Matou te feagai ma faafitauli i le protection.dll

O le faʻatusatusa tutoʻatasi o lau lava gaioiga galue e mafai ona umi se taimi. O le mea e lelei ai, ei ai polokalama e mafai ona taulimaina lenei galuega ma maua ai le mea e manaʻomia i se mataupu o sekone. O se tasi oi latou o le faʻatulagaga o le sinia, lea o le a talanoaina i auiliiliga i lenei tusiga.

Iloiloina o le taimi galue

Iloiloina le umi o le auaunaga, e fuafua i le aso o le faʻatagaina ma le faʻateʻaina, vave faʻatusatusa le umi o le taimi faigaluega i totonu o se atinaʻe faapitoa. E mafai foʻi e le polokalame ona faʻatusatusa le tele ma le tele o le faʻaauau pea o le poto masani, ua lava lea e faʻamaonia ai nisi o galuega galue. Afai na tusia saʻo se aso, e mafai ona aveesea mai le lisi.

Faʻasalalau ma faʻatau atu

O le polokalama e mafai ai ona e faʻasili atu faʻamatalaga faʻamaumauga i se faila eseese ma le faʻaopoopoga STJ. O le a faʻaolaina i se nofoaga e faʻamautinoa e le tagata faʻaoga. Afai e te manaʻomia le toe galulue faʻatasi ma faʻamaumauga faʻamaumauga, e mafai ona faigofie ona e toe aumaia i tua i le faʻatusatusaina o le mea na tupu.

Lomiaina o se pepa

Afai ei ai se manaʻoga e lolomi le faʻamatalaga faʻamaonia, o le fuafuaina o le poto masani e maua ai lenei avanoa i le tagata faʻaaoga. O le pepa o le a faʻaalia ai le igoa o le polokalama, faʻatasi ai ma faʻamatalaga uma, e aʻafia ai le masani ma le faʻaauau pea o galuega.

Mama

  • Faʻatau Rusia;
  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Maua o faʻamatalaga e uiga i le lautele ma le faʻaauauina o le auaunaga;
  • Le mafai ona faaulufale mai ma auina atu faʻamatalaga;
  • Faʻasalalauga o le tusia o faʻamatalaga.

Faʻafitauli

  • O le aso o le faalēaogāina o le polokalame e le amanaia i le taimi galue.

Iloiloga o le sinia o se polokalama sili ona lelei lea e mafai ona vave maua ai se taunuuga i luga o le aofaʻi o le sinia, e naʻo le aso na ulufale mai ai ma le faʻateʻaina. E le gata i lea, e faʻatagaina ai oe e teu faʻamatalaga faʻamaumauga, faʻapea foʻi ma lolomiina. I le taimi lava e tasi, na leiloloa le tasi aso i le faʻatulagaga mai vaitaimi taʻitasi, o le mea lea pe a uma le faʻatulagaga e tatau ona e faʻaopoopoina le aofaʻi talafeagai o oe lava ia.

Download Faʻatonuina o le poto masani mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Iloiloga o le poto masani i galuega Polokalame mo le fuafuaina o le poto masani i galuega OK | Matua matutua Iloiloina o feteʻenaʻiga i le Microsoft Excel

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Iloiloina o le uumi o le auaunaga o se mea faigofie-i-le faaaogaina, mea faigaluega saoloto e mafai ai e oe ona fuafua le aofaʻi o tausaga o le auʻaunaga, faʻapea foʻi ma le maua o isi tomai aoga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2000, 2003
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Svetlada Soft
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.3