Faatonuga mo le fatuina o se taavale e mafai ona faʻaauau i luga o le Windows

O le auina atu o feau i uo i le faʻavae o fesoʻotaʻiga lautele VKontakte o se mataupu e sili ona vevela i le asō, ona o lenei punaoa ua faʻaaogaina mo tupe maua, o loʻo galue e avea o se faʻasalalauga faatosina. Peitai, e oʻo lava i le i ai o se manatu mo le lafoina, ona o le maualuga o le puipuiga o le site, e faigata tele ona faʻaaoga.

Upegalagi

O le atoatoaga o le 'upega tafaʻilagi VKontakte e faʻatagaina ai oe e faʻaaogaina auala eseese e tolu i le taimi e tasi, faʻavae i luga o avanoa ma mea e te manaʻo ai. Ae ui i lea, e tusa lava po o le a le metotia na filifilia, o lou faʻalilolilo patino atonu e mafai ona vaʻaia i se isi taimi e taofia ai.

Metotia 1: VK Fesoasoani

Ina ia faatulaga le lafoina o savali i tagata i luga o lau lisi o au uo, e mafai ona e suʻeina i le faʻaaogaina o le auaunaga lona tolu. I lenei tulaga, o le punaoa o loʻo fesiligia o le a manaʻomia ai oe e tuʻuina atu lau avanoa i lau teugatupe, o lea pe faʻalagolago i ai pe leai - filifili mo oe lava ia.

Manatua: I soʻo se tulaga, e sili ona lelei le faʻaaogaina o faʻamatalaga sese mo le tufatufaina atu, lea e le tatau ona leiloa i le lumanaʻi.

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a VK Fesoasoani

  1. I lalo o le pepa "Faʻatasi" faʻaaoga le ki "Faamauina".
  2. Faatumu le fanua ua saunia, saunia lau tuatusi imeli ma le upega tafaoga mo le faatagaga mulimuli i luga o le saite.

    Manatua: E le manaʻomia le faʻamaoniga a le imeli.

  3. A maeʻa le resitala ma kiliki i luga o le sooga "Faʻatasi", faʻatumu ia matāupu tusiga e tusa ai ma faʻamaumauga ua uma ona faʻamau.
  4. A maeʻa lena, i le taimi e amata ai le 'auʻaunaga, kiliki i le laina "Faʻamatalaga" i le pito i luga luga o le komiti puleaina.
  5. I poloka "VK Tupe Maua" Kiliki le faailoga faʻailoga sili atu.
  6. O le isi laasaga o le tusitusiga tuʻuina atu, kiliki i luga o le sootaga o loʻo faʻaalia i le lanumoana.
  7. Faʻamaonia le tuʻuina atu o auaunaga i lau teugatupe VKontakte.
  8. Filifili ma kopi kopi o lau pusa tuatusi o le sailiga.
  9. Pasia le kopi o le amio na tuʻuina i se laina avanoa i le VK Fesoasoani service site ma kiliki "Tie".
  10. O le ae iloa e uiga i le manuia o le fesoʻotaʻiga faʻapitoa pe a faʻapea "VK Tupe Maua" o le a aliali mai se saini "Na maua e Token" ma le mafai ona aveese.

I le maeʻa ai o sauniuniga o le auaunaga mo le faʻasoaina atili, e mafai ona e amata lafoina ni feʻau.

  1. Faʻaaoga le lisi autu o le 'upega tafaʻilagi, alu i le itulau autu.
  2. Faaaogaina o poloka "Filu" Siaki le atigipusa i tafatafa o uo e fetaui ma tulaga maʻoti, tusa pe o le tane poo le initaneti. Aumai le autu o lenei tusiga, e sili ona lelei le kiliki "Uma".
  3. E mafai ona e tutoatasi pe setiina tagata e faʻaoga i le poloka "Lisi o le Uo".
  4. Faatumu le laufanua autu autu "Tusi lau savali", e faʻaaogaina e fai ma faavae o le feʻau tusitusia talafeagai.
  5. Pe a uma ona kiliki se ki "Auina atu" o le a lafoina loa le feau i au uo uma oe na e taʻua muamua.

    Faʻaaliga: Ona o le vave lafoina o lau itulau, o le masini otometi puipuia o VKontakte e mafai foi ona poloka lau itulau.

Faamolemole ia matauina o imeli uma o le a auina atu e avea ma sui o lau itulau, ma o lenei mea, i le isi itu, e ono paʻu i le taofia o lau teugatupe mo le feʻaveaʻi, pe afai o faitioga tutusa e sau mai se numera faagaeetia o tagata faaaoga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faitio i le itulau VK

Metotia 2: Masina Meli

Matou te ufiufi le autu o le meli i le tele o auiliiliga i se isi tusitusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, faafetai lea e mafai ona e lafoina atu ai se feau i soʻo se tagata faʻaaoga i luga o le VK site. E faapena foi mo tagata mai lau lisi o au uo.

Faitau atili: Faʻafefea ona faia se faletusi VK

Metotia 3: Fausia se talanoaga

Na o le pau lava le auala mo le auina atu o savali tele i uo, ua saunia e tulaga masani o le fesootaiga lautele VKontakte, o le faʻaaoga lea o le tele-dialog. Faafetai i le talanoaga, e le gata ina mafai ona e auina atu savali i uo, ae ia tuufaatasia foi mo le tele o fesootaiga.

  1. Ina ia tusa ai ma faatonuga, tatala le talanoaga fatufatuga talanoaga ma i le tulaga o le filifilia o tagata auai, filifili na oi latou o loo manaomia le auina atu o se savali.

    Faitau atili: Faʻapefea ona fatuina se talanoaga VK

  2. A maeʻa le faia o se fefaʻatauaʻiga fou, tusi se savali e tatau i uo taitasi ona maua.

    Faitau atili: Faʻapefea ona tusia se feʻau VK

Ole faʻafitauli sili o lenei metotia iinei o le mafai lea ona poloka lau itulau pe afai e faitio a latou uo e uiga i le vaʻaia. E le gata i lea, o le numera o uo e faaopoopo i le talanoaga i le taimi lava lea e gata i le 250 tagata.

Telefoni feaveaʻi

O le telefoni feaveaʻi, faʻapea foi ma le atoatoaga o le gagana, e le maua ai avanoa e faʻatatau i le auina atu o imeli tele i tagata faʻaoga. Ae ui i lea, e mafai ona e faʻaalia i le fatuina o se talanoaga e ala i le faʻapipiʻiina o tagata saʻo i le tele-dialog.

Manatua: I luga o masini feaveaʻi, o le auala na faʻamatalaina e na o le pau lea o le filifiliga talafeagai.

  1. I le faʻaaogaina o le pito i lalo o le fola, tatala le dialog and click on the icon plus in the upper right corner of the screen.
  2. I le lisi, filifili le aitema "Fausia se talanoaga".
  3. Siaki le atigipusa i tafatafa o tagata saʻo, faʻaaoga le faiga suʻesuʻe pe a manaʻomia. Ina ia faamaea le faagasologa o le fatuina o se talanoaga fou, kiliki i luga o le faailoga faatasi ai ma se siaki i le pito i luga.
  4. A maeʻa lena mea, e tatau lava ona e auina atu le savali na manaomia i totonu o le talanoaga fou.

O faʻamatalaga lava e tasi e talafeagai i lenei auala na matou faʻaalia i se auala tali tutusa mo le upega tafaʻilagi. E le gata i lea, e tatau ona e manatu e mafai e tagata faʻapitoa ona tuua le talanoaga e aunoa ma ni tapulaa, o le mea lea e te le maua ai le avanoa e toe tufatufa ai.