Fofoina o le faafitauli i le toe faifai pea i le Android

Faʻamaumauga o loʻo avea nei ma mea e sili ona taua i luga ole komepiuta. Tusa lava pe o le a le natura o lau galuega, atonu e te manaʻomia i taimi uma pe faʻapipiʻi faila pe aveʻesea mai le upega tafaʻilagi. I totonu o lenei tusiga o le a tatou auiliiliina le faletusi ua taua o le KGB Archiver 2.

KGB Archiver 2 o se meafaigaluega malosi e fai ai le faila faila. E i ai sona avanoa itiiti i luga o isi tagata teu fale. O se fua faʻatusatusa maualuga (e sili atu nai lo WinRAR), o lea e mafai ona sui ai lau masini faʻapitoa mo le galue ai faʻamaumauga.

Tauvaga

I le taimi muamua, atonu e foliga mai e ofoofogia lenei mea, ae o lenei fale teu oloa e sili ona lelei i tulaga o le failaina o faila. O le mea e leaga ai, o lenei pasene o le faʻamalosi ua ausia ona o se faʻapitoa faʻapitoa, lea e mafai ona galue na o lenei polokalama. Ae afai o le ae tausia lenei 'upega tafaʻilagi mo oe lava, ma le faʻafefeina i isi tagata pe lolomiina i luga o le Initaneti, ona leai lea o ni faafitauli.

Faʻasalaga tulaga

O le polokalama faakomepiuta foi ei ai se tulaga faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e filifilia se algorithm e faʻaitiitia ai le faila o le faila, faʻamaonia le tulaga o le faatulagaga ma le faʻamalosi, lea o le a aʻafia ai le tele o le faila punaoa ma le taimi e manaʻomia e faʻamaeʻa ai le faagasologa. E naʻo le 2 faʻalapotopotoga e maua i le polokalame - KGB ma le ZIP.

Motugaafa mo faila faila

E aunoa ma se puipuiga i lo matou lalolagi, leai se mea, ma o tagata atiaeina o lenei polokalama ua latou tausia lenei mea. O lea e le mafai e tagata e leʻi faʻatagaina ona maua lau 'upega tafaʻilagi, e mafai ona e setiina se faʻaupuga mo le tatalaina poʻo le taitaia o isi togafiti faʻatasi. A aunoa ma se faʻaupuga, o le a le mafai ona faia soʻo se gaioiga talafeagai i faila i totonu o le fale teu.

Faʻaaogaina o le tagata lava ia

O le isi vaega aoga o le polokalame o le fatuina o faamaumauga a le SFX. O le tele o polokalama faʻapitoa o lenei ituaiga e iai lenei uiga, e le o se mea e ofo ai, aua e mafai ona e fatuina se fale teu oloa e le manaʻomia se polokalama mo le le fesoʻotaʻi.

Faʻamatalaga

Ou te fia taʻuina atu se faʻalauiloa telefoni feaveaʻi. Faʻafetai i le tele o vaega o loʻo i luga o le telefoni, toetoe lava o mea uma o loʻo maua i le polokalama e mafai ona faia. E fetaui ma le faʻaaogaina ma le laupapa tusi. Ae ui i lea, o loʻo i ai se miti tele pe'ā galue i le faila. Afai e amata e le KGB Archiver 2 se lisi mo le taimi muamua, o lenei faagasologa e umi se taimi. E leʻoloa pe o le a le mafuaʻaga, e foliga mai, e le lava le gauai o tagata atiae i lenei mea.

Fomaʻi

O lenei vaega e mafai ai e oe ona aveese mai faila mai auupega o ituaiga eseese, e aofia ai * .zip ma * .rar. O le aveeseina e faia i le kopiina o faila faʻapipiʻi mai le fale teu oloa e ala i le polokalama i se isi nofoaga i lau PC.

Mama

  • Le pito sili ona lelei o le faʻamalosi;
  • Fesoʻotaiga vavalalata;
  • Tuuina atu tufatufaga.

Faʻafitauli

  • E leai se gagana Rusia;
  • Le lagolagoina e le tagata e ona le atinae;
  • Faʻasologa o mea tau faila.

O le faʻamatalaga mai mea ua tusia e faigofie lava ona fai - o le polokalame e atoatoa mo i latou e fiafia e faʻaola avanoa i luga o la latou komepiuta, aua o se tulaga pagatia e te faʻagalogaloina e uiga i le leai o se avanoa. Ioe, ei ai ni faaletonu ma ou te manao i le polokalama e galue laitiiti, ma le isi, e leʻi toe faʻafouina mo se taimi umi. Ae ui i lea, e leai ni mea lelei, ma o le filifiliga e masani lava oe.

7-zip J7z Winrar Faʻapipiʻi faila i WinRAR

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
KGB Archiver 2 o le sili lea o le faʻamaumauga o mea e teu ai faamaumauga, lea e mafai ai e oe ona teu se avanoa i luga o lau puʻe ma faʻapipiʻi le teuina o faʻamaumauga e te fatuina.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Archivers for Windows
Faʻapupula: Free Software Foundation, Inc.
Tau: Faʻatau
Toa: 4 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2.0.0.2