lava). E mafai ona e maua se tagata faufautua tau inisiua o loʻo naunau e galue i ni uiga sili atu ona lelei. Matou te faʻamoemoe o le a oʻo i le taimi, o Steam o le a faʻalauiloaina ai le avanoa e toina ai tupe mai le atotupe e aunoa ma ni faʻafitauli. I le taimi nei, faatoa mafai ona e faʻaaogaina auaunaga a tagata faufautua - e leai se isi auala.

O lenei ua e iloa le auala e ave ai tupe mai Steam. Afai e te iloa nisi auala e ave ai tupe mai Steam, ona e tusitusi lea i totonu o le faʻamatalaga.