Suia lanu o le gagana i le PowerPoint


O le Adobe Flash Player plugin o se meafaigaluega taua e manaʻomia mo tagata suʻesuʻe ina ia mafai ona taʻalo Flash content: taaloga i luga o le initaneti, vitiō, lipine leo ma isi. O le asō tatou te tilotilo i se tasi o faafitauli sili ona taatele lea e le o faʻaogaina ai le Flash Player i lau komepiuta.

E tele mafuaʻaga e le faʻapipiʻi ai le Flash Player i luga o se komepiuta. I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoaina mea sili ona taatele, ma fofo.

Aisea e le faʻapipiʻi ai le Adobe Flash Player?

Mafuaʻaga 1: faʻatautaia o sailiga

I le avea ai o se tulafono, e le faʻalavelave tagata suʻesuʻe i le faʻapipiʻiina o Adobe Flash Player, ae afai o loʻo e feagai ma le mea moni e le manaʻo le polokalama lenei e faʻapipiʻi i luga o lau komepiuta, e tatau ona e tapunia uma i luga o lau komepiuta ma faʻatautaia le masini komepiuta.

Mafuaʻaga 2: faʻalavelave faʻaletonu

O le isi mafuaaga lauiloa mo le faʻapipiʻiina o le Adobe Flash Player i luga o se komepiuta o le faʻaaogaina o le polokalama. I lenei tulaga, e na ona e toe manaʻomia le toe amataina o le komepiuta, pe a uma ona foia le faafitauli.

Mafuaʻaga 3: Faiga Faʻapipiʻi Suʻesuʻe

Talu ai ona o le galuega autu a le Flash Player e tatau ona galue i tagata sailiili, ona tatau ai lea ona talafeagai le lomiga o upega tafaʻilagi i le taimi o le faapipiiina o le plug-in.

Faʻafefea ona faʻafou Google Chrome

Faʻafefea ona faʻafou Mozilla Firefox

Auala e faafou ai Opera

A maeʻa ona toe faʻaleleia lau sailiga, e fautuaina oe toe toe amata lau komepiuta, ona e taumafai lea e faʻapipiʻi Flash Player i lau komepiuta.

Mafuaaga 4: Faʻasaʻo le Faʻasalalauga

A e alu i le itulau Flash download o le Flash Player, o le a faʻaalia e le tino le saʻo saʻo o le pusa tufatufaina e tusa ai ma lau faʻamatalaga o le faʻaogaina o le polokalama ma le masini faʻaogaina.

Totogi le itulau download i le itu tauagavale o le faamalama ma siaki pe a saʻo ona faʻamalamalamaina e le 'upega tafaʻilagi ia laina. Afai e tatau ai, kiliki le ki. "Manaomia le Flash Player mo se isi komepiuta?", a maeʻa ona e manaʻomia lea e download le version o le Adobe Flash Player e fetaui ma ou manaʻoga.

Mafuaʻaga 5: Old Version Feteʻenaʻiga

Afai o loʻo i ai i lau komipiuta se mea tuai o le Flash Player, ma e te manaʻo e faʻapipiʻi se mea fou i le pito i luga, e tatau ona e aveese muamua le mea tuai, ma e tatau ona e faia atoa.

Faʻafefea ona aveese le Flash Player mai le komepiuta

A uma ona e faʻamaeʻa le aveeseina o le tuai o le Flash Player mai lau komepiuta, toe amata lau komepiuta, ona taumafai lea e toe faʻapipiʻi le masini i lau komepiuta.

Mafuaaga 6: Fesoʻotaʻiga Initaneti lē mautonu

A e downloadina le Flash Player i lau komepiuta, e te siiina le initaneti, lea e muaʻi faʻalauiloaina le Flash Player i lau komepiuta, ma na o le taimi e alu ai i le faʻatulagaga faʻapipiʻi.

I lenei tulaga, e tatau ona e mautinoa o loʻo i ai i lau komepiuta se sootaga mausali ma maualuga televave i luga o le initaneti, lea o le a mautinoa ai e vave ona maua e le Flash Player i lau komepiuta.

Mafuaaga 7: Faʻasalaga Faʻafitauli

Afai e te faʻatautaia le Flash Player i le tele o taimi, ona mafai loa lea ona tupu se mea e tupu ona o le faʻatulagaina o le tele o faagasologa.

Ina ia siaki lenei mea, tamoe le faamalama Task Manager piano pipiʻi Ctrl + Shift + Escona i ai lea i le faamalama e tatala, siaki pe oi ai ni faiga faʻafefe e fesootai ma le Flash Player. Afai na e mauaina ia faiga tutusa, kiliki-saʻo i luga oi latou taʻitasi ma i totonu o le lisi faʻaalia o tala e filifili ai le mea "Aveese le galuega".

A maeʻa nei laasaga, toe taumafai e tamoe le faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi le Flash Player i lau komepiuta.

Mafuaaga 8: Faʻailogaina o afifi

E ui e le seasea lava, ae mafai e le antivirus i luga ole komepiuta ona ave le Flash Player mo le gaoioiga viral, taofia le faalauiloaina o ana faagasologa.

I lenei tulaga, e mafai ona e foia le faafitauli pe a maeʻa le galuega a le antivirus mo ni nai minute ona toe taumafai lea e faʻapipiʻi le Flash Player i lau komepiuta.

Mafuaʻaga 9: Faʻatinoina o le Virus Action

O le mafuaaga lenei i le nofoaga mulimuli lava, aua o se mea sili ona le masani ai, ae afai e leai se tasi o metotia na faʻamatalaina i luga ua fesoasoani ia te oe e faaleleia ai le faafitauli i le faʻapipiʻiina o le Flash Player, e le mafai ona e tusia.

Muamua lava, o le ae manaʻomia le faʻatinoina o se faiga faʻapitoa mo faʻamalosi e ala i le faʻaaogaina o lau anti-virus poʻo se aoga faʻapitoa ole togafitiga ole Dr.Web CureIt.

Tasi Dr.Web CureIt

Afai, a maeʻa le suʻega, ua iloa le taufaamatau, e tatau ona e faʻaaogaina, ona toe amata lea o le komepiuta.

E le gata i lea, o se filifiliga, e mafai ona e taumafai e faʻatino le faagasologa o le toe faʻaleleia o le tino, toe foʻi le komipiuta i le taimi na leai ni faafitauli i lana galuega. Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi autu "Lisi Pulea", faʻatutu i le tulimanu pito i luga o le tulimanu le faʻaaliga o le faʻaaliga "Ata Laiti"ona alu lea i le vaega "Toe Maua".

Tatala le mea autu "Toe faʻafoʻiina o le Polokalama"ona filifili lea o le nofoaga talafeagai e toe faʻafoʻi, lea e pau i le aso e galue ai le komepiuta masani.

Faamolemole ia matau o le Toe faafoiina o Mea e le aafia ai na o faila faila. O le vaega totoe o le galuega a le komepiuta o le a toe faafoi i lau vaitau filifilia.

Afai ei ai a oe lava fautuaga mo le faʻapipiʻiina o faafitauli i le faʻapipiʻiina o le Flash Player, taʻu mai ia i matou i totonu o faʻamatalaga.