Faʻaopoopo se itulau fou i le pepa o le MS Word


O le faʻalauteleina o le BAK e fesoʻotaʻi ma le tele o ituaiga faila, ae o se tulafono, o se tasi pe o se isi ituaiga o saulaiga. O le asō matou te fia taʻuina atu pe faʻapefea ona faila faila nei.

Auala e tatala ai faila BAK

Ole tele o faila BAK e faʻapipiʻiina i polokalama e faʻalagolago i le mafai gaʻo. I nisi tulaga, e mafai ona faia nei faila i lima, mo le faʻamoemoe lava e tasi. Ole numera o polokalama e mafai ona galulue faʻatasi ma ia pepa e matua tele lava; E le mafai ona mafaufau i filifiliga uma i totonu o le tasi tusiga, o lea o le a tatou taulaʻi atu ai i tali sili ona lauiloa ma faigofie.

Metotia 1: Aofaʻi Faʻatonu

O le taʻutaʻua taʻutaʻua o le Pule o le Pule Sili o loʻo i ai le faʻaaogaina o le Lister e mafai ona iloa faila ma faʻaali mea e faatatau i ai. I la matou mataupu, Lisi o le a faatagaina oe e tatalaina se faila BAK ma fuafua lona umiaina.

Faʻasolo le aofaiga o le Faʻatonu

  1. Tatala le polokalama, ona faʻaaoga lea o le vaega tauagavale poʻo le vaega saʻo e alu i le nofoaga o le faila e te manaʻo e tatala.
  2. A maeʻa ona e ulu atu i le faila, filifili le pepa na manaʻomia ma le kio ma kiliki le ki. "F3 Aperila" i le pito i lalo o le faamalama o le polokalama.
  3. O se faamalama eseese o le a tatalaina le faaali atu o anotusi o le faila file .bak.

Aofaiga o le Faʻatonu e mafai ona faʻaaoga e avea o se faʻamatalaga o faʻamatalaga lautele, ae o le faʻaaogaina o faila ma faila e le mafai.

Metotia 2: AutoCAD

O le fesili sili ona taatele e uiga i le tatalaina o faila BAK e maua mai i le AutoCAD CAD users - AutoCAD. Ua maeʻa ona tatou iloiloina foliga o faila faila ma se faʻaopoopoga i le AutoCAD, o le mea lea o le a le mafai ona tatou nonofo faʻatasi.

Lesona: Tatala faila BAK i le AutoCAD

Faaiuga

Ma le mea mulimuli, matou te maitauina i le tele lava o mataupu, e le tatalaina ia faila faila .bak, ae na o le toe faʻafoʻi mai o faʻamaumauga mai se faʻamaumauga faʻatasi ma la latou fesoasoani.