E faʻapefea ona fatuina se ata ISO. Fausia se ata malupuipuia

Lelei lelei

I le taimi lava lea o le a ou faia ai se maliega e faapea, o lenei tusiga e leai se auala e faʻaaogaina ai le tufatufa atu o faʻasalaga le saʻo o faʻamatalaga.

Ou te manatu o tagata faʻapitoa uma e iai le tele o le tele o CD ma DVD. O nei mea uma e teuina i tafatafa o se komepiuta po o le komepiuta e le taua tele - pe a uma, i le tasi HDD, le tele o se tamai api, e mafai ona e tuʻuina le faitau fiasefulu o ia ituaiga disks! O le mea lea, e le o se manatu leaga le fatuina o ata mai au faaputuga puʻe ma tuʻuina atu i latou i se malo malulu (mo se faʻataʻitaʻiga, i le HDD i fafo).

E taua foi le autu o le fatuina o ata i le taimi o le faʻapipiʻiina o Windows (mo se faʻataʻitaʻiga, e kopi le diskite faʻapipiʻi Windows i se ata ISO, ona fatuina lea o se masini komepiuta USB puʻeina). Aemaise lava, pe afai e leai sou pulou disk i lau komepiuta po o le netbook!

E pei lava o le masani ona fatuina ata e mafai ona aoga i tagata taʻavale: puʻeina le taimi, amata faitau lemu. O se taunuuga, mai le faʻaaogaina faʻamalosi - o le disasi ma lau taaloga e sili ona e fiafia i ai e mafai ona taofi le faitauina, ma o le ae toe manaʻomia le toe faʻatau. Ina ia aloese mai lenei mea, e sili atu le faigofie i le tasi ona faitau le taaloga i le ata, ona amata loa lea o le taaloga mai lenei ata. E le gata i lea, o le disk i le taavale i le taimi o le taotoga e matua manaia, o se mea e le fiafia ai mo le tele o tagata faaaoga.

Ma o lea, tatou o ifo i le mea autu ...

O le anotusi

  • 1) Faʻapefea ona fatuina se ata faʻatusa ISO
    • CDBurnerXP
    • Ava malosi 120%
    • UltraISO
  • 2) Faia o se ata mai se pu puipuia
    • Ava malosi 120%
    • Nero
    • Clonecd

1) Faʻapefea ona fatuina se ata faʻatusa ISO

O se ata o sea ituaiga o faila e masani lava ona fatuina mai pusa malupuipuia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faila ma faila a MP3, faʻamau ma pepa, ma isi. Mo lenei, e leai se manaʻoga e kopiina le "fausaga" o le faʻasalalauga faʻasalalau ma soʻo se faʻamatalaga o le auaunaga, o lona uiga o le ata o sea ituaiga o le a itiiti ifo le avanoa nai lo le ata o se faʻamau puipuia. E masani lava, o le ISO format image e faʻaaogaina mo na faamoemoega ...

CDBurnerXP

Sitepu aloaia: //cdburnerxp.se/

Polokalame faigofie ma faʻatino-tele. Faʻatagaina oe e fatuina faʻamaumauga o faʻamaumauga (MP3, pepa faʻamau, puʻe leo ma vitio), ae e mafai foi ona fatuina ata ma susunuina ata ISO. Ma o le a faia lenei mea ...

1) Muamua, i le faamalama autu o le polokalama, filifili le filifiliga "Kopi Kopi".

O le faamalama autu o le polokalama CDBurnerXP.

2) I le isi itu i kopi kopi e te manaʻomia e faʻatulagaina ai le tele o laina:

- taʻavale: CD-Rom lea na faʻapipiʻi ai le CD / DVD;

- Se nofoaga e teu ai le ata;

- ituaiga o ata (i la tatou tulaga ISO).

Faia o filifiliga kopi.

3) O le mea moni, e tumau pea na o le faʻatali seʻia oʻo ina faia le ata ISO. O le kopi o le taimi e faalagolago i le saoasaoa o lau taavale, le tele o le kopi kopi ma lona uiga (pe a fai e toso le pu, o le a sao le sao o le kopi).

Le faagasologa o le kopiina o le ...

Ava malosi 120%

Sitepu aloaia: //www.alcohol-soft.com/

O se tasi lea o polokalama sili mo le foafoaina ma le faataitaiina o ata. Faʻalagolago, i le ala, ata uma e sili ona lauiloa: iso, mds / mdf, ccd, pini, ma isi. O le polokalama e lagolagoina le gagana Rusia, ma na o lona toe foʻi mai, masalo, e le o saʻoloto.

1) Ina ia fatuina se ata ISO i totonu o le ava malosi 120%, i le faamalama autu o le polokalama, kiliki i luga o le galuega "Fai ni ata".

Ava malosi 120% - le faia o le ata.

2) Ona manaʻomia lea e faʻamaonia le kiliva CD / DVD (pe a fai e faʻapipiʻi le pulou) ma kiliki le ki "isi".

Avea filifiliga ma kopi kopi.

3) Ma le laasaga mulimuli ... Filifili se nofoaga o le a faʻaolaina ai le ata, faʻapea foi le faʻaalia o le ituaiga o foliga lava (i la tatou tulaga - ISO).

Ava malosi 120% - o se nofoaga e teu ai le ata.

A uma le kiliki i le "Amata" button, o le polokalama o le a amata ona fatuina se ata. O taimi kopi e mafai ona ese tele. Mo se CD, lata ane, o le taimi lenei e 5-10 minute, mo DVD -10-20 minute.

UltraISO

Atinaʻe o le atinaʻe: //www.ezbsystems.com/enindex.html

E le mafai ona taʻuina lenei polokalama, aua o le pito i lalo o polokalame sili ona lauiloa mo le galulue faatasi ma ata ISO. A aunoa ma lea, o se tulafono, e le faia pe a:

- Faʻatūina Windows ma fatuina taʻavale faʻasalalau ma puʻe;

- pe a faʻataʻitaʻia ata ISO (ma e mafai ona fai faigofie ma vave).

E le gata i lea, UltraISO, e mafai ai ona e faia se ata o soo se pulou i le 2 kiliki i se kusi!

1) A maeʻa le faʻagasologa o le polokalame, alu i le vaega o "Gaoioiga" ma filifili le filifiliga "Fausia CD Image ...".

2) Ona e tatau lea ona e filifilia le kiliva CD / DVD, le nofoaga o le a faasaoina ai le ata ma le ituaiga o le ata lava ia. O le mea ofoofogia, e ese mai le fatuina o se ata ISO, e mafai e le polokalama ona fatuina: pini, nrg, compressed iso, mdf, ccd images.

2) Faia o se ata mai se pu puipuia

O ia ata e masani lava ona fatuina mai pulou ma taaloga. O le mea moni, o le tele o tagata taaalo i taaloga, puipuia o latou oloa mai tagata faomea, ia faia ina ia e le mafai ona taaalo e aunoa ma le uluai kopi ... Ie Le amataina o le taaloga - e tatau ona faʻaofi le disasite i totonu o le taavale. Afai e leai sou tino, ona e le taufetuli lea i le taaloga ....

Vaʻaiga nei i se tulaga: e toʻatele tagata e galulue i le komepiuta ma taʻitasi a latou lava taaloga e fiafia i ai. O faʻalavelave e faʻapipiʻiina i taimi uma ma o le a oʻo i le taimi latou te paʻu ai: o le a oʻo mai le maʻila i luga ia i latou, o le faitauga o le faitau e faʻavaivaia, ona mafai ai lea ona taofia le faitauina atoa. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faia se ata ma faʻaaoga. E na o le fatuina o se ata, e tatau ona e faia ni filifiliga (afai e te fatuina se ata ISO masani, ona amata ai lea, o le a na o se sese lava e fai mai ai e leai se mea moni ...).

Ava malosi 120%

Sitepu aloaia: //www.alcohol-soft.com/

1) E pei ona i ai i le vaega muamua o le tusiga, muamua lava, lafoaʻi le filifiliga e fatu ai se ata o le disk (i le lisi i le itu agavale, muamua le laupepa).

2) Ona e tatau lea ona e filifili le kiliva puʻe ma seti kopi o kopi:

- faʻasalalau faitau sese;

- faʻaleleia le numera o le numera o le numera (A.S.S) 100;

- faitau faʻamatalaga subchannel mai le 'ie o loʻo i ai nei.

3) I lenei tulaga, o le faʻavae o le ata o le MDS - i totonu o le Alcohol 120% polokalame o le a faitau le faʻamaumauga o le disk, o le a mulimuli ane fesoasoani i le lafoaʻiina o se taaloga puipuia e aunoa ma se tino moni.

I le auala, o le tele o le ata ma se kopi faapena o le a sili atu nai lo le moni o le pu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faavae o le 700 MB, o le ata o le 800 MB o le a faia.

Nero

Sitepu aloaia: //www.nero.com/rus/

Nero e le o se polokalama se tasi mo le pueina o fatuga, o se vaega tele o polokalame mo le galulue faatasi ma le pipisi. Faatasi ai ma Nero, e mafai ona e: fatuina soo se ituaiga o faila (leo ma vitio, faʻamaumauga, ma isi), vitio liliu mai, faia ni pusa mo faʻamau, faʻaliliu otio ma vitio, ma isi.

O le a ou faʻaali i le faʻataʻitaʻiga a NERO 2015 pe faʻapefea ona fausia le ata i lenei polokalama. I le auala, mo ata, e faʻaaoga ai lona lava faatulagaga: nrg (polokalama faʻapitoa uma mo le galue ma ata faitau).

1) Faʻamasino le Nero Express ma filifili le vaega "Ata, Project ...", ona fai lea o le "Kopi Kopi".

2) I le faamalama o le faatulagaga, tusi mea nei:

- o loʻo i ai le uʻamea i le itu tauagavale o le faamalama faʻatasi ai ma isi faʻaopoopo - ia mafai ai le "Read subchannel data" boxbox;

- ona filifili lea o le avega o le a faitau ai faʻamatalaga (i lenei tulaga, le avega lea e faʻapipiʻi ai le CD / DVD moni);

- ma o le mea mulimuli e faʻasino atu o le puna ave. Afai e te kopiina se kopi i se ata, ona e manaʻomia lea ona filifili le Faamaumauga o Ata.

Faʻatulaga se kopi o se puʻupu puipuia i Nero Express.

3) A amata ona e kopi, o le a uunaia oe e Nero e filifili se nofoaga e teu ai le ata, faapea foi ma lona ituaiga: ISO poʻo le NRG (mo faʻamau puipuia, filifili le NRG).

Nero Express - filifili le ituaiga o ata.

Clonecd

Faʻapupula: //www.slysoft.com/en/clonecd.html

O se mea aoga mo kopi kopi. Sa matua lauiloa i le taimi, e ui o le toʻatele e faʻaaoga nei. Copes i le tele o ituaiga puipuiga o le disk. O se mea iloga o le polokalame o lona faigofie, faatasi ai ma le lelei tele!

1) Ina ia faia se ata, taʻalo le polokalama ma kiliki le "Faitau le CD i le faila faila".

2) I le isi itu, e manaʻomia ona e faʻamaonia le polokalama polokalama, lea e faʻaofi i le CD.

3) O le isi laasaga o le faʻamalamalamaina le ituaiga o disk e kopiina i le polokalame: o mea e faʻaaogaina e CloneCD e kopiina ai le fatu e faʻalagolago i ai. Afai o le kaseti o taaloga: filifili lenei ituaiga.

4) Ioe, o le mulimuli. E tumau pea e faʻamalamalama ai le nofoaga o le ata ma aofia ai se pepa Cue-Sheet. E talafeagai lenei mea ina ia mafai ai ona fai se faila faiva ma se faʻamaufaʻailogaina o igoa o le a mafai ai ona tuʻuina atu isi tusi talosaga e galulue ai ma le ata (o lona uiga, o le faʻatusatusaina o ata e maualuga).

Tagata uma Le isi, o le a amata le kopiina o le polokalama, e tatau ona e faatali ...

CloneCD. Le faagasologa o le kopiina o se CD ile faila.

PS

O lenei mea ua maeʻa ai le tusiga o le fausaga. Ou te manatu o polokalama na tuʻuina atu e sili atu nai lo le na o le faʻafeiloaʻiina o au faʻapipiʻi i se puʻupuʻu ma vave ona maua nisi faila. E tutusa lava, o le tausaga o CD / DVD masani masani o loʻo oʻo mai i se iʻuga ...

I le auala, e faʻapefea ona kopi kopi?

Le manuia!