Sui le igoa o le tagata i le Windows 7

O nisi taimi ei ai tulaga e te manaʻomia ai le suia o se igoa o iai i le komepiuta. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ono tulaʻi mai se manaʻoga pe afai e te faʻaaogaina se polokalama e naʻo le igoa o le igoa e igoa i Cyrillic, ma o lau tala ei ai le igoa i le Latina. Sei o tatou sailia le auala e suia ai le igoa o le tagata i luga o se komepiuta ma le Windows 7.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona tape se faʻailoga faʻapipiʻi i le Windows 7

Igoa Igoa Igoa Suiga Filifiliga

E lua filifiliga mo le faia o le galuega. Muamua, e faigofie tele, ae e mafai ona e suia le igoa o le igoa faʻailoga i luga o le ata faʻafeiloaʻi, i "Lisi Pulea" ma le lisi "Amata". O lona uiga, ua na o se suiga vaaia o le igoa o faʻamatalaga faʻaalia. I lenei tulaga, o le a tumau le igoa o le faletupe, ma mo le polokalama ma isi polokalame, e leai se mea o le a suia. O le filifiliga lona lua e aofia ai le suia e le gata o le faaaliga i fafo, ae ia toe faaigoa foi le faletupe ma suia ia tusi resitala. Ae, e tatau ona maitauina o lenei auala e foia ai le faafitauli e sili atu ona faigata nai lo le muamua. Seʻio tatou tilotilo totoa i nei mea uma e lua ma auala eseese e faʻaaogaina ai.

Metotia 1: Vaaia o le igoa o le tagata e ala i le "Panel Control"

Muamua, matou te mafaufau i se faʻamatalaga faigofie, e naʻo se suiga vaaia o le igoa o le tagata e faʻaaoga. Afai e te suia le igoa o le teugatupe o loʻo e nofo ai i le taimi nei, ona e le manaʻomia lea ona i ai le pule tau pulega. Afai e te fia toe faaigoa se isi faʻamatalaga, e tatau ona e maua avanoa faʻapitoa.

  1. Kiliki "Amata". Alu i "Lisi Pulea".
  2. Sau i totonu "Faʻamatalaga a Tagata Uma ...".
  3. Vaʻai nei i le vaega o faʻamatalaga.
  4. Afai e te manaʻo e suia le igoa o le teugatupe o loʻo e i ai i le taimi nei, kiliki "Suia o lau igoa o tala".
  5. E tatala le meafaigaluega "Suia lou igoa". I lona na o le malae, ulu i le igoa e te fia vaai i ai i le faamalama fiafia pe ae faʻagaoioia le polokalama poʻo le lisi "Amata". Ina ua uma lena kiliki Faaigoa.
  6. O le igoa o le teugatupe ua suia i le mea e manaʻo ai.

Afai e te fia toe faaigoaina se talaaga e le o iai i le taimi nei, ona ese lea o le taualumaga.

  1. A e galue faʻatasi ma le pulega, i totonu o le faʻamatalaga o faʻamatalaga, kiliki "Pulea se isi teugatupe".
  2. E tatalaina se atigi ma se lisi o faʻamatalaga uma e faʻaaoga ai tagata i totonu o le polokalama. Kiliki le ata o le tasi e te manao e toe faaigoa.
  3. A uma ona e ulufale i le faʻailoga faʻaali, kiliki "Suiga le Igoa o le Tala".
  4. O le a tatala toetoe lava tutusa lava le faamalama lava lea na ma matauina muamua pe a toe lauiloa a tatou lava tala. Ulufale le igoa o le manaʻoga manaʻomia i le fanua ma faʻaaoga Faaigoa.
  5. O le igoa o le tala filifilia o le a suia.

E taua le manatuaina o gaoioiga o loʻo i luga o le a na o se suiga i le faʻaaliga vaaia o le igoa o le tala i le mata, ae le o se suiga moni i le polokalama.

Metotia 2: Faaigoa lau teugatupe e faʻaaoga ai meafaigaluega faʻapitonuʻu ma Groups

O lea, seʻi o tatou vaʻavaʻai i laasaga e manaʻomia pea e oe e sui atoa ai le igoa o le teugatupe, e aofia ai le toe faʻailogaina o le faila o le faʻaaogaina ma faia suiga i le resitala. Ina ia faia uma taualumaga nei, e tatau ona e ulufale i le polokalama i lalo o se isi teugatupe, o lona uiga, e le oi lalo ole tasi e te manao e toe faaigoa. I lenei tulaga, o lenei talaaga e tatau ona i ai aia tatau.

  1. Ina ia ausia le galuega, muamua, e tatau ona e faia le manipulations na faamatalaina i totonu Metotia 1. Ona valaʻau lea o le meafaigaluega "Tagata faʻaoga ma faʻalapotopotoga i le lotoifale". E mafai ona faia lenei mea e ala i le ulufale atu i le poloaiga ile faamalama Taumafai. Kiliki Manumalo + R. I totonu o le laufanua o loʻo taʻavale, faʻaoga:

    lusrmgr.msc

    Kiliki Ulufale poʻo "Lelei".

  2. Mata "Tagata faʻaoga ma faʻalapotopotoga i le lotoifale" vave tatalaina. Ulufale i le tusi "Tagata faaaoga".
  3. O se faamalama e tatalaina i se lisi o tagata faaaoga. Saili le igoa o le talaaga e toe faʻailogaina. I le kalafi "Igoa atoa" le igoa vaaia, lea na matou suia i le metotia talu ai, ua uma ona lisiina. Ae o le taimi nei tatou te manaʻomia le suia o le taua i le koluma "Igoa". Kiliki lelei (PKM) i le igoa o le talaaga. I le lisi, filifili Faaigoa.
  4. Ua amata ona galue le igoa igoa o le tagata faaaoga.
  5. Faʻamau i totonu o lenei fanua le igoa e te manatu e talafeagai, ma lolomi Ulufale. A maeʻa le igoa fou i le nofoaga e tasi, e mafai ona e tapunia le faamalama "Tagata faʻaoga ma faʻalapotopotoga i le lotoifale".
  6. Ae e le o mea uma. E manaʻomia ona suia le igoa o le faʻaiuga. Tatala i luga "Saili".
  7. I le pusa o le tuatusi "Saili" tietie i auala nei:

    C: Tagata faaaoga

    Kiliki Ulufale pe kiliki le aū i le taumatau o le fanua e ulufale ai i le tuatusi.

  8. Ua tatalaina se lisi lea e i ai igoa o tagata e faaaogaina ma igoa tutusa. Kiliki PKM i le tusi e tatau ona toe faʻaigoa. Filifili mai le lisi Faaigoa.
  9. E pei o le tulaga o taga i le faamalama "Tagata faʻaoga ma faʻalapotopotoga i le lotoifale", o le igoa ua amata ona galue.
  10. Ulufale le igoa e manaʻomia i totonu o le galuega galue ma lolomi Ulufale.
  11. O le taimi nei ua toe faʻaigoa le faʻailoga e tatau ai, ma e mafai ona e tapunia le faamalama oi ai nei "Saili".
  12. Ae e le o mea uma. E tatau ona tatou faia ni suiga faapitoa i Ofisa Resitala. Ina ia alu i ai, valaau le faamalama Taumafai (Manumalo + R). Faʻamau i le fanua:

    Regedit

    Kiliki "Lelei".

  13. Mata Ofisa Resitala faʻaalia. I lona itu agavale o ki tusi e tatau ona faʻaalia i le tulaga o laupepa. Afai e te le vaʻaia i latou, ona kiliki lea o le igoa "Komipiuta". Afai o mea uma lava e faʻaalia, ia e lafoaʻia lenei laasaga.
  14. A uma ona faʻaalia igoa o igoa, alu faʻatasi i le laupepa. "HKEY_LOCAL_MACHINE" ma "TUSI TAUSI".
  15. O se lisi lapoa o faʻamaumauga, o ona igoa ua faatulagaina i le faasologa o le pi faitau, tatala. Suʻe le faʻailoga i le lisi "Microsoft" ma alu i ai.
  16. Ona alu lea i igoa "Windows NT" ma "CurrentVersion".
  17. A maeʻa ona e alu i le faila mulimuli, o le a toe tatalaina se lisi tele o faʻamaumauga. Sau i totonu vaega "Lotu Faʻapitoa". O le tele o laupepa e aliali, o le igoa e amata ile "S-1-5-". Faʻaauau filifiliga filifili taitasi. A uma ona filifili i le itu taumatau o le faamalama Ofisa Resitala o se faasologa o laina o manoa o le a faʻaalia. Faʻalogo lelei i le parakalafa "ProfileImagePath". Vaavaai i lana pusa "Taua" ala i le toe faʻaigoaina o le faila ao le i suia le igoa. E faapena foi ona faia i pusa taitasi. A maeʻa ona e mauaina le parakalafa tutusa, faʻa-lua-kiliki.
  18. O se faamalama e aliali mai "Suia o le measina manoa". I totonu o le fanua "Taua"E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le auala tuai i le faila o loʻo faʻaaogaina o loʻo i ai. E pei ona matou manatuaina, o lenei tusi sa toe faʻauluina ma le lima i totonu "Saili". O le mea moni, o le mea moni i le taimi nei, o sea tusi e leai lava.
  19. Suia le tau i le tuatusi o iai nei. E faia lenei mea, pe a uma le slash e mulimuli i le upu "Tagata faaaoga", ulufale i le igoa fou o le igoa. Ona e lolomiina lea "Lelei".
  20. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le taua o le parakalafa "ProfileImagePath" i Ofisa Resitala suia i le taimi nei. E mafai ona e tapunia le faamalama. A uma lena, toe amata le komipiuta.

Faʻamaumauga atoa ua maeʻa maeʻa. O lea o le igoa fou o le a faʻaalia e le gata i le vaai, ae o le a suia mo polokalame uma ma auaunaga.

Metotia 3: Faaigoa lau tala i le faʻaaogaina o le Meafaigaluega Pulea Userpasswords2

Ae paga lea, ei ai taimi o le faamalama "Tagata faʻaoga ma faʻalapotopotoga i le lotoifale" ua taofia le suia o igoa igoa. Ona mafai lea ona e taumafai e foia le galuega o le toe faaigoaina atoa e faʻaaoga ai le meafaigaluega "Pulea le usitaiword2"lea e ese lona taua "Faʻamatalaga a Tagata Uma".

  1. Valaau le meafaigaluega "Pulea le usitaiword2". E mafai ona faia lenei mea i le faamalama Taumafai. Auai Manumalo + R. Ulufale i le fanua aoga:

    pulea le faʻaaogawords2

    Kiliki "Lelei".

  2. O loʻo amata le atigi faʻamaumauga o tala. Ia mautinoa e siaki i luma o le mea "Manaomia le ulufale igoa" " sa i ai se faailoga. Afai e leai, ona faʻapipiʻi lea, a leai o le a le mafai ona e faʻaoga atili. I poloka "Tagata faaaoga o lenei komepiuta" Filifili le igoa o le talaaga e toe faʻaigoaina. Kiliki "Meatotino".
  3. O loʻo tatala matala o atinaʻe. I vaega "Tagata" ma "Igoa Igoa" Faʻamatalaga o tala o loʻo i ai mo le Windows ma le faʻaaliga vaaia mo tagata faʻaoga.
  4. Taʻu i totonu o le fanua na tuʻuina atu le igoa lea e te manaʻo e suia igoa o loʻo iai. Kiliki "Lelei".
  5. Tapuni le mea faigaluega "Pulea le usitaiword2".
  6. O lea e tatau ona e toe faʻailogaina le faila faʻapipiʻi i "Saili" ma faia suiga i le resitala e ala i le mea tonu e tasi o le algorithm lea na faamatalaina i totonu Metotia 2. A maeʻa nei laasaga, toe amata le komepiuta. Faʻamatalaga faʻamaufaʻailogaina uma e mafai ona mafaufauina maeʻa.

Matou te manatu o le igoa o le igoa i le Windows 7 e mafai ona suia, e le gata i le vaaiga pe a faʻaalia i luga o le mata, ma atoatoa, e aofia ai lona malamalamaga e ala i le faʻaogaina o polokalama ma polokalama faʻa-tolu. I le mataupu mulimuli, toe faaigoa i "Lisi Pulea", ona faatino lea o taga e suia ai le igoa e faʻaaoga ai meafaigaluega "Tagata faʻaoga ma faʻalapotopotoga i le lotoifale" poʻo "Pulea le usitaiword2"ona suia lea o le igoa o le faila i le initaneti "Saili" ma faʻamautu le resitala o le polokalama ma toe toe faʻafou le komepiuta.