Saogalemu 2.0.0.2616

E i ai faʻamatalaga faapitoa e ulufale i le sailiga i luga o le YouTube, o le ae maua se faʻamatalaga sili atu saʻo o lau fesili. O lea e mafai ai ona e suʻeina vitio o se tulaga taua, taimi ma sili atu. Iloaina nei upu autu, e vave ona e maua le vitio e manaʻomia. Seʻio tatou tilotilo i nei mea uma i auiliiliga.

YouTube Video Search

Ioe, e mafai ona e faʻaaogaina filiga pe a uma ona e ulu atu i se fesili. Ae ui i lea, faʻaaogaina i taimi uma e le talafeagai ma umi lava, aemaise lava i suʻesuʻega masani.

I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaoga upu, o ia mea uma e nafa ma se faamama faapitoa. Sei o tatou ave i latou.

Saili e uiga lelei

Afai e te manaʻomia se ata vitio o se uiga faapitoa, ona oʻo lea i totonu o lenei mataupu na o lau talosaga, tuʻu se mimiti pe a maeʻa ma ulu i le tulaga e manaʻomia ai le faʻamaumauga. Kiliki "Saili".

E mafai ona e ulufale i soʻo se uiga e mafai ai ona e lomia vitio mai YouTube - mai le 144p i le 4k.

Sifting e ala i le umi

Afai e te manaʻomia na o vitio pupuu o le a le sili atu i le 4 minute, ona maeʻa lea ona ulufale mai "Pupuu". O le mea lea, i le sailiga o le ae vaaia na o vitio pupuu.

I se isi tulaga, afai e te fiafia i vitio e sili atu i le luasefulu minute, o le a fesoasoani le upu autu ia te oe. "Umi", lea o le a faʻaali atu ai ia te oe ata vitio umi pe a sailia.

Lisi o lisi

O le tele o taimi, o vitiō o tutusa po o mataupu tali tutusa e tuʻuina i totonu o se lisi. E mafai ona avea ma taʻavale eseese, faasologa, polokalama ma isi mea. E sili atu le faigofie ona matamata i se mea i se lisi nai lo le saili mo se isi vitio i taimi taitasi. O le mea lea, pe a suʻesuʻe, faʻaaoga le faamama "Playlist", lea e tatau ona tusia pe a uma lau talosaga (aua neʻi galo e uiga i le paʻu).

Saili i le faaopoopoina o le taimi

Vaʻai mo se vitio na faʻatulagaina i le vaiaso talu ai, pe atonu i lenei aso faapitoa? Ona faʻaaoga lea o le lisi o faʻamaumauga o le a fesoasoani i le veleina o palota i le aso na faʻaopoopoina ai. E i ai nisi oi latou: "Itula" - leai se sili atu i le itula talu ai "Aso Nei" - i le taimi nei, "Vaiaso" - i lenei vaiaso "Masina" ma "Tausaga" - e le sili atu i le masina ma le tausaga talu ai, i le faasologa.

Faʻataata ata

E mafai ona e faʻatau se tifaga i luga o YouTube e iloa ai le mea e le o le puʻupuʻu, talu ai ona o lenei auaunaga o loʻo i ai se laasaga tele o ata tifaga. Ae, o le mea e leaga ai, pe ae ulufale i le igoa o le ata tifaga, o nisi taimi e le faʻaalia i le sailiga. O le mea lea o le a fesoasoani ai le faamama. "Ata Tifaga".

Fafaga na o

Auiliiliga o le fesiligia e faʻaalia ai na o laina faʻaaoga, e tatau ona e faʻaaoga se faamama. "Auala".

E mafai foi ona e faaopoopo i ai se taimi faapitoa i lenei faamama pe afai e te manao e maua se auala na faia i le vaiaso talu ai.

Faʻatasiga o mea fufulu

Afai e te manaʻo e suʻe se vitio na lafoina i le masina talu ai ma i se tulaga lelei, ona mafai lea ona e faʻaaogaina se tuufaatasiga o filiga. A uma loa ona e ulufale i le parata muamua, tuu se mimiti, ma ulufale i le lona lua.

O le faʻaaogaina o faʻasologa o sailiga o le a faʻateleina ai le faagasologa o le sailia o se tifaga patino. I le faʻatusatusa atu i ai, o le masani masani o sailiga i le lisi o faʻamaumauga, o loʻo faʻaalia pe a maeʻa ona faʻaalia iuga ma taimi uma e manaʻomia ai le toefaʻaluaina o le itulau, e manaʻomia le tele o le taimi, aemaise lava pe a manaʻomia ona fai soo.