Auala e siaki ai le masini faaleotele leo i luga o le uila i le Windows 7

O le fatuina o se remix o se avanoa sili lea e faʻaalia ai ou tomai gafatia ma le gafatia e mafaufau tele ai i musika. O le aveina o le mea tuai, o pese uma ua galo, pe a manaʻomia, ma le mafai ona e faia se mea fou. Ina ia fatuina se remix, e te le manaʻomia se masini po o se mea faigaluega faʻapitoa, e manaʻomia lava le i ai o se komepiuta faʻatasi ma FL Studio.

O mataupu faavae o le fatuina o se fatu i le FL Studio

Muamua lava, e tatau ona e maua se fuafuaga, e ala i le mulimuli i lea mea, e mafai ona e fatuina se faasologa o se faasologa, e aunoa ma le faanenefu, lea o le a saoasaoa vave ma faafaigofie ai le faagasologa. O le a matou faamatalaina laasaga taʻitasi taʻitasi i le laasaga ma faʻamatalaga ina ia faigofie ai mo oe ona fatu lau lava fuafuaga mo le tusiaina o oe lava musika.

Filifiliga o le ala ma le sailiga mo ona vaega taʻitasi

O le faagasologa atoa e amata i le sailia o le pese poʻo le fati e te manaʻo e faʻafefiloi. O le a faigata tele mo oe ona galue ma se ala atoatoa, ma e tele lava ina faigata le vavaeese o leo ma isi (musika) vaega. O le mea lea, e sili ona lelei le mafaufau i le filifiliga sailiiliga remix faila. O vaega nei o le tuufaatasiga, mo se faʻataʻitaʻiga, leo leo, vaega o le paʻu, mea faigaluega. O loʻo i ai nofoaga e mafai ona e maua ai le mekasini-e te manaʻomia. O se tasi oi latou o le Remixpacks.ru, lea e tele faʻamaumauga o le tele o ituaiga o musika e aoina.

Filifili se fale talafeagai mo oe lava, download ma faagasolo i le laasaga e sosoo ai.

Download Remix Pack

Faaopopo ou lava aafiaga

O le isi laasaga o le fatuina lea o le ata atoa o ata. E faʻalagolago lava i ou mafaufauga. Laau, o le saoasaoa ma le siosiomaga atoa o le auala - o mea uma ia i ou lima. Aua le pipii i soo se faataitaiga patino o vitio po o tusiga, ae faataitai, faia e pei ona e fiafia i ai, ona e fiafia lea i le iuga. Sei o tatou tilotilo i ni nai vaega e tatau ona mafaufauina i lenei laasaga faavae o le faia o se remix:

  1. Filifili le taimi mo le tuufaatasiga. E tatau ona e filifilia se taamilosaga taatele mo le auala atoa ina ia foliga uma. Mo ituaiga taitasi ua filifilia lana lava tulaga tulaga ese. Afai e te matauina o leo poʻo isi vaega o le ala e le fetaui lelei i le taimi nei ma lau pati taʻavale, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻasaʻo vave. Ina ia faia lenei mea, ia na o le tuʻuina o ala i totonu o le lisi ma faʻasologa "Faʻalata".

    O le taimi nei ao faʻaloloa le ala, o le a faʻaitiitia le paʻu, ma pe a faʻapipiʻiina o le a faateleina. I lenei auala, e mafai ona e faʻaoga se ala patino i le saoasaoa o le isi.

  2. Tusi lau lava pese. E masani lava, ina ia fatuina ni musika, latou te faʻaaogaina le fati lava e pei o le uluai fatuga, na o le toe faʻafoʻi i se isi meafaifaʻaili e faʻaaoga ai le Studio Studio FL polokalama. Afai e te manaʻo e fai lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina masini faapitoa VST e aofia ai faletusi o faʻataʻitaʻiga o meafaifaʻaili leo musika. O synthesizers ma tagata e sili ona lauiloa e mafai ona mafaufauina: Harmor, Kontakt 5, Nesusi ma le tele o isi.

    Vaʻavaʻai: Polokalama VST sili ona lelei mo FL Studio

    E tatau ona e filifilia le mea faigaluega manaʻomia poʻo le faʻataʻitaʻiga, ona e alu loa lea "Lisi Piano" ma tusi lau lava pesega.

  3. Faia o pala ma laina paʻu. E toetoe lava leai se fatuga faʻaonapo nei e mafai ona faia e aunoa ma nei vaega. E mafai ona e fatuina se laina puʻamuʻu i ni auala se tele: i se lisi, i se taʻavale ta piano, poʻo se faʻafefe faʻafefe, o le auala faigofie lea. E tatau lava ona e alu i totonu ma filifili Piliki, Snare, Clap, HiHat ma isi van-shots, lea e faalagolago i ou mafaufauga ma ituaiga musika e te fatuina ai se remix. Ona e mafai lea ona e fatuina sau lava mea.

    Ae mo laina laina. O le tasi iinei e tutusa ma le fati. E mafai ona e faʻaaogaina se faʻapipiʻi poʻo se mea faʻapitoa, filifili le faʻataʻitaʻiga talafeagai i lea mea ma fatuina se ala i lalo o le taʻavale piano.

Faamatalaga

I le taimi nei o loʻo e maua uma auala o lau remix, e te manaʻomia e tuʻufaʻatasia i latou i se tulaga se tasi e faia ai se mea atoa. I lenei laasaga, o le a manaʻomia ona e faʻaaogaina eseʻesega ma faʻavasega i vaega taʻitasi o le tuufaatasiga, ina ia latou foliga mai o se tasi atoa.

E tatau ona amata le faʻaitiitiga mai le tufatufaina o laina taʻitasi ma meafaifaʻaili i se isi alalaupapa fefiloi. Faamolemole ia matau o le vaega o le paʻu atonu e aofia ai mea faigaluega eseese ma samples, o le mea lea o meafaifaaili taitasi o iai e tatau foi ona tuu i luga o se auala eseese.

A maeʻa ona e faʻaaogaina elemene taʻitasi o lau musika, e tatau ona e alu i le vaega mulimuli - faʻaaogaina.

Faiaʻoga

Ina ia ausia se leo maualuga, e tatau ona faʻatautaia mea ua uma ona maua. A o faagasolo lenei faagasologa, o le ae manaomia le faʻaogaina o meafaigaluega e pei o se compressor, se mea e faʻaogaina ai, ma se mea e faʻagata.

E tatau lava ona totogi le taulaʻi i le masini, aua o le mea moni lava ona o lenei mea e faigofie ai ona e aveesea le leo o se meafaigaluega faapitoa i se vaega faapitoa o le ala pe faia le atotuʻu i le faaiuga, o le a le mea e fai ma le lima o se tau faʻaalu i taimi ma taumafaiga.

Faitau atili: Faʻamaumauga ma faʻatautaia i le FL Studio

I le taimi lenei, o le faagasologa o le fatuina o se remix ua uma. E mafai ona e faʻasaoina lau poloketi i se auala faigofie mo oe ma tuʻuina atu i le fesoʻotaʻiga pe tuʻuina atu i uo e faʻalogo. O le mea autu - aua e te mulimuli i mamanu, ae faʻaaoga lou lava mafaufauga ma le faʻataʻitaʻiga, ona e mauaina lea o se mea tulaga ese ma lelei.