Faʻapipiʻi le tuai o le Skype i lau komepiuta

O le Skype polokalama, e pei o isi lava atinaʻeina o polokalama, e faʻafouina pea. Ae ui i lea, o le fou fou e le o taimi uma e foliga ma sili atu le lelei nai lo mea ua tuanai. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻapipiʻi i le faʻapipiʻiina o se polokalama e leʻi leva, lea o le a matou faamatalaina i auiliiliga mulimuli ane.

Faʻamau i luga ole Skype

E oʻo mai i le taimi nei, ua faʻaaogaina e le o loʻo faʻalauteleina le lagolagosua mo lomiga o le Skype i le taimi e leʻi faʻatagaina e ala i le faʻatagaina o faʻatagaga e ala i le faʻaogaina o le initaneti ma le upega tafailagi E le mafai i taimi uma ona aloese mai lenei tapulaʻa, ae o loʻo i ai pea le auala.

Manatua: E le mafai ona faʻapipiʻi se mea tuai o le Skype talosaga na sii mai le Faleoloa o le Windows. Ona o lenei mea, atonu o loʻo i ai faafitauli i luga o le Windows 10, lea e fesoʻotaʻi ai le Skype e ala i le le mafai.

Laasaga 1: Download

Faʻalogo soʻo se kopi o le Skype lea na faʻasaʻolotoina i luga o le upega tafailagi le aloaia i le fesoʻotaʻiga i lalo. O faʻasalalauga taʻutaʻua uma e faʻamaonia ma fetaui lelei i tulaga eseese o lagolagoina e le polokalame.

Alu i le Skype download itulau

  1. Tatala le itulau maoti ma kiliki le sootaga ma le numera numera o le polokalama e te manaʻomia.
  2. I luga o le matala, tatala le poloka. Skype mo Windows ma kiliki "Download".
  3. E mafai foi ona e faamasani i le lisi o suiga i le filifiliga ua filifilia, mo se faataitaiga, i le tulaga e te manaomia e maua ai se avanoa i se galuega patino.

    Faʻaaliga: Ina ia aloese mai faʻafitauli i le lagolago, aua le faʻaaogaina tuai o le polokalama.

  4. Filifili le nofoaga mo le teuina o le faila i luga o le komepiuta ma kiliki le ki. "Faasaoina". Afai e tatau ai, e mafai ona e amataina le download e faʻaaoga ai le sootaga "Kiliki ii".

Ua maeʻa lenei faʻatonuga ma e mafai ona e alu saogalemu i le laasaga e sosoo ai.

Laasaga 2: Faʻatulagaga

Aʻo leʻi faʻagasolo i le faʻapipiʻiina o le polokalame, e tatau ona e faʻaopoopoina le lomiga fou o Skype mo Windows ma faʻatagaina e ala mai i le polokalama. Seiloga o le a mafai ona e ulu atu i totonu o le teugatupe e ala i le lomiga lata mai o le polokalama.

Download Skype mo Windows

Faʻapipiʻi se faʻailoga fou

I le tele o auiliiliga, o le faʻatulagaga uma poʻo le faʻaleleia o le faagasologa sa toe iloiloina e matou i se isi tusitusiga i luga o le saite. E mafai ona e faamasani oe lava i mea o loo i le sootaga i lalo. I le taimi lava e tasi, o faʻataʻitaʻiga e faʻatinoina e tutusa uma lava mo soʻo se OS.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi ma faʻafou Skype

  1. Taumafai ma faʻaoga i le polokalama, faʻamatalaga mai le tala.
  2. A uma le siakiina o masini, kiliki i luga o le atigipusa ma se siaki.
  3. Faʻasatau-saʻo i luga o le Skype icon i luga o le galuega Taskono ma filifili "Skype mai fafo".

Aveese le faʻailoga fou

  1. Tatala se faamalama "Lisi Pulea" ma alu i vaega "Polokalama ma Vaega".

    Vaʻai foi: E faʻapefea ona tatala le "Paefaʻatasi Manaʻomia"

  2. Suʻe le laina ile lisi. "Skype" ma kiliki i luga i le kī saʻo o le kusi. Mo le faigofie, e mafai ona e suʻeina le fesuiaiga i le aso o le faʻatulagaga.
  3. Faʻamaonia le faʻaaogaina o polokalama i le matala o le faʻalapotopotoga.

    O le ae aʻoaʻo e uiga i le maeʻa manuia o le faʻamamaina e ala i le faʻasalalauga talafeagai.

Vaʻai foi: Aveese le Skype mai lau komepiuta

Faʻamau le tuai

  1. O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o se lomiga e leʻi leva ona maua, e na o ni nai eseesega mai le taimi nei, o loʻo faʻasala i lalo i le tele o suiga i le atinaʻe. A leai, e tatau ona e faia laasaga e tasi pei o muamua.
  2. A maeʻa le faʻapipiʻi, atonu e manaʻomia lou teu i totonu. Ae peitaʻi, afai na e faʻaogaina se faʻamatalaga o loʻo i ai nei, o lenei laasaga o le a faaseʻe.
  3. Afai mo soʻo se mafuaʻaga e te alu ai mai lau faʻamaumauga i luga o le tuai o le polokalama, e tatau ona e faʻamalo ma toe ulufale i le faʻaaogaina o Skype fou. E mafua ona o se mea sese "Na le manuia le sooga".

E sili ona lelei le faʻaleleia ma faʻaogaina le Initaneti e faʻaitiitia le faʻatulagaina o le lomiga fou. I le taimi nei, e mafai ona e faʻaaogaina le lomiga o Skype.

Laasaga 3: Seti

Ina ia aloese mai faafitauli e ono tulai mai i le faapipiiina o le fou o le Skype e aunoa ma lau faatagaga, e tatau ona e faʻalautele le faʻafouina o le auto. E mafai ona faia lea mea e ala i le vaega talafeagai ma faʻamaumauga i le polokalama lava ia. Sa matou talanoa e uiga i lenei mea i totonu o se isi tusi i luga o le saite.

Faʻamatalaga: O galuega e ono faʻaleleia i fou fou o le polokalama atonu e le lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mafai ona lafoina savali o le a taofia.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafefe faʻamaloilo faʻaalia i Skype

O mea e sili ona tāua, e pei o le Skype o loʻo faʻapipiʻi ona o le faʻaaogaina o faʻafouga faʻafou.

Faaiuga

O gaioiga matou te mafaufau i ai o le a mafai ai ona e faia le faʻatulagaga ma le faʻatagaga i se lomiga a le Skype. Afai ei ai pea au fesili e uiga i lenei autu, ia mautinoa ia e lafoina i le imeli ia i matou i faʻamatalaga.