Avazun photo editor

Avazun i luga o le initaneti e mafai ona fesoasoani ia te oe e faasaʻo ata e aunoa ma le faʻapipiʻiina o isi polokalama faʻaopoopo O le faatonu o loʻo i ai se atinaʻe faigofie ma faʻafesoʻotaʻi ma se tele o galuega eseese. O le meafaigaluega e aofia uma ai faʻatautaia faigofie ma sili atu ona faʻatupuina faʻatusa ata. Mo le faʻaaogaina o le auʻaunaga a le faatonu, e te le manaʻomia le lesitala, ma o gaoioiga uma lava e mafai ona faia saʻoloto.

O le faʻauiga o le 'upega tafailagi i le' upega tafailagi e faia i le gagana Rusia Na atiina ae e ala i le faʻaaogaina o tekonolosi Macromedia Flash, o lea e te manaʻomia ai le masini talafeagai e faʻaaoga ai. Seʻio tatou tilotilo i gafatia o le auʻaunaga i nisi auiliiliga.

Alu i le faila ata o Avazun

Galuega autu

O vaega autu nei o le faatonu-cropping, faʻafouina, fesuiaʻiga, suia le pitch, faʻatusatusaga, susulu ma le vevela mata. E mafai foi ona faʻaaoga se faʻaata foliga ata.

Mo le tele o galuega tauave o le tautua, faʻaopoopoina isi faʻaopoopoga, lea e mafai ai ona e faʻasalalau laina o taʻavale taʻitasi e fetaui ma ou manaʻoga.

Aafiaga

Faatasi ai ma le fesoasoani a le tele o aafiaga, e mafai ona e suia le faʻaalia o se ata, faʻataʻitaʻiga, faʻasolosolo ata, liliu se ata i le paʻepaʻe ma le paʻepaʻe, ia foliga mai pei o ata malie, faʻaaoga se sepia filter, seti seti pixel, avatu se faʻaaliga o le po ma sili atu.

Mamanu

O lenei lisi o loʻo i ai meafaigaluega mo le ufiufi o ata poʻo tusitusiga, faʻaaoga se faʻatumu poʻo se tusi ma se penitala. I le faʻaaogaina o nei gafatia, e mafai ona e faia se ata, se pepa lakapi, se pepa lautele, pe faʻapipiʻi foliga o se tasi i ni faʻataʻitaʻiga eseese.

Vaega "teuteu"

O iinei e mafai ona e faʻateleina pe faʻaitiitia ai le malosi o le ata. Aveese uma mea leaga ma le lamolemole o maunu. O le vaega ua mamanuina faapitoa e faasaʻo ai ata o foliga ma tino o le tagata.

O le mea e leaga ai, o nisi o vaega o lenei laupepa e leai ni faʻaopoopoga faʻaopoopo, lea e faigofie ai le faʻataʻitaʻia.

Faʻafitauli

O lenei vaega e aofia ai galuega e le masani ona maua i faatonu masani. E i ai meafaigaluega e pei o le faʻamalosi, faʻasaʻo ma fesuiaʻi vaega eseese o le ata.

Lafoaʻi

I le tulaga ua e faaopoopoina ni tusitusiga po o ni ata i le ata, e mafai ona e setiina la latou faasologa o faaaliga e ala i le faaaogaina o faapipii. Tuu le upu i luga po o tua o le ata ua faaofiina.

Isi faʻaopoopoga

O mea sili atu ona mataʻutia o le faatonu. O iinei e mafai ona e faasaʻo le lanu e faʻaaoga ai se histogram, tipi ma feaveaʻi nisi o vaega o le ata e faʻaaoga ai le "atamai," ma toe faʻapaʻu le ata i le faʻaaogaina o le galuega faʻalanu faapitoa.

I le faaopoopo atu i tomai o loʻo i luga, e mafai e le faatonu ona faʻapipiʻi saʻo mai le upega tafailagi, lea e mafai ona faigofie pe afai e maua.

Mama

  • Galuega faʻatino;
  • Gagana Rusia;
  • Faʻaaoga saoloto.

Faʻafitauli

  • Tolopoina minute i le taimi o le taotoga;
  • Le leai o nisi faʻaopoopoga mo ni aʻafiaga;
  • E le mafai ona faateleina le tele o le ata;
  • E leai se galuega e faʻaitiitia ai le tele o le ata, eseese i le lautele poʻo le maualuga;
  • Pe a faʻaopoopo faʻamatalaga i le tasi le fasipepa o tusitusiga, e le faʻaalia le Cyrillic ma le Latina i le taimi e tasi.

Avazun e mafai ona taʻua i le ogatotonu o vasega o faʻataʻitaʻoto ata i luga o auaunaga faʻainitaneti tutusa. E leai se numera tele o galuega tauave, ae o mea e maua o le a lava lea mo suiga faigofie. E taua foi le faamamafaina o le galuega o le faaletonu ma le "atamai," e seasea lava ona maua i luga o ia ituaiga upega tafailagi.

E leai se tolopo faapitoa aʻo galue i ata laiti - e mafai ona faʻaoga lelei le faʻamatalaga mo ou manaʻoga pe afai e leai se polokalama faʻapipiʻi a le komipiuta mo le faia o galuega manaʻomia.