Puleaina o le leo i le komepiuta i le Windows 7

Faatasi ai ma polokalame na fatuina mo le faʻatusatusaina o le Ata Tifaga 4D, se faʻataʻatiaga lautele o le CG-oloa faʻatasi ma le tele o faʻataʻitaʻiga talafeagai, e tu i fafo.

Cinema 4D Studio i le tele o auala e pei o le 3ds Max, ma i nisi itu e sili atu nai lo le monster mai Autodesk, o loʻo faʻamatala ai le lauiloa o le polokalama. O le televise a le Cinema e mafai ona faamalieina ai soʻo se manaʻoga e fatuina ata faakomepiuta. O le mafuaʻaga lea e matua faigata tele ai lona atinaʻe, o le tele o atigipusa, igoa ma faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻavaivai ai le tagata faʻaaoga. Ae ui i lea, e saunia e le au atinaʻe a latou fanau i faʻamatalaga auiliili ma vasega vitio, e le gata i lea, e oo lava i le demo demo version ei ai se lisi a le gagana Rusia.

Ae e te lei alu i le gaioiga o lenei polokalame, e taua le maitau o le Cinema 4D Studio "ua lelei" ma le tele o vaega e tolu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga a le fausiaina i le Cinema 4D ua faʻatulagaina e galulue ma faila a Archicad, ma o fesoʻotaʻiga ma le tusitusi ma Houdini e lagolagoina. Sei o tatou liliu atu i le toe iloiloga o galuega sili ona taua o lenei potu.

Vaʻai foi: Polokalame mo le faʻaleleiina o ata 3D

3D faataitai

O mea taua uma na faia i le Cinema 4D ua liua mai faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi e faʻaaoga ai meafaigaluega o le faʻataʻitaʻiina o polygonal ma le faʻaaogaina o vailaʻau eseese. E faʻaaogaina foi vaʻavaʻa e foafoa ai mea faitino, lea e maua ai le maualuga, faʻasalaga, faʻasologa tutusa, ma isi suiga.

O loʻo i ai i le polokalame le mafai ona faʻaaogaina faʻamalosiina o galuega - faʻaopoopoga, toesea ma faʻasoa faʻamatalaga muamua.

O le Cinema 4D ei ai se meafaigaluega tulaga ese - o se peni polygonal. O lenei mea e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻia le geometry o le mea faitino e pei o loʻo tusia i le penitala. Faatasi ai ma lenei meafaigaluega, e mafai ona e vave gaosia ma faasaʻo fomaʻi po o bionic forms, mamanu ma mamanu e tolu-dimensional.

Faatasi ai ma isi galuega talafeagai i le galuega ma le polokalama o le meafaigaluega "naifi", lea e mafai ai ona e faia ni pu i le paʻu, oti ni vaalele pe faia foi se faʻaoga i luga o le ala. E oo lava i le Cinema 4D ei ai le galuega o le vali ma se pulumu i luga o le mea o se mea, lea e maua ai le faaletonu i le faʻaoga o le mea faitino.

Fausiaina o meafaitino ma le faʻaogaina

O le ata tifaga 4D ei ai foi ona lava uiga i lona gaosiga ma le paolo algorithm. I le fatuina o meafaitino, e mafai e le polokalama ona faʻaogaina faila faila fai, mo se faʻataʻitaʻiga, i Photoshop. O le faʻataʻitaʻiga o mea faʻatagaina e mafai ai e oe ona pulea le susulu ma mafaufau i itu o nisi o papa i se tasi o laina.

I le Cinema 4D, o loʻo faʻatinoina se faʻatinoga lea o le a faʻaalia ai le ata o se ata moni i le taimi moni e aunoa ma le faʻaaogaina o se tali. E mafai e le tagata faʻaoga ona faʻaaogā se vali muamua poʻo se mea faʻapipiʻi ma le pulumu, e faʻaaoga ai le tomai e valiina i ni auala eseese i le taimi e tasi.

Sini o le vaega

O le Cinema 4D o loʻo i ai se meafaigaluega faʻaaogaina o le malamalama faʻale-natura ma le faʻanoanoa. E mafai ona fetuʻunaʻi le susulu, faʻaaogaina ma le lanu o le moli, faʻapea foʻi le maualuga ma le faʻasalalau o ata. O faʻamalamalamaga o le malamalama e mafai ona faʻatulagaina i tulaga faaletino (lumens). Mo se faʻamatalaga manino atili o le vaaiga, o le malamalama o punaoa ua tuʻuina atu i ai le malamalama ma le pisa.

O le faʻaaogaina o faʻamalamalamaga o le malamalama o le lalolagi, e faʻaaogaina ai le tekonolosi o le lalolagi atoa, i le amanaʻiaina o amioga a le moli uila e atagia mai luga. E avanoa foi le tagata faʻaoga e faʻafesoʻotaʻi le HDRI-kata mo le faʻatofuina o le vaaiga i le siosiomaga.

I le Cinema 4D Studio o loʻo faʻaalia ai se uiga manaia lea e fatuina ai se ata faʻavae. E mafai ona fetuʻunaʻi le aʻafiaga o le leo i le taimi tonu, o lea ia fatuina se isi auala faʻatasi ma ia pe a tuʻuina atu.

Taaloga

O le fatuina o animation o se faiga multifunctional lea ua sili atu ona gauai i le Cinema 4D. O le taimi faʻatulagaina o loʻo faʻaaogaina i le polokalama e mafai ai e oe ona pulea le tulaga o mea taʻitasi faʻafiafiaina i soo se taimi.

I le faʻaaogaina o le animation ole animated animation, e mafai ai ona e pulea lelei le gaioiga o mea eseese. O motuga e mafai ona tuʻufaʻatasia i fesuiaiga eseese, faʻalavelaveina pe faʻaopoopoina faʻasologa o mamanu. I le Cinema 4D, e mafai ona fetuutuunai le leo ma faʻafetaui ma nisi o faagasologa.

Mo nisi polokalama ata vitio talafeagai, e mafai e le tusiata tusiata ona faʻaogaina ni mea faʻapitoa e faʻaalia ai le ea ma le tau, faʻaogaina o mata, tino malosi ma tino vaivai, ma isi mea faʻapitoa.

Na faaiʻuina se aotelega puupuu o le Cinema 4D. E mafai ona e tauaofai mea nei.

Faʻapitoa:

- Faʻasalalau o lisi faʻaola
- Faʻalagolago i se tele o faʻasologa ma fegalegaleaiga ma isi tusi talosaga
- Faʻatino mea faʻapitoa faʻataʻitaʻiga polygonal
- Faʻasalaga talafeagai o le fatuina ma le teuteuina o laina
- Faʻasalalauga masani lautele mo mea moni
- Faʻafaigofie ma faʻamalosia le malamalama algorithm
- Malosiaga e fatuina ai le malosi ole ala
- Meafaigāluega faʻapitoa mo le fatuina o le tolu-animation animation
- Le i ai o se faʻavae faʻapitoa mo le natura o ata vitio

Faʻafitauli:

- O le saolotoga e leai sona taimi
- O le faʻafitauli faigata ma le tele o galuega
- Illogical algorithm mo le matamataina o le faʻataʻitaʻiga i le matafaga
- O le aʻoaʻoina ma le faʻafetaui i le atinaʻe o le a faʻaalu se taimi

Faʻataʻitaʻi kopi o le Cinema 4D

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻamatalaga faʻaaoga mo le Cinema 4D Ata tifaga hd Folasaga amata i le Cinemas 4D Synfig studio

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Ata Tifaga 4D - o se tasi o polokalame sili ona lelei mo tusiata atamamai ma tagata mamanu o loʻo galulue ma ni faʻataʻitaʻiga tolu.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: MAXON Computer Inc
Tau: $ 3388
Toa: 4600 MB
Gagana: Rusia
Version: R19.024