Faʻalogoina avetaʻavale mo NVIDIA GeForce GTS 250

I luga o le upega tafaʻilagi VKontakte, faʻapitoa e mafai e tagata uma ona faʻafeagai ma faʻafitauli pe a tuʻuina atu ni ata i luga o le 'upega tafaʻilagi. I le tulaga o faafitauli i lenei ituaiga, e taua tele le suʻesuʻeina o le mafuaʻaga o le le lelei i le taimi, faʻataʻitaʻiina i auala sili ona aoga e mafai ai ona ausia se taunuuga lelei.

Aisea e te le lafoina ai ni ata VKontakte

I le amataina, e aoga le faamaninoina i luga o lenei punaoa, o faafitauli i le siiina o ata e mafai ona avea ma ituaiga e lua i le taimi e tasi:

  • aua nei lafoina ni ata i luga o le upega tafailagi;
  • Aua le lafoina ni ata i luga o le saite.

Faʻalagolago i le ituaiga o faafitauli e tulaʻi mai, e mafai ona ese le tele o auala e folasia ai. O le mea muamua, muamua lava, filifili le ituaiga o ou faafitauli ma na ona e alu loa lea i le vaega autu o lenei tusiga.

Tagai foi:
Aisea e te le utaina ai lipine leo
Aisea e te le lafoina ai vitio

Faamolemole ia matau, e pei o le tulaga sili ona lofituina o isi faaletonu i luga o le saite e uiga i musika po o vitio, o faafitauli ma ata e mafai ona afua mai i le tele o mea. I lenei itu, o le faafitauli e mafai ona foia i le taimi e tasi i le tele o auala, tutoatasi mai le tasi ma le isi.

Metotia 1: Faʻamaumauga a le Site

Muamua i se tusiga faapitoa i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, ua uma ona matou taʻua le tautua, lea i le taimi tonu e maua ai faafitauli uma o loʻo i ai i luga o le itu o loʻo faʻaaogaina. E tatau ona faʻamuamua muamua pe a fai e faigata ona e sau saʻo mai luga o le VK site.

Faitau foi: Aisea e le aoga ai VKontakte

  1. I le itulau autu o le upega tafaʻilagi a le dowtetector, iloilo ma le faʻaeteete le faʻatulagaina o mea sese, ma le totoa faapitoa i le taimi nei.
  2. Faʻalogo i le poloka faʻamatalaga "Faʻafitauli masani"lea o le nofoaga muamua e tatau ona avea o se vaega "Nofoaga".
  3. Aua le galo e uiga i le siakiina i le taimi moni, e faʻaalia ai faigata poʻo le leai foi.
  4. E fautuaina e iloilo otooto ia talanoaga, aua e ono i ai foi se tali i lou faafitauli.

Afai ei ai ni faaletonu i luga o mea uma i luga o le 'upega tafaʻilagi, ona na o le pau lea o le tali sili ona lelei o le faʻatali. Vkontakte faʻavaivaia e masani ona faʻaumatia e le pulega i se mataupu o minute.

Metotia 2: Fesoasoani Faʻamatalaga Tautino

O le taimi lava e te iloa ai se faaletonu, e fautuaina e faʻafesoʻotaʻi faʻapitoa le lagolago faʻapitoa o le vaʻavaʻai vavave VK. O lenei auala o le faʻafitauliina o le mea sili lea ona taua, aua o tagata atamamai e mafai ona foia toetoe lava o faʻafitauli faʻalotoifale i le nofoaga.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tusi i le lagolago lagolago a le VKontakte

Pe a tusia se tusi, e fautuaina e usitaʻi i le faʻamatalaga sili ona saʻo o le le lelei. I se faaopoopoga, aua neʻi galo le tuʻuina atu o faila faaopoopo e taʻu mai ai le faafitauli ma nisi faʻamatalaga faʻapitoa, e pei o se ituaiga masini komepiuta ma se faʻataʻitaʻiga o le faiga faʻaoga.

Metotia 3: Suiga le mea e teu i ai

E masani lava, pe a siiina atu ni ata fou i le VC mai se komepiuta, o le faafitauli atonu e le o luga o le 'upega tafaʻilagi, ae saʻo i le Initaneti lava ia. I na tulaga, e tatau ona e sii mai ma faapipii se tasi pe sili atu foi tagata sailiili ma toe faia uma taga faatino talu ai nei e lafo ai ni ata i luga o le saite.

Tagai foi:
Opera
Mozilla firefox
Google chrome
Yandex Browser

O le faagasologa o le faʻapipiʻiina o ata, e tusa lava po o le a le mea na faʻaaogaina, e tutusa lava.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona lafoina ata i luga o le upega tafaʻilagi a le VK

Metotia 4: Faʻasaoina o faafitauli i le Initaneti

Afai ei ai sau faafitauli i le sii mai o ata, e fautuaina e faʻalua-siaki le lelei o lau fesoʻotaiga i Initaneti. E tatau ona taulai totoa i le saoasaoa ma le mautu o le auala.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona siaki le saoasaoa o le Initaneti

E le gata i lea, e tatau ona toe toe amata lau fesoʻotaiga i luga o le initaneti, mo se faʻataʻitaʻiga, i le vaʻaia o le modem fesoʻotaʻiga.

Metotia 5: Diagnose Adobe Flash Player

O le faʻalavelave sili ona faʻalavelave mo tagata faʻapipiʻi e le faʻatagaina ata, o le komepiuta e leai ni polokalama faʻapitoa - Adobe Flash Player. E tatau foi ona e gauai atu i le mea moni e faapea, o le polokalama ua uma ona faapipiiina e mafai ona faatupuina ai le faaletonu ona o le le lava o tala e sili ona talafeagai.

Tagai foi:
Faʻafitauli i le Adobe Flash Player
Faʻafefea ona faʻafou le Adobe Flash Player

Toe siaki le fautuaina o le Flash Player i lalo o soo se tulaga, e tusa lava pe faʻaogaina le 'upega tafaʻilagi.

Metotia 6: Faaigoa le pusa photo

E le masani, ae o loo i ai pea faigata i le download, ona o le mea moni o loʻo taumafai le tagata faʻapipiʻi e lafo se ata i luga o le 'upega tafaʻilagi, o loʻo i totonu o le lisi i luga o le ala o loʻo i ai le igoa Cyrillic.

O le vaifofo i lenei faafitauli e matua faigofie lava - toe faʻaigoa vaega taitasi o le ala e faʻaaoga ai le gagana Latina.

Metotia 7: Suia le ituaiga download

E pei ona e iloa, e mafai ona e siiina faila o le aufaasālalau i le taimi e tasi i luga o le site o le VKontakte, e fuafua i ou manaʻoga. E fautuaina e sui le metotia o le faʻaleleia pe'ā e iai ni faʻafitauli i soʻo se ituaiga o le sii mai.

  1. Alu i le vaega "Ata" ma kiliki le ki "Faaopopo ata".
  2. Tusia le ata i le fanua "O a mea fou?"kiliki le faamau "Auina atu" ma mulimuli ane aveese le ata i se tasi o pese na saunia muamua.

A maeʻa uma fautuaga, e tatau ona foia le faafitauli i le siiina o ata. Le manuia!