Best Antivirus 2013

I lenei faʻatulagaga poʻo le iloiloga, o le a ou taumafai e tuʻuina atu laʻu vaai pe sili atu le lelei o le antivirus mo le faʻaaogaina o lenei tausaga ma pe aisea, faʻavae i luga o le a le mea e faʻamaonia ai au faaiuga. Faʻafou: Best Free Antivirus 2016, Best Antivirus mo Windows 10.

O le taimi lava lea, ou te iloa ai o le sili atu laupepa o le a filifilia i totonu o polokalama tau antivirus totogi: antivirus 2013, lea e mafai ona sii mai mo le leai o se totogi, o le a ou mafaufau i se tasi o tusiga nei.

Tagai foi:

  • free antivirus free 2013,
  • 9 auala e siaki ai lau komepiuta mo siama i le initaneti

Kaspersky Anti-Virus - le ata sili ona lelei 2013

E ui i le mea moni o le anti-virus a Kaspersky e masani ona lauiloa, o le toʻatele o tagata faʻaaoga, e oʻo lava ia i latou o loʻo faʻatau faʻatautaia, taumafai e suʻe se isi fofo-virus ma, i loʻu manatu, ua le aoga.

Sei o tatou vaʻai pe aisea (muamua, e uiga i mea moni e fiafia i le faʻatau, ona tatou talanoa lea e uiga i galuega):

  • O le tau o Kaspersky Anti-Virus e tutusa lelei ma isi polokalama anti-virus: o se laisene o Kaspersky Internet Security mo le tausaga e tasi mo le lua PC o le a tau ai lau 1600 rubles - o le aofaiga lava lea e tasi e talosagaina e isi kamupanī PC.
  • Kaspersky Anti-Virus o se oloa faʻavaomalo aloaia e puipuia ai lau komepiuta mai siama - ave soʻo se tulaga ese mai fafo o le software antivirus ma o le a e vaʻai i lenei fuimu i luga o se tasi o laina muamua ma o le ae le mauaina lava oloa Rusia e pei o Dr. Upega.

Ma o le taimi nei e uiga i aoga o Kaspersky Anti-Virus:

  • Faʻatinoga faigofie ma faigofie, e aofia ai mo le faʻaaogaina o le novice, e aofia ai i luga o se komepiuta e maua i siama.
  • Malosiaga faʻapitoa mo suʻesuʻega mo togafitiga faʻamalosi lelei.
  • Le mafai ona vave iloa ma aveese faʻamaʻi fou.
  • Puipuiga mai le fatuina ma le faʻaaoga.
  • Faiga faʻafouina o le toe faʻaleleia o mea ole taimi e le mafai ona e amataina Windows.
  • E le pei o nisi o ulugalii matutua o le antivirus, e le tau lemu ai le polokalama.
  • Lagolago atoatoa mo le Windows 8 ma le faʻaofiina i totonu o le faiga o le puipuiga o le polokalama faʻapitoa, lagolago mo le ELAM (sili atu i lenei mea i le tusiga Windows 8 Security).

Afai e te le talanoa e uiga i uiga tau faasalalauga o le oloa, ae faaaoga upu faigofie, e mafai ona ou fai atu e puipuia moni e Kaspersky antivirus lau komepiuta mai mea uma atonu e tupu i ai ona o mea leaga ma e sao ona nofo i le nofoaga muamua i le faatulagaga o le sili i le 2013.

Faʻavasega Vaʻava 2013 i suʻesuʻega tutoatasi a fale suesue

E mafai ona e siiina le faʻataʻitaʻiga o le Kaspersky Anti-Virus mo le saolotoga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia //www.kaspersky.ru/kav-trial

Le ata sili i le manatu o lomiga mai fafo - Bitdefender Antivirus Plus 2013

Toeitiiti lava o iloiloga uma o mea sili ona lelei e mafai ona maua i luga o upega tafaʻilagi o lomiga i luga o le initaneti, telefoni Bitdefender Antivirus Plus, pe sili atu ma le tasi o le sili antiviruses i le tausaga oi ai nei. E faigata ia te au ona faamasino, aua ou te le i faapipiiina lenei polokalama faakomepiuta, ae o le a ou taumafai e malamalama uma i mea lelei ma vaai mo mea sese i le isi mea na tupu i le faaaogaina.

O le mea lea, o le faʻamasinoina e faʻamatalaga o loʻo maua, o Bitdefender antivirus o le taʻitaʻi i le pasia o suʻega antivirus o suʻega tutoʻatasi, e aofia ai suʻesuʻega mo le faʻamalositinoina o siama ma trojans e faʻaaoga ai le faʻafanoina o mea, le mauaina o siama fou, le mafai ona fofoina siama ma toe faʻafouina siama, faiga faʻaauau. Mo nei suega uma, o lenei antivirus o loʻo mauaina le numera aupito maualuga o mataʻupu - 17 (vaʻai le laulau i luga). O le auala, faʻalogologo, tutusa le numera o mataʻitusi na maua e le tasi le isi antivirus - Kaspersky Anti-Virus, o se tasi lea o mafuaʻaga lelei e taʻua ai o le ata sili ona lelei i le 2013 mo se tagata Rusia.

E mafai ona e siiina se kopi e aunoa ma se totogi o BitDefender Antivirus mai le site aloaia aloaia o le Bitdefender.com (poʻo Bitdefender.ru, peitaʻi, i le taimi o lenei tusitusiga, e le o galue le 'upega tafailagi).

Isi viruses

I le masani ai, o le lisi o antiviruses o loʻo faʻamatalaina i luga e le gata i le lisi, o loʻo i ai nisi faʻataʻitaʻiga anti-virus, tatou talanoa e uiga ia i latou.

Norton Antivirus 2013

O lenei mea faʻataunuʻuina o se tasi o faʻamaʻi sili ona maualuga i luga o le maketi, o le mea e leaga ai, e le o lauiloa i Rusia. Ae ui i lea, i itu uma e sili atu nai lo se tasi o lauiloa matou te maua le virus ESET NOD32. O lea la, afai e te filifili e faʻatau se faʻatautaia i le 2013, ae mo nisi mafuaaga e le fetaui ia filifiliga i luga ae, ou te fautuaina e matamata i lenei oloa. E tusa ai ma suʻega, e maua e le antivirus le 100% o rootkits ma faʻamalolo 89% o siama, ma o nei fuainumera e lelei tele.

F-saogalemu Antivirus 2013

Ou te vave matauina atonu e te leʻi faalogo e uiga i lenei antivirus, ae i lenei iloiloga, ou te le o faasinoina i latou e ala i le lauiloaina o le tulaga o le puipuia o le puipuiga o le puipuiga. O le isi taitai i lenei itu, o le antivirus mai le F-Secure, lea e faaalia ai le maualuga o le puipuiga mai malware ma mautinoa ai le saogalemu komipiuta talafeagai. O le free 30-day Rusia version o le antivirus o loʻo avanoa i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani //www.f-secure.com/ru/web/home_ru/anti-virus.

E tatau ona maitauina o le F-Secure antivirus o le a sili atu le taugofie e faʻatau nai lo isi i le fuataga - o lona tau mo le tasi komipiuta i le tausaga e 800 rubles.

BulGuard - le laʻititi aupito sili ona taugofie o le virus 2013

O le isi mea e sili ona lelei ma sili ona lelei, e le toatele na te leʻi faalogo i ai, ona ua faʻapipiʻiina e le aufaigaluega i latou i le komipiuta NOD 32. Ae na leai se aoga - BulGuard Antivirus 2012 ua maua ai se puipuiga lelei mai faʻamaʻi, faia a latou togafitiga poʻo le aveesea, ma e le misia polokalama, lea, mo se faʻataʻitaʻiga, mafua ai le faʻamatalaga e loka le Windows. O le tau o Bulguard licensed antivirus o le 676 rubles, lea atonu e sili atu le taugofie o le virus i totonu o oloa lelei. E le gata i lea, o le free trial trial version o Bulguard antivirus e le aoga mo aso e 30 aso, ma 60 uma - e mafai ona e sii maia mai le ofisa aloaia //www.bullguard.ru/

G Data AntiVirus 2013

O le isi filifiliga lelei mo le puipuia o lau komepiuta mai siama. O lenei anti-virus e maua ai le puipuia mai le tele o taufaʻamataʻu taufaʻatau, e le faʻagesegeseina ai le polokalama, ma faʻafouina ai faʻamaumauga ole anti-virus i itula. E mafai foi ona fatuina se atigi pulou e togafitia ai faiga pisia lea e le mafai ona taʻavale ai e le Windows, lea e mafai ona aoga, mo se faataitaiga, ina ia mafai ona aveese le fuʻa. Ole tau o le G Data antivirus e 950 ruuga mo le PC e tasi.