Aisea e le galue ai Microsoft Word i Windows 10

Upu, e ui i le tele o analogues, e aofia ai le saolotoga, o loʻo avea pea ma taʻitaʻi e le mafaatusalia i tusitala tusitusi. O lenei polokalame e aofia ai le tele o meafaigaluega ma galuega aoga mo le fatuina ma le teuteuina o pepa, ae, o le mea e leaga, e le o taimi uma e galue malosi ai, aemaise lava pe a faʻaaoga i le Windows 10. faʻatinoina o se tasi o oloa autu a Microsoft.

Vaʻai foi: Faʻatuina o Microsoft Office

Toe faʻafoe Ward i le Windows 10

E le tele ni mafuaʻaga e le mafai ai ona galue le Microsoft Word i le Windows 10, ma e tofu lava ma a latou tali. Talu ai e tele naua tala i luga o la matou 'upega tafaʻilagi e faʻamatalaina lautele e uiga i le faʻaaogaina o lenei tusitala o tusitusiga ma faʻamalamalama faapitoa i faafitauli o faʻafitauli i lana galuega, matou te vaevaeina lenei mea i ni vaega se lua - le lautele ma le faʻaopoopoga. I le taimi muamua o le a tatou mafaufau i tulaga e le galue ai le polokalama, e le amataina, ma i le lona lua o le a tatou faʻapuupuu i le tele o mea sese ma toilalo masani.

Faitau foi: Faatonuga i auala e galulue ai ma le Microsoft Word i Lumpics.ru

Metotia 1: Siaki le laisene

E le o se faalilolilo le totogiina o talosaga mai le ofisa Microsoft Office ma tufatufa atu i le saofaga. Ae, i le iloaina o lenei mea, e tele tagata faʻaaoga e faʻaauau pea ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o lomiga o le polokalama, o le maualuga o le faʻamautuina e tuusaʻo tonu lava i le tuusao o lima o le tusitala o le tufatufaina atu. O le a tatou le mafaufau i mafuaʻaga e mafua ai pe aiseā e le galue ai le Upu, ae afai o oe, o se tagata e umia le laisene, ua e feagai ma faʻafitauli e faʻaaoga ai talosaga mai se afupe totogi, muamua o mea uma e tatau ona e siakiina lo latou faatoaagaina mai.

Manatua: Ua tuʻuina mai e Microsoft le avanoa e faʻaaoga ai le Ofisa mo le masina, ma pe a maeʻa lenei vaitaimi, o polokalama a ofisa e le aoga.

O le laisene o le ofisa e mafai ona faʻatuina i ni fesuiaiga eseese, ae mafai ona e siaki lona tulaga e ala i "Poloaiga Poloaiga". Mo lenei:

Vaʻai foi: Faʻafefea ona taʻalo le "Poloaiga Laiti" mo le pule i le Windows 10

  1. Taumafai "Poloaiga Poloaiga" e fai ma sui o le pule. E mafai ona faia lenei mea e ala i le valaʻau i isi lisi o taga ( "VA + X") ma filifili mea talafeagai. O isi filifiliga o loʻo faʻamatalaina i totonu o le sootaga o loʻo i luga.
  2. Ulufale i totonu o le poloaiga lea e taʻu mai ai le auala i le faʻapipiʻiina o Microsoft Office i luga o le masini komepiuta, sili atu, le suiga i ai.

    Mo talosaga mai le Ofisa 365 ma le 2016 i le 64-bit lomiga, o lenei tuatusi e pei o lenei:

    cd "C: Polokalama Polokalama Microsoft Office Office16"

    Le ala i le 32-bit folau pusa:

    cd "C: Faiga o Polokalame (x86) Microsoft Office Office16"

    Manatua: Mo le Ofisa 2010, o le a faaigoa le faʻaiuga mulimuli. "Office14", ma mo le 2012 - "Office15".

  3. Fia o le ki "UI" e faʻamaonia le ulufale, ona e ulufale lea i le poloaiga lenei:

    tusitusiga ospp.vbs / dstatus

  4. O le a amataina se siaki laisene, lea o le a na o ni nai sekone e alu ai. A maea ona faʻaalia iuga, ia maitau le laina "LICENSE STATUS" - pe a fai e faʻasaga i ai "LAISENEINA"o lona uiga o loʻo laiseneina le laisene ma e le o iai le faafitauli, o le mea lea, e mafai ona e alu i le isi auala.


    Ae afai e ese le tau o loʻo faʻaalia iina, o le faʻatoaagaina mo nisi o mafuaaga na lele, o lona uiga e tatau ona toe faia. E faʻapefea ona faia lenei mea, ua uma ona tatou taʻuina atu i se isi tusitusiga:

    Faitau atili: Faʻamalosia, sii mai ma faʻapipiʻi Microsoft Office

    Afai ei ai ni ou faafitauli i le toe mauaina mai o se laisene, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i taimi uma le Masini Tautua a le Microsoft, le sootaga i le itulau o loʻo i lalo.

    Faʻamatalaga Fesoasoani Tausi a Microsoft Office

Metotia 2: Faʻamasino e avea ma pule

E mafai foi e le Vord ona musu e momoʻe, pe sili atu, mo se mafuaaga faigofie ma sili atu, e leai sau pule. Ioe, e le o se mea manaʻomia mo le faʻaaogaina o se tusitala o tusitusiga, ae i le Windows 10 e masani ona fesoa- soani i le faaleleia o faafitauli tutusa ma isi polokalama. O le mea lenei e tatau ona e faia e taʻavale ai le polokalama i le pule faʻale pulega:

  1. Saili le ala puupuu o le Upu i le lisi. "Amata", kiliki i luga i le kī saʻo o le kusi (kiliki i luga), filifili le aitema "Avanoa"ona sosoo ai lea "Faʻamasino e avea ma pule".
  2. Afai e amata le polokalama, o lona uiga o le faafitauli na mafua tonu lava le tapulaa o au aia i totonu o le polokalama. Ae, talu ai atonu e le i ai sou manao e tatala le Upu i taimi uma i lenei auala, e tatau ona suia meatotino o lona ala pupuʻu ina ia faia ai pea le faʻalauiloa i le pulega.
  3. Ina ia faia lenei mea, saili le alalaupapa i le "Amata", kiliki i luga RMB, ona "Avanoa"ae o lenei taimi filifili mai le lisi autu "Alu i faila faila".
  4. Faʻatasi i totonu o le faʻailoga faatasi ai ma ala pupuu o le polokalame mai le amataga o le lisi, saili le lisi Upu i la latou lisi ma toe fai-saʻo i ai. I le lisi autu, filifili "Meatotino".
  5. Kiliki i le tuatusi o loʻo faʻamaoti i totonu o le fanua. "Sini", alu i lona iuga, ma faaopoopo atu i ai le taua taua:

    / r

    Kiliki i luga o le kulupu i le pito i lalo o le faʻailoga tautala. "Faaaoga" ma "Lelei".


  6. Mai le taimi nei, o le Upu o le a tamomoe pea o se pule, o lona uiga o le ae le toe feagai ma faafitauli i lana galuega.

Vaʻai foi: Faʻatulaga le Microsoft Office i le lomiga fou

Metotia 3: Faʻasaʻoina o mea sese i le polokalama

Afai a maeʻa le faʻatinoina o fautuaga o loʻo i luga, e leʻi amataina lava le Word Word, e tatau ona e taumafai e toe faaleleia le ofisa atoa a le Ofisa. Ua uma ona tatou faamatalaina pe faapefea ona faia lenei mea i se tasi o a tatou tusiga ua tuuto atu i se isi faafitauli - o le faafuaseʻi ona faamutaina o le galuega a le polokalama. O le algorithm o gaioiga i lenei mataupu o le a tutusa lava, ia faamasani i ai, ia mulimuli i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Toe faʻaleleia o talosaga a Microsoft Office

Faʻasalaga: Faʻailoga Masani ma Fofo

I luga, na matou talanoa e uiga i le mea e fai. I le mataupu faavae, ua musu le Vord e galue i luga o se komepiuta po o le komepiuta ma le Windows 10, o lona uiga, e le amataina. O le mea e totoe, o faʻamatalaga sili ona patino e ono tulaʻi mai i le faagasologa o le faʻaaogaina o lenei tusitala o tusitusiga, faapea foi ma auala lelei e faʻaaogaina ai, ia na tatou muai mafaufau i ai. Afai e te feagai ma se tasi o faafitauli o loʻo lisiina i le lisi o loʻo i lalo, ia mulimuli i le fesoʻotaʻiga i le auiliiliga auiliili ma faʻaaoga fautuaga na fautuaina atu iina.


Faʻamatalaga auiliili:
Faʻasaʻoina o le sese "Ua uma le polokalama ..."
Fofoina o faafitauli i le tatalaina o faila faila
O le a le mea e fai pe afai e le mafai ona faʻamaonia le pepa
Faʻasalaga tulaga faʻagata galuega
Faʻasalaga taʻiala o le faʻatonuga
E le lava le manatua e faʻauma ai le taotoga.

Faaiuga

O lenei ua e iloa le auala e fai ai le galuega a Microsoft Word, e tusa lava pe musu e amata, faʻapea foi ma le auala e faasaʻo ai mea sese i lana galuega ma foʻia faafitauli e ono tutupu.