Siaki le faʻamalosi upu i le initaneti

I le gagana Rusia (ma e le gata i ai), o le uiga o se upu e mafai ona faalagolago i le saʻo tatau, o lea i nisi tulaga e taua le iloa o lana faamatalaga. Ae paga lea, i le tele o tusitala tusitusi mo le PC, o le galuega o le siakiina o siakiina e le o saunia, pe faigata tele ona maua ma faʻaaogaina. I lenei tulaga o auaunaga i le initaneti o le a sili atu ona lelei.

Vaega o auaunaga i le initaneti

Mo le tele o vaega, e leai se totogi o le faʻamalositinoina o auʻaunaga ma galue malosi. E naʻo lou manaʻo e faʻapipiʻi se fasipepa, pe atonu e te vaʻaia tulaga eseese, ma kiliki "Siaki". O faʻamalosi uma upu o le a otometi lava ona faamamafaina. Afai e maua se mea sese i le kalama i se upu, o le a faamamafaina, ma o nisi taimi o le a latou fautuaina ai foi se filifiliga faasaʻoga.

Metotia 1: Morfer

O le 'upega tafaʻilagi e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi le tusiga talafeagai mo le saʻoloto I totonu o le fanua mo suʻega, ua uma ona tuʻuina atu se vaega o le galuega o se faʻataʻitaʻiga lea e mafai ai ona e siaki le taʻaloga o le tautua. E leai ni avanoa faʻaopoopo mo le galue i tusitusiga i Morfer.

Alu i Morfer

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le upega tafailagi e pei o lenei:

  1. I le kiliki i luga o le sootaga o loʻo i luga, o le a aveina oe i se itulau ma se tasi o fanua mo le faʻaofiina o upu ma se siaki siaki. Mo le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e siakiina le anotusi o loʻo i ai e ala i le faʻaaogaina o le ki "Seti ni faʻamaonia"i le pito i lalo o le lau.
  2. E tusa ai ma le parakalafa muamua, siaki lau tusitusiga. Faʻamālo le mea lea ua faʻaofi i totonu o le fanua e fai ma faʻataʻitaʻiga, kopi ma faapipii oe lava, ona kiliki lea i le faamau mo le tuʻuina o faʻamau.

Metotia 2: Faʻasalalau

O lenei auʻaunaga e sili atu i se lolomifefiloi luga ole luga ole initaneti nai lo se 'upega tafailagi o faʻamaoniga tusitusia. E faigofie lava ona siaki ia upu taʻitasi iinei, talu ai o nisi faʻamatalaga e faaopoopoina i nisi taimi ia i latou. Ae peitaʻi, afai e te manaʻomia le iloa saʻo le tuʻuina atu i se tusitusiga tele, e fautuaina e faʻaaoga le auaunaga na talanoaina i luga.

Alu i Accentoline

O le faʻatonuga i lenei mataupu e matua faigofie lava:

  1. O le faʻamaoniga o loʻo i le itu tauagavale o le mata. Ulufale i totonu se upu ma kiliki "Saili".
  2. O lenei mea o le a tatalaina ai se itulau o le a faʻamaonia ai le saʻo, o le a tuʻuina atu se faʻamatalaga laitiiti ma se suʻega suʻega suʻega. O le faʻasologa mulimuli lea o se fatuga faʻasolosolo lea e te manaʻomia e filifili ai le filifiliga saʻo e tuʻuina atu mo le atuatuvale. O le pasia o le suʻega e filifili. E le gata i lea, e mafai ona e vaʻai i faʻamatalaga a isi tagata faaaoga i le upu siakiina. O se poloka ma faʻamatalaga o loʻo i le pito i lalo o le itulau.

Metotia 3: Udarenie

I lona faʻatulagaga ma ana galuega tauave, o le auʻaunaga e talitutusa ma le auaunaga mai le auala lona lua - e te ulu atu i se upu se tasi ma ua faʻaalia oe i le mea o loʻo mamafa ai. Pau lava le eseʻesega o loʻo i ai i totonu o le atinaʻe - o se mea e sili atu ona faigofie, talu ai o mea uma e le mafaitaulia ua aveesea mai ai.

Alu i Udarenie

Faʻapuupuu pe faʻapefea ona faia se siakiina o popolega i lenei 'upega tafailagi:

  1. I luga o le itulau autu, ulufale i le upu e te fiafia iai i totonu o le pusa lapopoa pito i luga o le upega tafailagi. Kiliki "Saili".
  2. O le itulau pito i luga o nisi taimi e faʻaalia ai upu tutusa. Afai ei ai sau faʻamatalaga faapitoa, ona kiliki lea i luga o le upu tului mai le lisi lautele.
  3. Iloilo taunuuga o suʻega ma faitau se faʻamatalaga puupuu o le upu. Afai ei ai ni au fesili, e mafai ona e fesili ia i latou i faʻamatalaga i luga o le saite.

Vaʻai foi: E faapefea ona siaki le sipelaga i le initaneti

E faigofie tele le siakiina o se upu se tasi mo le saʻo le faʻamalosiina o le faamamafa, ae afai ei ai lau 'upega taʻavale, ona sili atu lea ona faigata le maua o se auaunaga e faia se siaki lelei.