Faʻapipiʻi taʻaloga ile PSP e ala ile komepiuta


O le Sony PlayStation Portable ua maua le alofa o tagata faʻaoga, ma o loʻo aoga pea i aso nei, tusa lava pe leʻi faia mo se taimi umi. O lenei mea e tau atu ai i se faafitauli i taaloga - o loʻo faigata tele ona maua ia faʻaletonu, ma o le PS Network console ua motusia mo le tele o tausaga. E i ai se vaifofo - e mafai ona e faʻaogaina se komepiuta e faʻapipiʻi ai mea taʻaloga.

Auala e faʻapipiʻi ai taʻaloga i le PSP faʻaaogaina o se PC

Muamua, ua faʻamalosia i tatou e faʻafefe i latou e mananao e taaalo i taaloga i lenei komepiuta mai se komepiuta - e tusa lava pe leai ni mea faigaluega i le taimi o le faʻasalaga, e naʻo ScummVM, o se masini masini mo le suʻeina o le 90s quests, o loʻo i lalo o lenei faʻavae. O se isi tusitusiga o le a tuuto atu i le faʻapipiʻiina o PSP mai se komepiuta.

Ina ia mafai ona faʻaaoga le PC i le bandwidth memory, o le a tatou manaʻomia:

  • O le faʻamafanafanaina o ia lava ma se fomaʻi ua fesuisuiai, e sili i luga o le polokalama fou na tuʻuina atu, ma le Memory Stick Duo ma le 2 GB. Matou te le fautuaina le faʻaogaina o adapter Memory Stick Duo mo microSD, aua e iai se aafiaga leaga i le mautu;
  • MiniUSB telefoni mo le sosooina i se komepiuta;
  • PC poʻo le komepiuta feaveaʻi Windows i lalo Vista.

I le isi itu, e mafai ona e faʻaogaina le mea e faʻaoga ai le Memory Stick mo lau komepiuta: aveese le kata mai le faʻamafanafanaga, faʻaofi i totonu o le faila ma faʻafesoʻotaʻi le mea mulimuli i se PC poʻo le komepiuta.

Vaʻai foi: Fesoʻotaʻi se kalama i se komepiuta poʻo se komepiuta

O nai nai upu e uiga i taaloga. O taʻaloga a le Atunuʻu mo lenei faʻavae e tatau ona i ai i le faatulagaga ISO, talu ai o nisi oi latou o loʻo i totonu o le CSO e ono le lelei le sao pe leai foi. Taaloga ma PSX e tatau ona i ai i le tulaga o se lisi faʻatasi ma faila ma failautusi.

O le taualumaga e faapenei:

  1. Fesoʻotaʻi le PSP i le komepiuta ma se USB USB, ona tatala lea o le faʻamafanafanaga "Faʻatonu" ma alu e tusi "Fesootaiga USB". Afai o loʻo e faʻaaogaina le mea e faʻafaigofie, faʻafefe lenei laasaga.
  2. E tatau i le komepiuta ona iloa le masini ma ave uma avetaavale talafeagai i ai. I luga o le Windows 10, o le faagasologa e tupu toetoe lava i le taimi lava lena, i luga o le matutua o "windows" e tatau ona e faatali laitiiti. Mo le tatalaina o le PSP card card, faʻaaoga "Saili": tatalaina le vaega "Komipiuta" ma maua le masini fesoʻotaʻi i le poloka "Faʻatonuga faʻatasi ai ma le aufaʻasalalau aveeseina".

    Vaʻai foi: Faʻaopoopoina le alalaupapa "My Computer" i luga o le komepiuta i le Windows 10

  3. Se faʻaaliga itiiti e uiga i taaloga. E masani ona faʻasoa i totonu o faʻamaumauga a le RAR, ZIP, 7Z, lea e tatalaina i polokalama tutusa. Ae ui i lea, o nisi tusitala e latou te iloa le ISO o se faamaumauga (aemaise lava, WinRAR), o lea ia vaavaai ma le totoa i faʻaopoopoga o faila. O taaloga PSX e le tatau ona tapenaina. Alu i le faʻailoga o loʻo i ai taaloga, ona e maua lea o le faila-ISO poʻo le foliga manaʻomia i le PSX-taaloga, filifili le manaʻoga ma le kopi i soʻo se auala faigofie.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaalia le faʻaalia o faʻaopoopoga i le Windows 7 ma le Windows 10

  4. Toe foʻi i le lisi o le card card PSP. O le faʻamaumauga mulimuli e faalagolago i le ituaiga o taaloga o loʻo faʻapipiʻiina. O ata taʻavale e tatau ona siitia i le lisi. ISO.

    PSX ma Homebrew taaloga e tatau ona faʻapipiʻi i le lisi GAMElea o loʻo i totonu o le PSP directory.
  5. A maeʻa kopi uma, faʻaaoga "Faʻafeiloaʻi ma le saogalemu le masini" e momotu le faʻamafanafanaga mai le komepiuta.

    Faitau atili: Faʻapefea ona faʻaoga "Faʻafefe saogalemu Mea e teu ai meafaigaluega"

  6. Taumafai le taaloga e tatau ona mai i le lisi autu "Taaloga" - "Manatu Mamao".

O ni faafitauli ono tulai mai ma a latou fofo

Muamua e le iloa e le komepiuta
O se mea e masani ona taatele, lea e masani ona tupu ona o le le lava o avetaavale poʻo faafitauli i le uaea poʻo fesoʻotaʻiga. O faafitauli avetaavale e mafai ona foia e ala i le toe faʻaaogaina.

Lesona: Faʻatulagaina o avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

Ia taumafai foi e sui le uaea poʻo le puʻe i totonu o se isi fesoʻotaiga USB. I le auala, e le fautuaina le PSP e faʻafesoʻotaʻi i le komepiuta e ala i faʻaoga.

Kopi le taaloga, ae le o vaaia i le "Memory Stick"
O lenei faafitauli atonu ei ai ni mafuaaga, o le tele o taimi - o le taaloga na taumafai e faʻapipiʻi i le firmware aloaia. Lua - o le taaloga o loʻo i totonu o le faʻailoga sese. E le gata i lea, o faafitauli i le ata lava ia, o se kata manatuaina poʻo se tagata faitau kiliva e le faʻatea.

Na faʻatulagaina le taaloga masani, ae e le o lelei le galue.
I lenei tulaga, o le mafuaʻaga o le ISO poʻo, sili atu, o le faila CSO. Taaloga i le faatulagaga mulimuli e faʻaitiitia ai avanoa, ae o le faʻafoliga e masani ona faʻalavelaveina le faʻaogaina o punaoa, o le mea lea ua fautuaina ai e faʻaaoga ata tetele.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻapipiʻiina o taaloga i le PSP e faʻaaogaina ai se komepiuta e faigofie lava.