Telefoni e pei o se modem mo se komepiuta e ala i le USB


I aso nei, o le faʻaauauina pea o fesoʻotaʻiga i le lalolagi e talafeagai mo le tele o tagata. A maeʻa, o se tasi lenei o tulaga taua mo se olaga sologa lelei ma le faʻalelei i le lalolagi faʻaonaponei, o se galuega faʻapolofesa manuia, o se vave maua mai o faʻamatalaga talafeagai, o se taimi fiafia, ma isi. Ae o le a le mea e tatau ona faia e se tagata pe afai e maua e ia se mea e leai se telefoni feaveaʻi telefoni ma se modem USB, ma e manaʻomia ona e sau i le lalolagi atoa i se komepiuta mai se komepiuta?

Faaaoga le telefoni o se modem

Mafaufau i se tasi o fofo i lenei faafitauli. Toeitiiti lava o tagata uma ei ai masini atamai i le taimi nei. Ma o lenei masini e mafai ona fesoasoani ia i tatou i le lelei o se modem mo se komepiuta patino, ona o le laufanua talafeagai e ala i le faailo o le 3G ma le 4G Fesootaiga mai le telefoni feaveaʻi. Sei o tatou taumafai e faʻafesoʻotaʻi lau telefoni i se PC e ala i le USB-port ma faʻatuina se Initaneti.

Faʻafesoʻotaʻi lau telefoni pei o se modem e ala i le USB

O le mea lea, o loʻo i ai sau komepiuta patino ma le Windows 8 i luga ma le telefoni feaveaʻi. E manaʻomia lou faʻafesoʻotaʻi lau telefoni i se PC e ala i le USB-port ma ia maua ai le Initaneti. I isi lomiga o le OS mai Microsoft ma luga o masini ma iOS, o le a tutusa ia taga, puipuia le faasologa o faʻatulagaga faʻatonu. Na o le pau lava le mea tatou te manaʻomia o se faʻatautaia cable USB mai le telefoni feaveaʻi pe tutusa ma fesoʻotaʻi tutusa. Tatou amata

  1. Liliu le komepiuta. O loʻo tatou faʻatali mo le atoaga o le faʻaogaina o le polokalama.
  2. I luga o le telefoni, tatala "Faʻatonu"lea e tatau ona tatou faia ni suiga taua.
  3. I luga o le faatulagaga system tab, tatou te maua le vaega "Fesootaiga Lelei" ma alu i filifiliga sili atu e ala i le kiliki o le ki "Sili atu".
  4. I le itulau e sosoo ai tatou te fiafia "Hot spot", o lona uiga, o se nofoaga avanoa. Tapuni i lenei laina.
  5. I masini i luga o le Android, e tolu filifiliga mo le fatuina o se avanoa: e ala i le Wi-Fi, e faʻaaoga ai le Bluetooth ma le Initaneti tatou te manaʻomia nei e ala i USB. Alu i le laupepa e manaʻomia i se faʻamaufaʻailoga masani.
  6. O lenei ua oʻo i le taimi e fai ai se fesootaiga faaletino o le telefoni i le komepiuta e ala i le USB, e faʻaaoga ai le uaea talafeagai.
  7. I luga o le masini feaveaʻi matou te feaveaia le faasee i le taumatau, e aofia ai le galuega "Initaneti e ala i USB". Faamolemole ia matau, faatasi ai ma le fefaasoaaʻi o fefaʻasoaʻiga i le telefoni feaveaʻi, o le a le mafai ona oʻo i le telefoni i le komepiuta.
  8. Ua amataina e le Windows faʻapipiʻi faʻapipiʻi o avetaavale mo le atamai. O lenei faagasologa e faia ai ni nai minute. O loo matou faatalitali mo lona faauuga.
  9. I luga o le lau o le telefoni ua aliali mai o loʻo i luga le avanoa patino. O lona uiga na tatou faia mea uma i le saʻo.
  10. O lea ua na o le fetuunai o se fesoʻotaiga fou e tusa ai ma ona lava taʻiala, mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia maua avanoa i luga o masini komepiuta ma isi masini.
  11. Na maeʻa maeʻa le galuega. E mafai ona e fiafia i le avanoa atoa i le lalolagi. Ua faia!

Faʻasalaga le mode modem

A maeʻa ona manaʻomia le faʻaaogaina o le telefoni e pei o se modem mo le komepiuta e le toe manaʻomia, e tatau ona vaʻai le cable USB ma le gaioiga faʻatonu i luga o le telefoni. I le a le faasologa e sili atu ona lelei le fai?

  1. Muamua, tatou toe o atu i totonu o le faatulagaga o le telefoni ma feaveai le slider agai i le tauagavale, tape le Initaneti e ala i le USB.
  2. Matou te faʻalauteleina le fata ile luga o le komepiuta o le komepiuta ma maua ai le ata o fesoʻotaʻiga masini i luga o ports USB.
  3. Kiliki le ki o le kata saʻo i luga o lenei atigipusa ma saili laina i le igoa o le telefoni. Toto "Aveesea".
  4. O se faamalama e oso aʻe e tau atu ia te oe o masini e mafai ona aveese saogalemu. Ave ese le cable USB mai le komepiuta ma le atamai. Ua maeʻa le faasologa o le vavae.


E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, e faigofie lava ona faʻapipiʻi le Initaneti mo se komepiuta e ala i se telefoni feʻaveaʻi e faʻaoga ai se cable USB. O le mea pito sili ona taua, aua le galo le pulea o le faʻaaluina o feoaiga, ona o le telefoni feaveaʻi e ono tele ni fua eseese mai le ofoina atu o le 'auʻaunaga initaneti.

Vaʻai foi: 5 auala e faʻafesoʻotaʻi ai lau komepiuta i le Initaneti