Faʻasagaina o le D-Link DIR-615 K1 K2 Rostelecom

O le mea lea, o le setiina o le Wi-Fi i le uaea DIR-615 toe iloilo K1 ma K2 mo le ISP Rostelecom - o le mea lea o le a talanoaina i lenei tusi lesona. O le faʻataʻitaʻiga o le a faʻamatalaina auiliili ma i le auala pe faapefea:

  • Faʻafou faʻamalama (moli flash);
  • Faʻafesoʻotaʻi se alalaupapa (tutusa lava ma se router) e faʻatautaia ai;
  • Faʻatonu le Initaneti Rostelecom;
  • Faʻamau i luga o le Wi-Fi se faʻamatalaga;
  • Fesoʻotaʻi le IPTV Set-top box (TV leitio) ma TV Smart TV.

Ae e te leʻi faʻasalaina le uila

Aʻo leʻi faʻaauau le faʻatautaia o le DIR-615 K1 poʻo le K2, ou te fautuaina laasaga nei:

  1. Afai na faatauina mai le taʻavale Wi-Fi mai lima, sa faʻaaogaina i se isi falemautotogi poʻo se isi tagata e tuʻuina atu, pe ua uma ona e taumafai i le tele o taimi e le faʻamautuina, ona fautuaina lea e toe faʻafoʻi le masini i fausaga fausaga. Ina ia faia lenei mea, ia taomi ma taofi le Reset button i le pito i tua o le DIR-615 mo le 5-10 sekone (e tatau ona faʻapipiʻi le alalaupapa). A maeʻa ona tuʻuina atu, faʻatali mo le afa minute seʻia oʻo ina toe faʻafoʻi.
  2. Siaki le siosiomaga i le lotoifale i lau komepiuta. Aemaise lava, o tulaga TCP / IPv4 e tatau ona seti i le "Maua IP faʻapipiʻi" ma le "Fesoʻotaʻi faʻatasi i savaliga DNS." Ina ia maimoa i nei faatulagaga, i le Windows 8 ma le Windows 7, alu i le "Network and Sharing Center", ona i le itu tauagavale, filifili le "Suiga tulaga fetuunai" ma i le lisi o fesoʻotaʻiga, kiliki-i luga o le initaneti laina fesoʻotaiga i le lotoifale faʻailoga, filifili "Āiga." I le lisi o vaega o fesoʻotaʻiga, filifili le Initaneti Faʻasalalauga Faʻasalalauga 4, ma toe kiliki le Ki. Ia mautinoa o seti faʻasologa e pei ona i ai i le ata.
  3. Faʻamau i luga o le upega tafaʻilagi a le D-Link i le ftp.dlink.ru, alu i le pusa pub, then - Router - Dir-615 - RevK - Firmware, filifili po o le fea le telefoni e te maua K1 poʻo K2, ma sau mai lenei pusa se faila i le masini fou fou ma le faʻaopoopoga .bin.

I luga ma le sauniuniga mo le setiina o se alatele ua maeʻa, matou te agai i luma.

Faʻasagaina o le DIR-615 Rostelecom - vitio

Faamaumau se vitio i le setiina o lenei roeni e galulue ai ma Rostelecom. Atonu o le a sili atu ona faigofie mo se tasi ona talia le faʻamatalaga. Afai o se mea e foliga mai e le mafai ona malamalama i ai, ona faʻaalia lea i lalo se faʻamatalaga atoa o le faagasologa atoa.

Firmware DIR-615 K1 ma K2

Muamua lava, ou te fia fai atu e uiga i le saʻo o le fesoʻotaʻiga o le uila - E tatau ona fesoʻotaʻi le cable cable Rostelecom i le Initaneti (WAN), ma leai se isi mea. Ma o se tasi o pitonuʻu LAN e tatau ona tuʻuina i le keli kesi o le komepiuta lea o le a matou faʻatulagaina.

Afai e sau le au Rostelecom ma faʻafesoʻotaʻi lau alalaupapa i se eseʻesega: o le seti pito i luga, Intaneti ma le cable i le komepiuta o loo i totonu o ports LAN (ma latou faia), e le o lona uiga latou te fesootai lelei. O lona uiga o latou o ni mea paie.

A maeʻa ona e fesoʻotaʻi mea uma, ma le D-Link DIR-615 faʻapipiʻi ma faailoilo, faʻalauiloa lau suʻesuʻega e sili ona e fiafia i ai ma ulufale i le 192.168.0.1 i le pusa o le tuatusi, o le mea lea e tatau ona e vaʻavaʻai ai i se initaneti ma se upu faʻaulu e ulufale ai i le faʻaoga o le uila. O le faʻasalalau ma le faʻaulufalega faʻapitoa e tatau ona ulu atu i totonu o faʻafanua taitasi pule.

Talosaga mo le ulufale ma le upega tafailagi mo le DIR-615 K2

O le itulau e te vaʻai i ai e ono eseese, faʻalagolago i le ituaiga o le uili o le Wi-Fi o loʻo i ai: DIR-615 K1 poʻo le DIR-615 K2, faʻapea foi ma le taimi na faʻatau ai ma faʻamaʻiina. E na o le lua lava filifiliga mo le firmware aloaia, o loʻo faʻaalia uma i le ata o loʻo i lalo.

D-Link DIR-615 firmware e faapenei:

  • Afai ei ai lau filifiliga muamua, alu i le "Faʻatulagaina lima", filifili le "System" tab, ma i ai - "Toe Faʻafouina le Polokalame". Kiliki le ki "Suʻesuʻe", faʻamaonia le ala i le faila firmware na matou muai siiina muamua ma kiliki "Toe faʻafou." Faatali seia oʻo i le faaiuga o le firmware. Aua le tape le router mai le fafo, e tusa lava pe leiloa le fesoʻotaʻiga - ia faʻatali mo le 5 minute, e tatau ona toe faʻaleleia le fesoʻotaʻiga.
  • Afai oe maua le faalua o filifiliga o filifiliga a le au pulega, ona e kiliki lea o le "Setete Autu" i le pito i lalo, i luga o le "System" tab, kiliki i luga le arrow "Taumatau" ma tusi ai le "Update Software". Faʻamatala mai le ala i le faila firmware ma kiliki le "Update" button. Aua e te tape le uila mai le pusa ma e le faia isi taga ma ia, tusa lava pe foliga mai ia te oe ua malulu. Faatali mo le 5 minute poʻo seiloga e logoina oe o le firmware process has been completed.

Faʻatasi foi ma le firmware matou te maeʻa foi. Toe foʻi i le 192.168.0.1, alu i le laasaga e sosoo ai.

Faʻasagaga o le PPPoE faʻatasi Rostelecom

I luga o itulau autū o le uila o le DIR-615, kiliki i le "Setete Setete" button, ona sosoo ai lea ma le "Network" tafaʻatasi le mea "WAN". O le ae vaʻaia se lisi o fesoʻotaʻiga o loʻo i ai se tasi o fesoʻotaʻiga. Kiliki i luga, ma i le isi itulau e filifili ai "Aveese", a maeʻa ona e toe foʻi atu lea i le lisi avanoa o fesoʻotaʻiga. Ia kiliki "Add."

I Rostelecom, o se PPPoE fesoʻotaʻiga e faʻaogaina e fesoʻotaʻi ai i le Initaneti, ma o le a matou faʻapipiʻiina i le D-Link DIR-615 K1 poʻo le K2.

  • I le "Sini o Fesoʻotaʻiga", tuʻu le PPPoE
  • I le vaega o le itulau PPP tatou te faʻamaonia ai le igoa ole igoa ma le upega tafailaʻi na tuuina mai e Rostelecom.
  • O isi pito i luga o le itulau e le mafai ona suia. Kiliki "Faasao".
  • A maeʻa lena, o le lisi o fesoʻotaʻiga o le a toe tatalaina, i luga o le itu taumatau pito i luga o le ai ai se faʻamatalaga, lea e te manaʻomia ai foi le kiliki "Save" e faʻaoga ai tulaga i le alalaupapa.

Aua e te popole o le sootaga o le "Broken". Faatali 30 sekone ma toe faafou le itulau - o le ae iloa ua fesootai nei. E lei iloa? O le mea la, pe a faʻatulagaina le uila, e te leʻi motusia le fesoʻotaʻiga Rostelecom i le komepiuta lava ia. E tatau ona tape i luga o le komepiuta ma faʻafesoʻotaʻi e le uʻu lava ia, o lea, o le a tufatufaina ai le Initaneti i isi masini.

Faʻasaʻoina o se upega tafailagi mo le Wi-Fi, faʻatuina IPTV ma Smart TV

O le mea muamua e fai o le tuʻuina lea o se upega tafailagi i luga o se nofoaga e maua ai le Wi-Fi: e tusa lava pe e te le teteʻe i ou tuaoi e faʻaaoga lau Initaneti e aunoa ma se totogi, e sili atu ona lelei le faia - a leai o le ae le toe alu vave. Le auala e seti ai se faʻaupuga o loʻo faʻamatala auiliili iinei.

Ina ia faʻafesoʻotaʻi se seti televise televise TV, Rostelecom, i luga o le itulau autu o le alalaupapa, filifili le mea "IPTV Settings" ma ia faʻamalamalama po o le fea o vanu o loʻo e faʻafesoʻotaʻi ai le seti luga i le. Faasaoina tulaga.

IPTV setup DIR-615

E tusa ai ma televise TV TV, ona latou faʻafesoʻotaʻi lea o le uaea i se tasi o pitonuʻu LAN i luga o le uila DIR-615 (e le o le vaega lea ua atofaina mo le IPTV). Afai e lagolagoina e le TV le fesoʻotaʻiga e ala i le Wi-Fi, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi e aunoa ma ni uaea.

I lenei tulaga e tatau ona maeʻa. Faafetai uma mo lou gauai.

Afai e le aoga se mea, taumafai lenei tusiga. E i ai fofo i le tele o faafitauli e fesoʻotaʻi ma le faʻamautuina o le router.