Faʻamatalaga atamai Xiaomi Redmi 3S

O le mea sese e fesoʻotai ma LiveUpdate.exe e masani lava ona tupu ona o se toilalo i le taimi o le faʻatulagaina / faʻafouina o se polokalama poʻo le faʻaogaina o le polokalama o Windows, ae i le tulaga lona lua, o taunuuga mo le komepiuta e mafai ona afaina.

Faʻaiʻuga o mea sese

O le mea moni, e le tele naua, o le lisi atoa lea:

  • Faʻaolaina o polokalama leaga i le komipiuta. I lenei tulaga, o le siama e foliga mai e sui / tape le faila e mafai ona fai;
  • Faʻamaumauga o resitara;
  • Feteʻenaʻiga ma seisi polokalame / OS faʻapipiʻi i luga o le komepiuta;
  • Faʻalavelave faʻapipiʻi.

O le mea e lelei ai, i le tele o tulaga, o nei mafuaaga e le afaina i le faʻaogaina o le PC ma e faigofie lava ona faʻaumatia.

Metotia 1: Faʻatoʻa toe fai faamaumauga

I le taimi umi o le faʻaaogaina o le Windows, e ono aʻafia le resitala o le ofisa i faʻamaumauga totoe o loʻo totoe mai polokalama mamao. O le tele lava o taimi, o ia faamaumauga e le aumaia ai le faʻaoga moni i le tagata faʻaaoga, ae a tele mea latou te maua, e leai se taimi e faʻamalo ai le resitala, ma o se taunuuga, e tele "taofi" ma mea sese e aliali mai.

Ole fufuluina ma le mama o le resitala e matua faʻavaivaia e tusa lava pe i ai tagata PC masani, talu ai o le aʻafiaga o le faʻaleagaina o le faʻaogaina o le polokalama e matua maualuga lava. E le gata i lea, o le faamamaina o le resitala mai lapisi o le a tele se taimi, o lea e fautuaina ai le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa teuteu.

O isi faʻamatalaga o le a talanoaina i le faʻataʻitaʻiga a CCleaner, talu ai o iina e mafai, e faaopoopo atu i le faʻamamaina o le resitala, faia se kopi kopi o ia ma faʻamama le komepiuta mai faila faila ma faila faila. Fai laasaga nei:

  1. Alu i le vaega "Resitala"i le itu tauagavale.
  2. I totonu Faʻamaumauga Resitala E fautuaina e maka mea uma.
  3. Ona kiliki lea o le faamau "Suʻesuʻega Faʻafitauli".
  4. Faatali seia oʻo i le faaiuga o le suʻesuʻega ma kiliki "Faʻasaʻo filifilia ...".
  5. O se faamalama o le a tatalaina le mea o le a musuia ai oe e toe faafoi le resitala. E fautuaina e malie.
  6. O le a tatalaina "Saili"lea e tatau ona e filifili ai se faletupe e teu ai se kopi.
  7. O lenei CCleaner o le a faaauau pea ona faamama le resitala. A maeʻa, o le a ia logoina oe. E masani lava e le sili atu i le 5 minute le faʻataʻitaʻiga.

Metotia 2: Suʻe lau PC mo mea leaga

O nisi taimi e aʻafia ai le siama i le PC lea e mafai ona faʻaaogaina ni faila i auala eseese. Afai e tupu lenei mea, o le mea sese e fesootaʻi ma LiveUpdate.exe o se tasi lea o atinaʻe sili ona leaga. O le tele lava o taimi, o le siama na te nanaina le faila faila ma suia i lana kopi, faia fetuunaiga i le faila lava ia, poʻo le suia o faʻamaumauga i le resitala. I lenei tulaga, e mafai ona e faigofie ona faaleleia le tulaga i le naʻo le siakiina o le polokalama o le antivirus ma aveese le siama ua iloa.

Mo ia tulaga, o le 'anti-virus package' faatasi ai ma se laisene e aunoa ma se totogi (e aofia ai le fale puipui o le MS Windows) e mafai foi ona talafeagai. Mafaufau i le faagasologa o le suʻesuʻeina o le OS i le faʻataʻitaʻiga o se faʻataʻitaʻiga anti-virus, lea o loʻo i totonu o Windows uma - Puipuiga. O le faatonuga e foliga faapenei:

  1. Tatala i luga Puipuiga. I le faamalama autu, e mafai ona e maimoa i faʻamatalaga e uiga i le setete o le komepiuta. O nisi taimi e faia ai e le polokalama se faiga faʻapitoa mo faʻamaʻi. Afai na maua e ia se mea, ona tatau loa lea ile laupepa autu o se lapataiga ma se fautuaga mo nisi gaioiga. E fautuaina ina ia tape pe faʻamalo le faila leaga / polokalama.
  2. Afai e le oi ai ni mataʻupu e uiga i faafitauli i le amataga o le matapiuta, ona faʻataʻitaʻi lea o se faʻataʻitaʻiga o le tusi lesona. Ina ia faia lenei mea, ia gauai atu i le itu taumatau o le mata, o fea o filifiliga mo le suʻeina. Filifili "Atoatoa" ma taomi le faamau "Siaki nei".
  3. O suʻesuʻega masani e umi se taimi, ao faʻamaonia uma le komepiuta. E masani ona 2-5 itula (e faalagolago i le komepiuta ma le numera o faila i luga). I le maeʻa, o le a tuʻuina atu ia te oe se lisi o faila ma polokalama masalomia ma leaga. Filifili se taga mo mea taitasi i le lisi o loʻo tuʻuina mai. O mea matautia uma lava e lamatia ai elemene e fautuaina e aveese. E mafai ona e taumafai e fofo i latou i le filifilia o mea talafeagai i le lisi o taga, ae e le o taimi uma e maua ai se taunuuga lelei.

Afai o le faagasologa o le suʻesuʻeina o le Tagata Puipui e leʻi faʻaalia se mea, ona mafai lea ona e faia se faʻataʻitaʻiga ma isi vailaau faʻateleina. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le avea ai ma se tutusa tutusa, e mafai ona e faʻaogaina le saʻolotoga a Dr. Upega Tafaʻilagi poʻo soʻo se oloa totogi faʻatasi ma se taimi faʻasao (Kaspersky ma Avast antiviruses)

I se mea e le masani ai, e mafai e se siama ona faʻaleaga le ola i le LiveUpdate.exe e matua leai lava se faʻapalaina poʻo se fesoasoani mo le faamamaina. I lenei tulaga, o le ae faia le toe faʻaleleia o se polokalama, poʻo le toe faʻatulagaina atoa o le OS, pe afai o mea uma e matua leai lava se faamoemoe.

Lesona: Faʻafefea ona toe faʻafoisia le faʻaleleia o mea

Metotia 3: Faamama le OS mai otaota

I le aluga o taimi, e faʻapipiʻiina e Windows le tele o lapisi i luga o pusa, lea e mafai i nisi tulaga ona faʻalavelave le OS. O le mea e lelei ai, o mea faʻapitoa faapitoa ma fausia i totonu o meafaigaluega faʻatautaia a Windows o le a fesoasoani ia te oe e faʻaumatia ai.

Manatu i le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le polokalama CCleaner e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o taʻiala taʻitasi:

  1. Tatala CCleaner. O le le aoga, e tatau ona tatala se vaega i le fufulu mama mai otaota. Afai e le tatalaina, filifili i le itu tauagavale. "Faamama".
  2. Muamua, faʻamamā le toega o faila faila. Ina ia faia lenei mea, filifili i le pito i luga "Windows". O mea uma e tatau ai mo le faʻamamaina o le a makaina e ala i le le manuia. Afai e tatau ai, e mafai ona e filifili nisi filifiliga faamama e ala ile ticking them.
  3. O lea e tatau ona e maua ni fesuiaiga fusi ma gau. Faaaoga le faamau "Iloiloga".
  4. O le auiliiliga o le a tumau pe a ma le 1-5 minute. A maeʻa lena, tape mea na maua e ala i le kiliki "Faamama". O le faʻamamaina e masani lava ona alu sina taimi, ae afai ei ai ni nai kalone eletise o lapisi, e mafai ona faia ni nai itula.
  5. Ia fai nei vaega 3 ma le 4 mo le vaega. "Talosaga".

Afai o le faʻamamāina o le 'ie i lenei auala e leʻi fesoasoani, ona fautuaina lea e faia se faʻataunuʻuina atoatoa o le' ie. I le aluga o taimi, o le faʻaogaina o le OS OS ua vaevaeina i ni vaega, o faʻamatalaga e uiga i faila ma polokalama eseese, e aofia ai faʻamaʻi mai le komepiuta, o loʻo teuina. Faʻamatalaga e uiga i le mea mulimuli ma atonu e mafua ai lenei mea sese. A maeʻa faʻasalaga, faʻaaoga le faʻaaogaina o faʻamatalaga e uiga i polokalame mamao.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafefeteina masini

Metotia 4: Siaki mo le avetaavale talafeagai

E seasea lava, ae o se mea sese e ono tulai mai i le LiveUpdate.exe e mafai ona tupu ona o avetaavale e le lelei ona faʻatonuina ma / poʻo le mea moni e tatau ona toe faʻafou mo se taimi umi. O avetaʻavale e leʻi mafai ona faʻaleleia e mafai ona faʻaauau le faʻaogaina masani o masini, ae mafai foi ona mafua ai le tele o mea sese.

O le mea e lelei ai, e faigofie ona faʻafouina i latou i le fesoasoani mai a isi polokalama tʻatolu, faatasi ai ma le fesoasoani o meafaigaluega a le Windows. Faʻafouina ma siakiina lima taʻitasi avetaʻavale o se taimi uumi, o le mea muamua o le a tatou vaʻavaʻai pe faʻafefea ona faʻafouina ma / pe toe faʻaleleia uma avetaʻavale i le taimi e tasi i le faʻaaogaina o le Polokalame DriverPack Solution. O faatonuga i lea laasaga ma lea laasaga e pei o lenei:

  1. Faʻalauiloa le Taiala Papa DriverPack mai le ofisa aloaia. E le manaʻomia le faʻapipiʻi i luga o se komepiuta ma e mafai ona vave amata loa pe a uma ona e sau.
  2. O le itulau autu autu o le a faʻafeiloaʻi ia te oe ma se ofo e otometi ona faʻafouina le avetaavale. E le fautuaina e taomi le ki "Faʻatonu lau masini komepiuta", talu ai e faaopoopo atu i avetaʻavale, o le a faʻapipiʻiina le tele o faʻamatalaga o le Avast browsers ma antivirus. Nai lo lena, ulufale i tulaga maualuga e ala i le kiliki i luga o le ki. "Ulufale i le faiga faʻapitoa"i le pito i lalo ole lau.
  3. Vaʻai loa "Sulu"e ala i le kiliki i luga o le ata o loʻo i le itu tauagavale o le mata.
  4. O iina, aveese le siaki mai na polokalame, o le faʻapipiʻiina e te le manatu e talafeagai mo lau komepiuta. E mafai, i se isi itu, ona vaʻai polokalama e te fia vaʻaia i lau komepiuta.
  5. Toe foʻi i "Avetaavale" ma filifili "Faʻatonu Mea Uma". E le sili atu i le 10 minute le faʻaogaina o ata ma le faʻatulagaga.

E masani lava pe'ā maeʻa lenei faʻataʻitaʻiga, e tatau ona mou atu le faafitauli i le LiveUpdate.exe, ae a faʻapea e leʻi tupu, e le o iai se isi mea. I se tulaga e le masani ai, e mafai ona faatulaga le mea sese e ala i le toe faʻaleleia lima o avetaavale.

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i avetaavale, o le ae mauaina i luga o la matou upega tafaʻilagi i se vaega faapitoa.

Metotia 5: Faʻatulagaina Faʻatonuina o Faʻatonu

O le faʻafouina o le OS e fesoasoani e foia ai le tele o faafitauli, aemaise lava pe afai e leʻi faia mo se taimi umi. E mafai ona e faʻaleleia atili faigofie mai le atinaʻe o Windows lava ia. E taua le mafaufau o le tele lava o tulaga, e te le manaʻomia se mea e teu ai muamua i lau komepiuta, saunia se masini faʻapipiʻi USB flash, ma isi.

O le faagasologa atoa e faia mai le faiga faʻaogaina ma e le silia le 2 itula. Ae ui i lea, e tatau ona tatou manatua o faatonuga mo ituaiga taʻitasi o le OS e eseese.

O iinei e mafai ona e maua ai mea e uiga i faʻamatalaga i le Windows 8, 7 ma le 10.

Metotia 6: Iloilo le faiga

O lenei metotia e fautuaina mo le sili atu le lelei pe a uma ona faʻaaogaina metotia na faʻamatalaina i luga. Afai latou te fesoasoani foi, ona puipuia lea, siaki ma faasaʻo isi mea sese i totonu o le polokalama e faʻaaoga ai lenei metotia. O le mea e lelei ai, mo lenei mea e naʻo lou manaʻo "Poloaiga Poloaiga".

Mulimuli i faatonuga laiti:

  1. Tatala i luga "Poloaiga Poloaiga". E mafai ona valaauina e pei o le poloaigacmdi laina Taumafai (o le manoa na valaʻauina e le faʻatasi Manumalo + R) ma le faʻaaogaina o se tuufaatasiga Togi + X.
  2. Ulufale i le ausfc / scannowona kiliki lea Ulufale.
  3. Ole faiga e siaki ai mea sese, lea e mafai ona umi se taimi. I le taimi o le siaki, e faasaʻo mea sese ua iloa.

I luga o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ai ona e iloa pe faʻapefea ona e ulufale i le Saogalemu i luga o le Windows 10, 8 ma le XP.

Metotia 7: Faʻafoʻisia le Faʻatonu

I le 99%, o lenei metotia e tatau ona fesoasoani e faʻamalo ese mea sese e uiga i faiva i faila masani ma le resitala. Mo le toe faʻafoisia o le faiga, o le a manaʻomia ona e siiina se ata o le faiga faʻaogaina lea ua e faʻapipiʻi nei ma tusi i le kiliva flash USB.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻafoʻi se faʻaoga

Metotia 8: Faʻatonu le faʻafouina o le polokalama

E toetoe lava a le oo mai i lena mea, ae e tusa lava pe le o toe fesoasoani le toe foʻi mai, pe ua le mafai ona fai, ona mafai lea ona e toe faʻafoʻiina le Windows. I lenei tulaga, e tatau ona e malamalama o loʻo i ai se tulaga lamatia o le leiloloa uma o au faʻamatalaga ma faʻamaumauga i lau komepiuta.

Ina ia toe faʻaleleia, o le ae manaʻomia se faʻasalalau ma soʻo se faʻamaumauga tusitusia o le Windows. O le faagasologa o le toe faʻaleleia e toetoe lava a tutusa lelei ma se mea faʻapipiʻi masani. Pau lava le eseesega e tatau ona e faʻamalo le OS tuai e ala i le faʻapipiʻiina o le C, ae e le talafeagai lenei mea.

I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o le ae maua ai faʻamatalaga auiliili mo le faʻatulagaina o Windows XP, 7, 8.

Auala e feagai ai ma le seti error ErEpd.e.exe. O nisi e lautele ma talafeagai mo le faʻaaogaina o sese sese o se ituaiga talitutusa.