Faʻafefea ona aveese se tagata faʻaaoga i le Windows 8

O le vaovao e matua faʻatulagaina o se faʻatau pisinisi. O lenei auaunaga ua mamanuina mo tagata e faatau mai taaloga. Ioe, o loo i ai se avanoa e taaalo ai i taaloga saoloto i Steam, ae o se uiga uigaese lenei o le agalelei i le vaega a le au atinae. O le mea moni, o loʻo i ai le tele o tapulaʻa e tuʻuina atu i tagata fou vaʻaia. Faatasi ai ma nei mea: o le le mafai ona faʻaopoopo ni uo, leai se avanoa i le maketi vaʻavaʻa, se faʻasaina o fefaʻatauaiga o meataitasi. I luga o le auala e aveese ai nei tapulaa i le faʻamalosi, e mafai ona e faitau atili.

Tulafono faʻapitoa e faʻalauiloa mo ni mafuaaga. O se tasi o mafuaʻaga o le manaʻoga o Steam e tuleia le tagata faʻaaoga e maua ai taaloga taʻavale. O le isi mafuaaga o le manaʻoga e puipuia mai i le vaʻaia o patoto. Talu ai o tala fou e le mafai ona auai i fefaʻatauaiga i luga o le faʻatau o fefaatauaiga vaʻaia, ma e le mafai foi ona faʻaopoopo nisi tagata faʻaaoga e avea ma uo, o pateni, o loʻo avea ma faʻamatalaga fou, o le a le mafai ona faia lenei mea.

Afai e leai ni tapulaa, o se tasi o ia fatuga na mafai ona ia faanunununuina le toatele o tagata faaaoga ma ana talosaga mo le faaopoopo i uo. E ui lava, i le isi itu, e mafai e tagata atiaeina Steam ona faia isi auala e puipuia ai ituaiga osofaiga e aunoa ma le faamamaina o tapulaa. O le mea lea, o le a tatou iloiloina taʻitasi tulaga faatapulaa, ma o le a tatou sailia se auala e sii aʻe ai sea tulaga faasaina.

Uo Faauo

O tagata fou o Steam (faʻamatalaga e leai se taʻaloga se tasi) e le mafai ona faʻaopopo i uo a isi tagata faʻaoga. E na o le tasi le taaloga e mafai ona tupu i luga o le teugatupe. Faʻafefea ona e faʻataʻamilo i lenei mea ma aofia ai le avanoa e faʻaopoopo ai uo i Steam, e mafai ona e faitau i lenei tusiga. O le mafai ona faʻaaoga le lisi o uo e taua tele ile Steam.

E mafai ona e valaʻauina tagata e te manaʻomia, tusi se feʻau, fautua atu se fefaʻatauaiga, faʻasoa ma i latou mea e sili ona manaia o lau taʻaloga ma le olaga moni, ma isi. A aunoa ma le faaopoopoina o au uo, o lau gaioiga faʻaagafesootai o le a itiiti lava le aoga. E mafai ona tatou fai atu o le tapulaa i le faaopoopoina o uo e toetoe lava a poloka atoa lou mafai ona faʻaaoga Steam.

O le mauaina o uo e faaopoopo o le ki. I le maea ai ona fatuina se tala fou, i le faaopoopo atu i le le mafai ona faʻafeiloaʻi o le faaopoopoina o uo, o le faʻaosofia foi ei ai se tapulaa i luga o le faʻaaogaina o le faʻatau fefaatauaiga.

Tapulaʻa i luga o le faʻaaogaina o le faʻatau faʻatauga

E le mafai foi e faʻamatalaga vaʻaia fou ona faʻaaogaina le faʻatau fefaatauaiga, o le maketi lea mo le fefaʻatauaʻiga o mea tau vaʻavaʻa. Faatasi ai ma le fesoasoani a le faʻatau fefaʻatauaiga, e mafai ona e maua i Steam, faʻapea foʻi ma le maua o se aofaiga e mafai ai ona faʻatau se mea i lenei auaunaga. Ina ia tatala avanoa i luga o le faʻatau fefaʻatauaʻiga, e tatau ona e faʻatulagaina ni nai tuʻutuʻuga. E aofia ai: o le faʻatau o taaloga i Steam e $ 5 pe sili atu foi, o le a manaʻomia foi lou faʻamaonia lau tuatusi imeli.

O a tulaga e tatau ona ausia ina ia tatalaina ai le maketi a Steam ma pe faapefea ona fai, e mafai ona e faitau i lenei tusiga, lea e faamatalaina ai le faagasologa o le aveeseina o tapulaʻa.

A maeʻa ona e faʻatumu uma aiaiga, o le masina mulimuli ane o le a mafai ai ona e faʻaogaina le maketi vaʻavaʻa a Steam ina ia faʻatau atu ai au 'oloa ma faʻatau ai isi tagata. O le maketi o le a faʻatagaina ai oe e faʻatau ma faʻatau mea e pei o molipepa mo taʻaloga, taʻaloga taʻaloga eseese, talaʻaga, emoticons ma sili atu.

Faʻaauau le Fefaʻatauaʻiga o le Ava

O le isi ituaiga faʻagata faapitoa i le Steam o le fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaiga mo aso e 15, pe a fai e te le faʻaogaina le leoleoina o le masini feaveaʻi Leoleo Puipui. Afai e te leʻi fesoʻotaʻi le Leoleo Puipui i lau teugatupe, e mafai ona e faʻamaonia soʻo se fesuiaiga ma le tagata na o le 15 aso talu ona amata le fefaʻatauaiga. O le a lafoina se imeli i lau imeli imeli e fesoʻotaʻi i lau teutusi ma se sootaga e faʻamaonia le fefaʻatauaiga. Ina ia aveesea lenei fesuiaiga o fefaatauaiga, e tatau ona e faafesootai lau tala i se telefoni feaveaʻi.

E faʻapefea ona faia lenei mea, e mafai ona e faitau iinei. O le telefoni feaveaʻi Steam e matua saoloto lava, o lea e le mafai ai ona e fefe e tatau ona e faʻaaluina se tupe ina ia faʻagata ai le fesuiaʻiga o fefaatauaiga.

E le gata i lea, o loʻo i ai ni faʻafitauli laiti i Steam, lea e fesoʻotaʻi ma nisi tulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te suia le upega tafailautusi mo lau teugatupe, mo sina taimi o le a le mafai ona e faʻaaogaina le galuega fesuiaiga ma au uo. A maeʻa le taimi, e mafai ona e faʻaauau pea le fefaʻatauaʻiga. I le faaopoopo atu i lenei tulafono, o loo i ai isi numera o isi e tulai mai i le taimi o le faaaogaina o le Steam. E masani lava, o ia tapulaʻa e tuʻuina mai ma se faʻamatalaga talafeagai, lea e mafai ai ona e iloa le mafuaaga, lona faʻamaonia po o le mea e tatau ona fai e aveese ai.

O faʻamatalaga autu uma ia e mafai ona faʻafeiloai ai se tagata fou o lenei malae taʻavale. E faigofie tele ona latou aveesea, o le mea autu o le iloa lea mea e fai. A uma ona faitau tusiga talafeagai, e ono le maua ni au fesili e uiga i le auala e aveese ai le tele o kesi i le vaʻa. Afai e te iloa se isi mea e uiga i tapulaʻa i Steam, ona e tusitusi lea i totonu o faʻamatalaga.