Auala e aveese ai taofi i luga o se komipiuta Windows 7

Fausia i faʻamaonia uma ma faʻamaonia e taʻavale ai le Android Google Play Store, o le mea e leaga ai le tele o tagata e le galulue i taimi uma. O nisi taimi i le faagasologa o lona faaaogaina, e mafai ona e feagai ma ituaiga uma o faafitauli. O le asō o le a tatou talanoa e uiga i le faʻaumatiaina o se tasi oi latou - o le mea e tuʻuina atu ma le faʻasalalauga "Faʻasalaga Code: 192".

Mafuaaga ma filifiliga mo le faasaʻoina o le mea sese code 192

"Faʻalēaogāina le toe faʻaleleia / faʻaogaina o le faʻaoga.ʻaiga faʻamaonia: 192" - o le mea tonu lava lea e foliga i ai le faʻamatalaga atoa o le faafitauli, o le tali o le a matou talanoa atili ai O le mafuaʻaga o lona faʻaauau ao leʻi faia le faletupe e faigofie, ma o loʻo taoto i le leai o se avanoa avanoa i luga o le taʻavale a le masini feaveaʻi. Seʻio tatou tilotilo totoa i mea e manaʻomia ona fai e faasaʻo ai lenei mea le lelei.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaaoga le Google Play Market

Metotia 1: Faʻasaʻo avanoa i luga o le taavale

Talu ai ua matou iloa le mafuaaga o le sese 192, sei amata i le avanoa sili ona manino - leai se avanoa i totonu ma / poo le mafaufau i fafo o le masini Android, e fuafua i le mea o loʻo faʻatinoina ai le faʻatulagaga. E tatau ona galue i lenei mataupu i se mea faigata, i ni tulaga.

  1. Aveese tusi le talafeagai ma taaloga, pe afai ei ai, lafoai pepa le talafeagai ma faila faila.

    Faʻatele: Aveese faʻamatalaga i masini Android
  2. Faʻamaʻoti le faiga ma le mea e teu ai.

    Faitau atili: Faʻamalo le faʻaoga i le Android OS
  3. Fufulu le Android mai le "otaota".

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaalu avanoa i le Android
  4. E le gata i lea, afai e faʻaaogaina se kalama i luga o se telefoni po o se laupepa ma faʻapipiʻiina ai le talosaga, e aoga le taumafai e sui lenei faiga i totonu o le teuina. Afai e faʻatino saʻo le faʻatulagaga i le masini, e tatau ona e faʻaaogaina le isi itu - "auina atu" i le microSD.

    Faʻamatalaga auiliili:
    Faʻatuina ma le faʻaaogaina o talosaga i se kata
    Faʻasalaga i fafo ma totonu o le mafaufau i le Android

    A uma ona e mautinoa o loʻo lava le avanoa avanoa i luga o le taʻavale a lau masini feaveaʻi, alu i le Google Play Store ma toe faʻaleleia (pe faʻafouina) le talosaga po o le taʻaloga lea na tupu ai le mea sesē 192. Afai e toe fai, alu i le isi filifiliga e toe faaleleia ai.

Metotia 2: Faʻamaumauga Faʻamaumauga Mataʻutia Lisi

Talu mai le faʻafitauli o loʻo matou mafaufau e tulaʻi mai i le faleoloa o le faleoloa, faʻaopoopo i le tuusao saʻo i luga o le mafaufau i le mafaufauina o se masini Android, e aoga tele le faʻamamaina o le Play Market cache ma solo ese faʻamaumauga ao faʻaaogaina.

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" ma alu i vaega "Talosaga ma Faʻamatalaga" (O le igoa atonu e ese si eseese e fuafua i le lomiga o le Android), ona tatala ai lea o le lisi o talosaga uma.
  2. Saili le Google Play Store i lenei lisi, tapui e alu i le itulau "E uiga i le app".

    Tatala le vaega "Teuina" ma kiliki i luga o koni Clear Cache ma "Tape faamaumauga".

  3. Faʻamaonia ou faʻamoemoe i se faamalama pop-up, ona toe taumafai lea e faʻapipiʻi pe faʻafouina le talosaga. O le siaki code 192, atonu o le a le toe faalavelave ia te oe.

  4. O le faʻamamaina o le faʻamaumauga ma le faʻamaumauga a le Google Play Market e fesoasoani e foia ai faafitauli sili ona taatele i lana galuega.

    Vaʻai foi: Faʻavae le code code code 504 i le Google Play Store

Metotia 3: Aveese Aso Faʻamata o le Fale Taʻavale

Afai o le faʻamamaina o le faʻamau ma le faʻamatalaga e le fesoasoani e faʻateʻaina ai le mea sese 192, o le a sili atu ona e faʻamalosia - aveese le Google Play Market update, o lona uiga, ia toe faafoi i le uluai kopi. Mo lenei:

  1. Toe fai laasaga 1-2 o le auala muamua ma toe foi i le itulau. "E uiga i le app".
  2. Kiliki i luga o togi faʻamau e tolu i le pito i luga taumatau. I le lisi e tatala ai, ia naʻo le mea naʻo maua - "Aveese Faʻamamau" - ma faʻamaonia ou faʻamoemoega e ala i le uia "Lelei" i totonu o se faamalama matala.

    Manatua: I luga o nisi masini Android, o loʻo i ai se faʻasesega ese mo le aveeseina o faʻamatalaga o talosaga.

  3. Toe faʻafou lau masini feaveaʻi, tatala le Google Play Store ma toe tapuni. Faatali seiloga ua maua e ia le faʻamatalaga, ona siaki ai lea o se mea sese i le code 192 e ala i le faʻapipiʻi pe faʻafouina le talosaga. E tatau ona faʻamautu le faafitauli.

Metotia 4: Aveesea ma toe faʻafouina se teugatupe

I nisi tulaga, o le mafuaaga o le mea sese 192 e le na o le leai o se avanoa avanoa i le mafaufau o le masini ma le "Falepuipui" Store, ae faapena foi le Google account a le tagata faaaoga na faaaogaina i le Android. Afai o laasaga o loʻo i luga e leʻi foia le faafitauli o loʻo matou mafaufau i ai, e tatau ona e taumafai e tape le tala i totonu "Faʻatonu"ona toe faʻaoga lea. E uiga i le auala ua faia ai, ua uma ona taʻuina atu ia i matou.

Faʻamatalaga auiliili:
Aveese le Google i le Android ma toe faʻafesootai
Saini i le Google account i luga o le masini Android

Faaiuga

E ui i le mea moni na tatou mafaufau i ni auala eseese se fa o le faasaʻoina o se mea sese i le code 192 i le Google Play Market, o le sili ona taatele ma le atoatoa le fuataga o le faasaolotoina o le mafaufau i se masini feaveaʻi.

Vaʻai foi: Fofo faafitauli masani i le Google Play Market