Faʻafefea ona suia le aso ma le taimi i le iPhone


I le faʻaopoopoga i le failaina o ia lava, o le galuega sili ona taua o vaitafe o le faasologa lea o le siiina mai o faila. Aʻo faʻapipiʻiina, e filifili e le kosi le gafa e mafai ona faʻafeiloaʻi naʻo ia lava.

I le avea ai o se tulafono, o lenei filifiliga e fuafua i le tele o latou avanoa. E masani lava ona faʻapipiʻiina i se faasologa faasolosolo.

Afai e sii mai se faila tele i le maualalo o le saoasaoa, ona le taua lea o le faasologa o le lafoina o vaega. Ae peitai, afai e maualuga le fua o le fesiitaiga, ma, mo se faataitaiga, o se ata tifaga o lo o utaina, ona sosoo ai lea ma le downloading o le a mafai ai ona matamata i le vaega na faasaoina, e aunoa ma le faatalitali mo le vaneina atoatoa o le vitio.

O le tagata muamua o le vaitafe na te maua lenei avanoa, na avea ma Vaitafe 3.0. Na ia utaina muamua nai fasi vaega i se laina ma mafai loa ona toe gaosia le vaega na sii mai. O le maimoaina na faia e le tagata taalo VLC.

A o matamata i le vitio, toe faʻafeiloaʻi atu i le tagata faʻatau, faʻaauau ona maua e le tagata faʻaaoga se vaega fou o mea vitio.

I faʻamatalaga o le tagata o tausia i luga aʻe 3.4, o lenei mea (fausia-in) o loʻo misi. E mafua lenei mea i le mea moni e mafai e le tagata gaosi le tufatufa i le mea na o na vaega o le faila lea ua uma ona sii mai.

I le tulaga o le faʻatatauga o le faʻatupeina, o le polokalama e faʻafeiloaʻi ia vaega ina ia mautinoa le vave ona oʻo atu i le tagata taalo. O vaega o loʻo totoe o loʻo faʻatali mo latou taimi ma e le o avanoa mo tufatufaga. "E feteenai lenei ma le mataupu faavae o p2p network" - o mea ia e atiaeina.

Ae e pei ona i ai, e mafai ona e taʻalo ata tifaga i le suia o na o ni faʻataʻitaʻiga natia.

O faʻaaliga natia o loʻo faʻaalia e pei ona taua i lalo: matou te tuʻuina i lalo le tuʻufaʻatasiga autu SHIFT + F2, tatala le lisi autu ma alu i "Avanoa" (Avanoa).

Tuʻuina ata ma maua ni faʻaiuga se lua: bt.sequential_download ma bt.sequential_files. Tatou suia o latou uiga ma sese i luga moni.

Ina ia maimoa i le vitio na siiina mai, na o le tosoina o le faila i le faamalama o le tagata taalo (tofotofoina i le VLC ma le KMP). Faʻalagolago i tulaga o le kalani, e ono i ai se faʻaopoopoga o le faila .! ut, poʻo se isi e fetaui ma le faila faila (e le o se faila faila!).

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le setiina o uTorrent e faʻapipiʻi ma matamata i vitio i se faiga faifai pea e le faigata, e ui i le mea moni na faʻaumatia aloaia e le au atinaʻe lenei uiga.