E faʻapefea ona suʻeina le upega tafailaʻi mai lau router


O faʻafitauli faʻalavelave e mafai ona tupu i soo se tasi. O le mea e leaga ai le mafaufau o le tagata, e le atoatoa, ma o lea ua faʻagaloina e le tagata faʻaoga le upega tafaʻi mai lana router Wi-Fi. I le faʻamuamua, e leai se mea matautia na tupu, o masini ua fesoʻotaʻi atu i le 'upega faʻasalalau o le a otometi lava ona fesootai. Ae o le a le mea e fai pe afai e te manaʻomia le tatala avanoa i le masini fou? O fea e mafai ona ou maua ai le upu faʻamaonia mai le alalaupapa?

Matou te aʻoaʻoina le upu faiva mai se telefoni

Ina ia mafai ona e vaʻai i le upega tafailaupu mai lau telefoni, e mafai ona e faʻaogaina le gafatia o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le Windows poʻo le faʻaogaina o le laina eletise i luga o le initaneti. Tatou taumafai faʻatasi uma auala e foʻia ai le faafitauli.

Metotia 1: Faʻamatalaga Faʻatautaia Initaneti

O le motusia e ulufale ai i le laina eletise e mafai ona maua i tulaga o le alalaupapa. O isi gaioiga i totonu o le fanua o le saogalemu o le Initaneti o loʻo faia foi iinei, e pei o le suia, le faʻaaogaina o le upu faʻaulu, ma isi. O se faʻataʻitaʻiga, seʻi o tatou ave le alalaupapa o le kamupani Saina TP-Link, i luga o masini o isi laau totō, o le algorithm o gaioiga atonu e ese si ese ae tausia le filifili masani masani.

  1. Tatala soʻo se Initaneti ma i totonu o le tuatusi lauga tusi le tuatusi IP o lau telefoni. E masani lava o lenei mea192.168.0.1poʻo192.168.1.1, e fuafua i le ituaiga ma le ata o le masini, o isi filifiliga e mafai. E mafai ona e vaʻaia le tuatusi IP le aoga o le uila i tua o le masini. Ona patipati lea o le ki Ulufale.
  2. Ua faʻaalia se faamalama faʻamaoni. I totonu o fanua talafeagai, tatou te ulufale ai i le igoa ole igoa ma le upufaʻailo e ulufale ai i le faʻatulagaga o le alalaupapa, e ala i le le mafai ona tutusa:pule. Afai e te suia, ona faʻasolo lea o mea taua. Ma le isi, kiliki i le itu taumatau o le kuki i luga o le ki. "Lelei" pe kiliki i luga Ulufale.
  3. I le tatalaina o le 'upega tafaʻilagi o le alalaupapa, o loʻo matou sailia se vaega faʻatautaia fesoʻotaiga. E tatau ona teuina mea tatou te fia iloa.
  4. I luga o le upega tafaʻilagi e sosoo ai i le koluma "Upu" e mafai ona tatou faamasani i le tuufaatasiga o tusi ma numera na tatou matua le amanaiaina. O le sini vave ma ausia lelei!

Metotia 2: Meafaigaluega a le Windows

O lea la o le a matou taumafai e faʻaaoga le meafaigaluega faʻapitoa a le Windows e saili ai le upu galo ua galo mai le uila. A e faʻafesoʻotaʻi muamua i le fesoʻotaiga, e tatau i le tagata faʻaoga ona ulufale i lenei upu faʻamaonia, ma o le mea lea e tatau ona faʻaolaina i se mea. O le a tatou tilotilo i le faʻataʻitaʻiga a se komepiuta ma le Windows 7 i luga o le laupapa.

  1. I le pito i lalo taumatau o le Papamaa i totonu o le fata tatou te maua ai le laina faʻamalo ma kiliki i luga i le kī saʻo o le kusi.
  2. I le lisi autu e aliali mai, filifili le vaega "Nofoaga Tutotonu ma Fesootaiga".
  3. I le isi itu, alu i "Pulega Faʻafesoʻotaʻi lelei".
  4. I totonu o le lisi o fesoʻotaiga faʻafesootai e avanoa mo le fesoʻotaʻiga, matou te maua le mea e fiafia i ai matou. Matou te lueina le kiore i luga o le ata o lenei fesoʻotaʻiga ma kiliki RMB. I totonu o le upega tafaʻilagi autu, kiliki i luga o le koluma "Meatotino".
  5. I meatotino o le Wi-Fi ua filifilia, alu i le lisi "Saogalemu".
  6. I le isi lafu, tuu se faailoga i le fanua "Faʻaalia Tagata o Faʻasinomaga".
  7. Ua faia! I totonu o le laina o faʻamau "Key Security Key" e mafai ona tatou faamasani i le upu alofa faapelepele.

O le mea lea, e pei ona matou faʻatūina, e mafai vave ona faigofie ona maua le palakalafa galo ia te oe. Ma lelei lava, taumafai e tusi i lalo au upu faʻamaonia i se mea pe filifili ni faʻasalalauga masani o tusi ma fuainumera mo i latou.

Vaʻai foi: O le upu Password e sui i le telefoni TP-Link